דוד מלך ישראל

דוד מלך ישראל ../images/Emo191.gif

בוקר טוב
בראשית דבריי כאן אציין שאינני תומכת בשום פנים ואופן במעשיו של דודו טופז . ואם תוכח אשמתו בתקיפת אותם אנשי תקשורת הרי שחייבים להענישו בכל חומרת הדין, המעשה הוא נורא ואיום!!!!!!
שאלתי היא האם לקהל מעריציו לא היה חלק בענין. לאור תכנם של חלק מהטוקבקים , יש להניח שעדיין יש לו קהל תומכים. מעולם לא הבנתי את כל ענין נושא הערצה והאללת ( מלשון אליל) של כוכב טלויזיה או סרטים. אבל היא קיימת בדרגות שונות , והיא חלק ממכונה משומנת של יחסי ציבור שנעשית לאותו כוכב. מערכת המובילה אותו לאט לאט לפסגה , לאמונה שהוא הכל יכול. דודו טופז היה בשעתו מלך הרייטינג . הראשון בבדור , מעשיו הוולנטרים , תרומותיו למשפחות חסרות ישע, המבצעים לאיסוף להתרמות היו על גבול ההיסטריה, יחד עם השעשועונים שחלקו פרסים ענקיים במושגי אותן שנים , והזמרים והלהקות אותם קידם ונתן במה . הוא הפך מגלומן בשל אותו ציבור , והרשה לעצמו להתנהג ככל העולה על רוחו בשדור חי , להנאתו של הקהל הרב שסגד לו ממש. אינני יורדת לרמת התכנית שנתן , הוא הרי לא עשה זאת לבד . אבל הוא בטא רצון של חלק מהצופים שמצאו אצלו נישה לטעמם, בדיוק כפי שאודטה ספקה צורך אצל הקהל שלה ,או אם אקח לדוגמא את הקצה השני של הסקאלה התכנית של ויצטום ואורן נהרי. צפוי שלכל אחד יהיה טעם אחר בבחירת התכניות נכון? תודה לאל עברו חלפו ימי הערוץ הראשון והבלעדי . ועכשיו אני מגיעה לנקודה שלשמה התכנסנו...... למה צריכה להיות למספר מצומצם של אנשים הזכות להחליט במה נצפה ? למה להשליך בן אדם מהמסך באמצע החיים לסגור לו את ברז ההפקה ולהגיד לו זמנך עבר? בשם אלוהי הרייטיינג מי הם המחליטים עבורנו? יש כל כך הרבה נישות ומשבצות שדור , מדוע אמנים ותיקים לא מוצאים שם את מקומם? לפעמים אני צופה בשדורי הבוקר של ערוץ 1 , אני מוצאת שם לפתע זמרים ואמנים שנשכחו ..... כאילו סוג של ערבה אסקימואית לשם מגלים את המבוגרים ואלו שנס ליחם כי הפסיקו להוציא תקליטורים או הופעות , ואלו לטעמי האישי עדיפים בעיני פי כמה על כל הזמרמרים והדוגמשיות עם המלל התפל שממלאים מסך עם עברית קלוקלת והופעה מתחנחנת . למה לא נותנים להם להופיע יותר? אצלנו אין תרבות של כבוד לאמנים ותיקים, כך הם נשכחים, וחלקם מגיעים לפת לחם , ואני אישית מכירה שחקן מוכר וידוע שמרוויח לחמו בהדרכת טיולים בתל אביב תוך שהוא מתחפש לדמויות מעברה של העיר , ודי נבוך למבטי ושאלות הצופים . והוא לא יחיד
אז אולי לדודו טופז לא היה צריך לדאוג מהבחינה הכלכלית, אבל כבודו כאמן נרמס ברגע שסגרו לו את הדלתות . מישהו ממקבלי ההחלטות מהדור שלא ידע את יוסף, שהבונוסים במשכורת היו חשובים לו יותר מטעמם של חלק מהצופים שעבורם הוא היה הראשון , החליט שזמנו עבר , ומשם הדרך לאבוד השפיות היתה קצרה! מה דעתכם?

maybesure

New member
דעתי

היא שאם / מי שעשה מעשה נפשע כזה, עשה זאת במודע, במתוכנן, ובזדון - ועל כך מגיע לו להיענש מבלי להתעטף במליון סיבות למה זה "קרה" לו. זה לא "קרה" לו הוא "יצר" את האלימות הזו. לגבי הורדתו מהמסך - אין לי דעה כיוון שאינני מעריצה שום תכנית, שום שחקן/בדרן/זמר, לא חובבת טלויזיה בכלל - ולכן מהמקום הנייטרלי הזה יש לי רק לומר: הלוואי שיקבל את עונשו ושהפעם למערכת המשפט יהיו ביצים.

kdr

New member
אם זה נכון

יש לנהוג מנהג בוזגלו. לא משנה מי הוא ומה מעמדו, דינו כדין כל אדם אחר שהעלה במחשבתו לפגוע באחרים. הרחמים היחידים שיש לי על דודו טופז זה רק שבריאותו נפגעה. אם הוא עשה את זה כפי שטוענים, שיעלם לכלא לשנים רבות.

לא זו הנקודה אליה כיוונתי

אשמתו התבררה היום מעל כל ספק , עד כאן אני מסכימה שהוא צריך להענש בחומרה, מה שלא ייעשה בסוף ,מאחר והאדבוקט של האנסיא , ציון אמיר כבר הוציא הודעה שמרשו לא שפוי. מאחר הקיוסק של רמון בערבה תפוס עם אסי דיין , נראה לי שיגלו אותו בנתיים לאיזה נופשון בראש פינה.
אני בכלל התכוונתי לתהליך שהוא עבר , לקהל העצום שעמד מאחוריו גם כשהוא השמיץ אותם וקרא להם צ'חצ'חים, בשבילם הוא היה אליל. הם מלאו אולמות שבוע אחרי שבוע, הגיעו באוטובוסים מאורגנים מישובים מכל רחבי המדינה, וממקומות עבודה. לפתע הרייטינג צנח ושלחו אותו הביתה. עכשיו נשאלת השאלה , מי קובע במה נצפה? במה יצפו מעריציו? אלה שמחזיקים אצלם בבית את המכשיר הבודק אחוזי צפייה באים מעיירות הפתוח ? ואם כן איזה אחוז הם מרכיבים מכלל הציבור? אם נותנים לעילג כמו בובליל משבצת שדור , סימן שיש קהל לתכנית מהסוג הזה , אז למה לחסל קרייירה לאדם שבימיו הטובים כולם גזרו קופון עליו , למה לתת לו להתחנן לעורכי תכניות במאים ומנהלי תוכן שיספקו לו עבודה? זה יכול להיות דוד טופז וזה יכול להיות מני פאר או רבקה מיכאלי או שלמה ניצן או אחרים , מאחורי כל שם מסתתר בסופו של דבר אדם ! מעולם לא אהבתי את סוג התכניות שהגיש , היו זמנים שהוא מלא את המסך על כל צעד ושעל , הוא יצר סוג של אנטיגוניזם והשתן עלה לו לראש , אבל זה הקהל שהמליך אותו , קהל מאד מסויים שאהב אותו למרות הכל , ואיש לא התחשב בהם ובו.

כשהתאים להם שידרו אותו פוגיע ומעליב

הביא רייטינג ,קיבל כוח ומשם רק התדרדר. כתבנו מכתבים והתלוננו והם מיהרו להרחיק אתו ...... הם השתמשו וזרקו ....והוא גם השתמש בצופים והיה בטוח שמותר לו הכל,חצה גבולות, עד שהתפוצץ לו הכל בפרצוף. בקיצור איש מוכשר עם אישיות בעייתית ומסוכנת. טוב שעצרו אותו והרחיקו אותו מהחברה.

kdr

New member
קשת נתן, רשת לקח, יהי שם הערוץ השני מבורך

w o m a n 10

New member
כל אומן צריך להיות ערוך נפשית

לעובדה שרייטינג הוא דבר נזיל. ואם הרייטינג שלו ירד אזי גם מספר מעריציו קטן. היו לדודו טופז גם תקופות קשות והוא שרד. משהו השתבש אצלו. עצוב מאוד.

kdr

New member
לא חשבתי על הכיוון הזה

הבוקר שמעתי נדמה לי את גבי גזית, דיברו על הופעתה והעלמותה של סוזן בויל וכמה התוכניות מהסוג הזה, ריאליטי בשפלותו, יכול להזיק לנפש האדם בצורה חמורה. זה מזכיר לי את הסיפורים על המיליונרים ביום אחד מכל ההגרלות (הרשמיות) ולאן הם מתדרדרים כשהכסף נגמר יום בהיר אחד. גם הילדה ששכחה את המילים בתחרות הכשרונות הייתה דוגמה טובה לשפלות הרייטינג. אנחנו פשוט אוהבים לצחוק כשמישהו מחליק על בננה. סיפור אישי, כשהייתי מאושפז שכבה מולי בחורה צעירה שבכל פעם שניסיתי להשען על הקיר, איבדתי שיווי משקל וחבטתי את הראש בחוזקה והיא נקרעה מצחוק. בטוח ממה שהיה לה היא לא צחקה. טוב, לגבי דודו זה נראה כסיום לא צפוי, הבחור הודה. עכשיו עוכרי הדין בטח יוציאו אותו על אי שפיות. אני לא קונה תכנון מדוקדק וחוזר כאי שפיות. ננסי ברנדס אמר הכי יפה שהחברים הקרובים לא תמכו בו כשהיה אפשר, כפי שקרה (לדעתו) עם זהר ארגוב.

צביקוש23

New member
לי יש בעיה דווקא עם "כוכב נולד"

מדובר בתוכנית רדודה להחריד! תוכנית ריאלטי , עלובה מאד! שבה מלמדים שכדי להיות זמר\אומן לא צריך לעבוד קשה ולהרוויח ביושר בכבוד ובעבודה קשה אלא פשוט מגיעים לתוכנית עושים אודישנים ואחרי כמה תוכניות מכתירים כביכול את "הכוכב בחדש" שיום אחרי זה רק מבין שהוא היה כוכב לרגע.. אז תסלחו לי מאד.. אבל מי שרוצה להיות זמר צריך לעבוד קשה ולהרוויח את ההצלחה ביושר בדיוק כמו המון זמרים מצליחים כמו : אביב גפן, קרן פלס, דנה ברגר , גידי גוב וכמובן עוד רבים וטובים ואני מסכים לגמרי עם מנהלת הפורום במה שרשמה ! מסכים עם כל מילה!

למעלה