דודי שרון וג'ואל ג'ייסון (גרסת מועדונים)

DORAMOR10

New member
דודי שרון וג'ואל ג'ייסון (גרסת מועדונים)

מאלי (שם של מדינה) הקטנה קטנה קטנה, מצחיק מצחיק מצחיק מצחיק, מאלי הקטנה קטנה קטנה, מצחיק מצחיק מצחיק מצחיק, ג'ייסון (x7) אתה צריך לקחת אותי למאלי הקטנה קטנה קטנה, ולקנות לי דברים שומארים מותק מותק מותק ארנבה, אתה יכול לקנות לי יהולמים מפאדני דני דני דני, ולקחת אותי למקום מתוק כמו מיאמי, אתה רוצה להראות כמו ג'ובאני-באני-באני-באני, ללכת למכון כושר הרבה פעמים ביום וטון של כסף, אתה צריך לדבר איתי רק באיטלקית, כי ג'ייסון מותק אני ארנבת פלייבוי, ג'ייסון (x9) כי ג'ייסון, ג'ייבון אתה אדם עשיר, ג'ייסון, ג'ייסון אוהב בחורה ביצ'ית, ג'ייסון, אתה הבחור-צעצוע האהוב עליי, ג'ייסון, בוא נעשה רוקנרול, אתה צריך לקחת אותי למאלי הקטנה קטנה קטנה, ולקנות לי דברים שומארים מותק מותק מותק ארנבה, אתה יכול לקנות לי יהולמים מפאדני דני דני דני, ולקחת אותי למקום מתוק כמו מיאמי, אתה צריך לקחת אותי למאלי הקטנה קטנה קטנה, ולקנות לי דברים שאומרים מותק מותק מותק ארנבה, אתה יכול לקנות לי יהולמים מפאדני דני דני דני, ולקחת אותי למקום מתוק כמו מיאמי, כי ג'ייסון, ג'ייסון, כי ג'ייסון, ג'ייסון, כי ג'ייסון, ג'ייסון, כי ג'ייסון, כי ג'ייסון, ג'ייבון אתה אדם עשיר, ג'ייסון, ג'ייסון אוהב בחורה ביצ'ית, ג'ייסון, אתה הבחור-צעצוע האהוב עליי, ג'ייסון, בוא נעשה רוקנרול, ג'ייסון (x6) אתה רוצה להראות כמו ג'ובאני-באני-באני-באני, ללכת למכון כושר הרבה פעמים ביום וטון של כסף, אתה צריך לדבר איתי רק באיטלקית, כי ג'ייסון מותק אני ארנבת פלייבוי, ארנבת פלייבוי, ארנבת פלייבוי, כי ג'ייסון, ג'ייבון אתה אדם עשיר, ג'ייסון, ג'ייסון אוהב בחורה ביצ'ית, ג'ייסון, אתה הבחור-צעצוע האהוב עליי, ג'ייסון, בוא נעשה רוקנרול, כי ג'ייסון, ג'ייבון אתה אדם עשיר, ג'ייסון, ג'ייסון אוהב בחורה ביצ'ית, ג'ייסון, אתה הבחור-צעצוע האהוב עליי, ג'ייסון, בוא נעשה רוקנרול, ג'ייסון (x8). חחחח קשה וארוך.. באמת נשמע מוזר בעברית :|

talgozlan5

New member
קרדיט לי אני תרגמתי :O (קישור למקור בפנים)

http://www.mp3music.co.il/forums/topic/?id=16&guid=IKXOZKCSKR718200816477

Omriza

New member
חחחחחחחחח אוקיי..

אני חושב שיש כמה טעויות אבל שיהיה בכיף

Omriza

New member
כן חחח אמרתי שיש טעויות...

הכוונה זה little little little mally יעני קניון קטן קטן קטן

למעלה