דוד המלך ה"אמתי" ?!

דוד המלך

ערב טוב,אינני מזלזל ליבוביץ כלל,ואם דוד המלך היה חי וקיים גם הוא לא היה מזלזל בו(לעניות דעתי)
וזאת למה,אם דוד המלך היה רואה איך המדינה בוגדת בו,הלא דוד אמור היה להיות כאזרח האדם כגון כל אחד מישראל.(ושהממשלה לא תזלזל בו)

אך מה בפועל קורה,יושבים בממשלה,חרדים המתנגדים למדינה שונאים אותה.
החרדים האשכנזים המאמינים בתורת הגזע הגרמנית,וגם שרוצים להשמיד בהגותם את החילוניים,אשר מצפים שנביא יקום מקירבם ויהגה בתורתם ויעניש את החילוניים.

החרדים המזרחיים,שלמדו את תורת החרדים האשכנזים,הלבושים בבגדי כמרים נוצריים מהמאה ה-19,אלה חתיכת האבלים מטומטמים.

לגבי הבית היהודי,יש לי מידה של ספק לגביהם.(אני לא שולל אותם,אבל שיורידו את האף,דוד היה אומר להם)

אבל כאמור,כפי שהצגתי מי שרצה להשמיד את דוד,יודע טוב מאוד,שאוזנו שומעת הכל.

עכשיו דוד רוצה לרוץ לממשלה.
רוצה את תמיכת השמאל,מה אתם אומרים?

יהודה אתה שותה גם נס? או רק שחור?

אתה נראה לי טיפוס עליז למה אתה לובש שחורים? ומדבר ככה על החרידים? הם אחלה...

חשבתי שאתה מדבר "אפגנית לרגע"

אתה יודע אפגנית?

אני אומר לך בימר יאט (חאק טו סארד)-טאינה בראשך קטא קטא חירת בימר יאט

עליז,אה
אתה דפקט או שאתה עושה את עצמך?

החרדים גמורים אצלי!!!!

ותזהר שאני לא אגמור אותך גם.

החרידים שווים פי מאה מהפנים - המכוערות שלך.

ידפקטי, יפלגמנט, יפורק עול תורה וצוות, אתה יהודי בכלל? אתה תגמור אותי? אני משפיך עליך ישר לפה עם מים קרים, יאלה לך אני אגיד לך בערבית ושיבינו כולם " אבן בנתי בולה" יעכברוש. יטרוליקו ימאוניקו, לך תלין על מי שהוא אחר, חולעני מחורבן. לך תפלל לאבא שבשמים, ותגדל זקן, ותסיים כובע, יפרענק.

ובקשר לזה אני לא יודע אבל אני שומע אפגניות זקנות אומרות

את זה אז אני אומר אבל בטח זה עסיסי מאוד, יש להם קללות טובות מאוד..

מי שואל אותך אבא מרשה לי עד 12

הוא מרשה מי אתה שתגיד לי לישון? אני רוה להיות ער, מי שואל אות,ך מה אתה מתערב? מה תעשה לי? עם מקל? לא אני עררררררררררר

תזיהר שמשמר הצניעות לא ישמע אותך.

אתה יודע מה הם עושים לבחורים כמוך? ( ואני מכיר אותם היטיב ואל תבין אותי לא נכון) שמור על לשונך ונצור אותה לפני שתמלכלכלך על קבוצה שלמה...

למעלה