דווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטט

mayarel

New member
דווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטט

http://www.youtube.com/watch?v=h2p0gVUDIgM&feature=player_embedded

mayarel

New member
אוי הידים בסוף אוי אוי אוי

וקריס מנגן ומלווה את אדם. אוי . ככה זה צריך להיות. מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רוצה מקרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

InbarKiii

New member
OMGOMGOMGOMGOMGOMG$#!!!!!$#!$#!%!!

מה זה היה הדבר המושלם הזהההההההההההההההההההההההההההה הם נשמעו מדהיםםםםםםםםםםםםםםם שניהם ואואואואווא והקולות שלהם התאימו כלכךךךךךךךך וOMG אדם עושה קולות לקריס וקריס עושה קולות לאדם וOMG הם ישבו אחד ליד השני למרות שגם טים היה איתם וגם הוא יכל לשבת ביניהם וOMG זה היה מושלם ואני הולכת לשמוע את זה עוד 348902385902 עד שיעלו גירסא יותר קרובה.תודה.

אויי אפילו מרחוק אדם נראה חתיך!!../images/Emo3.gif

שיעלו כבר סרטונים מקרוב! הם נשמעו מדהים ביחד הם היו ממש מתואמים וזה היה מהמם

mayarel

New member
רק המחשבה עליהם מתאמנים ביחד

#&^%$()@*&)$($*&%@#*^$%%^#@@@@@@@#%^@$%&) THANK YOU GOD

InbarKiii

New member
נכון?!??!

גם אני חשבתי על זה..זה בטוח היה בטור..הם בטח הצטופפו להם בתא של קריס [כי הם לא יעלו למעלה לתא של אדם..] ושרו להם את זה ביחד OMG OMG OMG אני צריכה וידאו שלהם מתאמנים על השיר לבד.

mayarel

New member
לינק להורדה ../images/Emo220.gif

http://www.megaupload.com/?d=4QNR9QD5 למקרה שפורד ימחקו את זה מיוטיוב..

R o c k s e n

New member
איפה הם שרו?

אני מהפלאפון ולא הבנתי איפה הם הופיעו ובאסה אני לא יכולה לראות

mayarel

New member
אדם ודרייק היו בהופעה של פינק!!

insomniac19 RT @BdwayDiva1: @insomniac19 I'm watching a live tweet from the pink concert & lambry were kissing during her cover of "I touch myself!!!" אין תמונות בנתיים מקווה שיהיוווווווווווווווווווווווווווווווו

mayarel

New member
מעניין מה מזג האוויר שם חחחחחחחחחחח

חם ואדם רוצה להיות חתיך לדרייק ולכן לובש ג'קט... או קר ודרייק מקריב את הבריאות שלו ובכל זאת בא עם גופיה

heart1soul

New member
וואו זה אחת השאלות!!!

זה באמת מוזר הם נמצאים באותו מקום אבל נראים כמו בעונות שנה השונות חחח

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo2.gif ציוץ של מישהי שיושבת מאחורי אדם !

Sitting right behind adam lambert at the pink concert watching him kiss his BF - too sweet! Meanwhile.... Pink ROCKS! about 2 hours ago from TwitterBerry קיס היז בויפרנד?!?! מישהו צילם אולי?!?!?!

למעלה