דוד שלום.. רציתי לברר האם אתה מכיר את התופעה.

Mikih73

New member
דוד שלום.. רציתי לברר האם אתה מכיר את התופעה.

שמביטים בשעון דיגיטלי ורואים את אותן הספרות בדיוק ברצף לדוגמה: השעה אחת עשרה ואחת עשרה דקות 11:11 לאחרונה זה קורה לי המון והייתי רוצה לדעת האם יש לכך משמעות. ברצינות !!! תודה

מתוך עדויות מיד שניה ושמועות

שלום רב כן אני מכיר את התופעה אך לא חוויתי אותה...וזאת מתוך כך שהשעון אינו שגור על אורחותי נדמה לי שקריון כתב בספרו שכשהתופעה הזו מופיעה זה סימן מהמלאכים ודרישת שלום מהעולם שמעבר לצעיף...סוג של חיבור ולטעמי צאו מהשעון והיו חופשיים בלא זמן...אם הם רוצים למסור דשים שימצאו להם דרך סבירה אחרת ואני מניח שימצאו...ובמחשבה שניה זו דרך נפלאה להגיע להמונים ואולי לכן המציאו את השעון

זאת תופעת ה-coincidence, צירוף המקרים

והיא מושכת אכן את תשומת הלב כדי להוליך אותנו לגילויים נוספים. תופעה זו נחשבת בספרים לשלב הראשון, שממנו ממשיכים ומגלים רמזים נוספים שהיקום שולח אלינו. אאל"ט למאיזה גם כן הופיע המספר 11 בשילובים שונים, בזמנו.

סיריוס1

New member
אצלי זה כל הזמן...../images/Emo56.gif../images/Emo57.gif

...קורה. 12.12, 11,11, 17,17 וכו'. הרבה מאוד פעמים. אני לא ממש מביט בשעון כל הזמן, אולם יוצא פתאום שאני מביט בהיסך הדעת בדיוק בזמנים אלו ופתאום אני קולט התאמה יפה בין הסימטריות של הזמן לבין מצב רוחני שבוא אני נמצא באותו רגע. זה נחמד מאוד. המבט לשעון באותו רגע יוצר "הארה" מסויימת במהלך המאורעות שאנחנו נמצאים בהם...

סיריוס1

New member
לי קרה היום: 11.11 ברגע שהרגשתי...

...שסיימתי משימה חשובה, הבטתי בשעון לראות מתי סיימתי, והנה, בדרך פלא: השעה היא 11.11 ( אנלוגית ולא במדוייק על השניה ). אז ידעתי שמה שעשיתי הוא מתואם עם המלאכים. שכן, בעולם היצירה ( עולמם של המלאכים ) היופי, הסימטריה והעקביות שולטים ( עולם הגבישים ). אילו אצלנו , בני האדם, בעולם הבריאה ( בני אדם וחיות ), "אש החיים" שולטת, והיא לא סימטרית, היא יותר כמו ספירלות ומספרים לא שלמים: כגון פאי, יחס הזהב וכו'. המלאכים יש להם "אש חיים" היוצרת סימטריה ושלמות בעוצמה כמו שלהבת אש אצלנו יוצרת פיח... לעומתם, יש את יצורי עולמות "התוהו" שהם, עלולים לעשות דברים לא רצויים, עד שמצליחים לדעת מי הם, כגון חידקים, עד שלא חוקרים ומגלים אותם, הם עלולים ( חלקם) למי שלא מוגן, להזיק. זה סוד כח "הדעת": אש מלאכית לתוך התוהו, ואז יש סדר והבנה ועקביות של דברים ואז הרצון הטוב יש לו כח.

והנה זה מה שיקרה בקרוב../images/Emo133.gif

בחמישה ביוני בשעה שתיים, שלוש דקות וארבע שניות, התאריך והשעה יהיו כדלקמן: 05.06.07 04\03\02 זה יהיה ארוע חד פעמי, לידיעת חובבי המספרים.

נראה לי שזה יחזור על עצמו../images/Emo13.gif

גם במילניום הבא שיבוא עלינו לטובה ;-}

למעלה