דודי, ריקי,ג'ואל תתביישו לכם!

דודי, ריקי,ג'ואל תתביישו לכם!

תתביישו לכם!!! אחרי כל הפירגון שקיבלתם ממני בתכניותי אתם מרשים לעצמכם לבוא לפורום הרשמי של הנרי ולנבל את פיכם עלי! לא כתבתי שום מילה רעה עליכם על גבי הפורום כי אני אצילת נפש!!! וכמו שאומרים "על ראש הגנב בוער הכובע" כי כשכתבתי ביקורת חריפה על מי שניבל פה על ניקה והנרי לא ידעתי כלל שאלה אתם... אבל הנה האמת יוצאת לאור! גועל נפש איכס

עדכונים לגבי המלך הנרי וניקה המלכה

זו הודעה רישמית מהנרי אליכם: רבולושן ואניבאדי באט מי יצאו כסינגל לרדיו לפני שבוע כולל גרסאות מעולות האחת של די ג'י יואב ארנון בשיתוף איתי קלדרון (מי שהביאו לנו את 'ריוויו דה מוד' של מושיק גלאמין) והשניה של תומר גלט שעשה בעבר רמיקס גם לסי מי נאו. מעניין איך יתקבל סינגל באנגלית אחרי 'בגידה' המיינסטרימי. מצורפת עטיפת הסינגל השווה במיוחד (5 רצועות!) הקליפ לרבולושן מתוך הופעה יצא מעריכה (הנה תמונה קטנה ממחשב העריכה באולפן
ויוגש בקרוב לערוץ המוזיקה, נקווה שיעבור פלייליסט כי כידוע השיר באנגלית.. נחזיק אצבעות ואם צריך להצביע נצביע אה? לוח הופעות חודש פברואר: 01/02 יום הולדת לויסקאיה 15/02 דום - ליין רוסים 22/02 אירוע פרטי 23/02 מועדון המטרוק 28/02 מועדון TLV אירוע התרמה

ועוד משהו מהנרי אליכם מעריצים יקרים

מהנרי אליכם: "בגלל שראיתי שהם כל כך רוצים את על המסך שלי בגרסה השקטה אעלה אותו חופשי להורדה בקרוב בדף המייספייס שלנו" www.myspace.com/henreemusic אז שיכנסו לשם להתעדכן

לקוקרצה

New member
חבריה מה קורה פה?

היי נוגה אני מכירה אישית את ההפקה של ג'ואל ואני לא מבינה למה את חושבת שהם רושמים תדברים האלו אז ממש ממש לא!!!!!! חוץ את אמורה לדעת כמה הם אוהבים אותך לא? טוב אני לא מבינה אותך ומי הזריק לך חומר למוח אבל החומר שגוי אני מכירה הכול מקרוב זהו סיימתי פשוט צוות לי שאת חושבת שהם קשורים לזה

אז מה לקוקרצה וטאוצ הם אותו אדם?

כמה מפתיע אותי! וברור מאוד לכולם שההודעה הזו מופנית לנגה... רק כתבתי שהיא במגעים ומייד נלחצתם הא? את הנזק לעצמכם כבר עשיתם מספיק להתחנף כי כלום לא יעזור לכם עכשיו. את הלכלוכים הוצאתם בלי לחשוב פעמיים נכון?! עכשיו זה כבר מאוחר אין לכם את נגה יותר. רק חבל שיצאתם כל כך טמבלים כדיי להבין שאם נגה כבר לא משדרת ברדיו אחד זה לא אומר שהיא לא סגרה במקום אחר בנתם???????? עכשיו תתחילו למשוך ת'שערות של הג'ונג'

טאוצ

New member
חחחחחח......

אותו בן אדם ממש לא! והרדיו שלהם לא ממש מעניין אותי פשוט אמרתי מה שאני יודעת זה הכול ויש דרכים לבדוק אם זה אותו אדם אבל טוב שיהיה ולא הבנתי על איזה מגעים אתה מדבר? וחוץ מה אתה מתערב ביכלל

טאוצ

New member
ועוד משהו!!!!!

אין לי עדין מושג מי זו זה לקוקרצה ומה היא מיתערבת ביכלללללללל!!!!!!!!

Drowned World

New member
נוגוש

למה את לא חוסמת את הדפוקים האלה וזהו ??? למה לך לבזבז עליהם עצבים ?! הם לא מגיעים לקרסוליים שלך ! יאללה מה את שמה זין שיילכו לחפש אומללים כאלה אין כמותם
ולמה לא באת למסיבה של מדונה?? יאוו איזה מהממםם היהה
חבל"Zזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה