דוד לוי מקפל אוריגמי

bshuval

New member
דוד לוי מקפל אוריגמי

אתמול בתכניתו של יהורם גאון היו דוד לוי ואשתו וגם בתו. מסתבר שדוד לוי היה מקפל אוריגמי לילדיו כשהם היו קטנים. כמובן שבתכנית הביאו נייר אוריגמי (מישהו יודע מאיפה? זה נראה נייר טוב, צבוע באותו הצבע משני הצדדים), ונתנו לו לקפל. הוא קיפל בסיס פצצת מים (וכמובן ניסיתי לנחש מה הוא יכין: "פצצת מים!" לא! "פרח" לא...) בסופו של דבר הוא הכין את הקומקום הtraditional, שהוא וריאנט פשוט של פצצת המים. ספי ריבלין גם לקח חתיכת נייר וניסה (כשדוד לוי כבר היה באמצע הקיפול) לחקותו. כמובן שהוא סתם קיפל ויצא מה שנקרא crumplegami....

mirigami

New member
ואני ממש שונאת שמישהו אומר

בתיה עוזיאל השם בתיה עוזיאל שם את אוריגאמי במלאכת יד ואני ממש לא אוהבת את זה מכיון שאוריגאמי כמו שתלמיד שלי אמר זו אמנות המאתגרת את החשיבה(בן 13) ראיתי את התוכנית מתוק אני הולכת לגייס את דוד לוי עבורנו ממש כייף היה לראות זאת. אני אעדכן אותכם שיהיו לי פרטים נוספים

gilg1

New member
תוכניות לדוד לוי

כמו שאני מכיר את מירי היא בטח תשלח לו 1000 עגורים

mirigami

New member
לא 1000 עגורים אבל תהיו בטוחים

שאני אנסה לגייס אותו לטובתינו אני כבר מתכננת להזמין אותו כאורח כבוד בפתיחה של התערוכה של טומוקו פוסה למי שלא יודע תתקיים ב- 16.3.03 ויש עוד... 1000 עגורים מגיע למי שמקדם את השלום ויש לגביו קונצזיוס כמו המלך חוסיין הדאלי לאמה , והאפיפיור . למשל כשעשינו 1000 עגורים למניעת האלימות אהוד ברק שהיה ראש הממשלה ביקש אותם ואני סרבתי ובמקום זאת קיבל אותם שר החינוך. האם אתם יודעים שחוברת 4 שלי מוקדשת לרון ארד בחוברת על כל מטוס יש נתונים טכנים ובפנטום יש את הסיפור של רון. יש לי מכתב תודה ממשפחתו של רון על כך. כך שגיל אל תהיה כזה ציני לאוריגאמי יש תפקיד חשוב במזרח התיכון

למעלה