דודי שרון בסט מטורף בTLV לשמיניסטים

דודי שרון בסט מטורף בTLV לשמיניסטים

הינה טל.. שלא תגיד, אני הולכת למסיבות וגם מצלמת כדי להעלות לכם ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מואהה שבת שלום לכולם
http://www.f2h.co.il/1780712978 http://www.f2h.co.il/1715223264

גרוזיה

New member
טנקסס FEEL MY BODY -TURKEY PETROL

2 קטעים ענקיים מתהההההההההההה שבת שלום לום אמיגוססס .

הסבר איך ליראות את הסירטונים

תעשות קליק ימני- ותעשו פתח באמצעות: ותבחרו את המדיה פלייר עם הסימן של התיבת 'אקשן'.... ואת תיראו ;) שבת שלום וצפיה מהנה !!

טנקססס מתי ישתחרר FEEL MY BODYYYYYY.......???

או כל דבר חדש אחר הגיע הזמן שדודי יתחיל לשחרר בצרורות עד לאלבום שלו עם ג'ואללל שישחרר איזה מקבץ נחמד למעריצים שלו במקום להשאיר כל מיקס חדש לעצמו מאז המיקס לאג'דה פקאן וRUN 2 U לא שמעתי משו חדש ויש לו כלכך הרבה והוא לא משחרר זה ממש חבל !!!! ממש הגיע הזמן שישחרר איזה קטע חדש לשנה החדשה !

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת...

בשביל שיחרורים יש אותי חחחחח

TAL BAR ZOHAR

New member
כ-ל-כ-ך---ה-ר-ב-ה---כ-ל-כ-ך---ב-ק-ר-ו-ב-!

באמת שאני מבין אתכם אבל זה לא בשליפת שרוול,מי מה למה כמה??? לא משחררים סתם כי בא לנו סתם כי משעמם סתם כי אין משהו חדש לשמוע. יש כאן עיניין של טיימינג מוזקלי בין עונות יש כאן חבורה מוזיקלית ואנשים בפרויקט שיודעים לעשות את העבודה בדיוק בזמן הנכון ובמקום הנכון, משפחה ענקית עומדת מאחוריי הפרוייקט של דודי שרון וג'ואל משפחה שכולה חיה ונושמת מוזיקה. קצת הערכה מהכיוון הכלכך אמיתי ופרויקט שהמניע היחידי שלו באה מכיוון א-מ-ו-נ-ה-!!! אני מתכוון שכל הצלחה של דודי וג'ואל לא תימדד לעולם כמו זמרים/ות שחתומות בחברת תקליטים אלה ההפך הוא הנכון היא תיחשב כמכופלת על שם כך שכל הישג הוא משמעותי !! שבאמת הוכיחו את עצמם ולא פעם אחת ! אני מאמין שלאחר סיבוב ההופעות קמפוס,אולטראסאונד ההפקה המרכזית לסוכות קרוב ל 5,000 איש שיגיעו מאזור הצפון מסיבה מרכזית שכולה דודי שרון לקהל הסטודנטים וכמובן האירוע במועדון האנג'לס במקסיכו שגם לשם דיוות המועדונים הגיעה ,אני משוכנע שלאחר סגירת מעגל זו ישתחררו להם מיני מיקסים מפתיעים במיוחד !! אני יכול לשתף אתכם בשם של קטע חדש וחולני מבית היוצר של דודי שרון שניקרא "אקטיבי" קטע חדש מ-ט-ו-ר-ף-!!! סאונד לא מהעולם הזה ,מפתיע ברמה ורף גבוהה ביותר ! יותר מהקטעים הפסיכודליים של דודי (לקהל הנרקיסים )מלודיות הורסותת פשוט כמו שרק דודי יודע וקצב מהפנט הפתעת הטראק בכלכך גאוניות (פסיבית שורקת) כשייצא הקטע ויאושר לשיחרור מבית חברת WORK טורקיה בשיתוף M & R אני הראשון להביא לכם אותו בבכורה !! DUDI SHARON CLUB MIX-ACTIVI-2008 (והפאסיבית שורקת ) כ-ל-כ-ך----ה-ר-ב-ה---כ-ל-כ-ך----ב-ק-ר-ו-ב-!!! הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש של ג'ואל השיר "חדר ועוד חדר " בקרוב !!

oshrikii3

New member
טנקס מורר , ושיהיה סופשבוע מרסק לכולם../images/Emo23.gif

דודי&ג'ולה ? ל-נ-צ-ח-! 3>

למעלה