דווח מהשטח- וילה גליליי

דווח מהשטח- וילה גליליי

נרגשים הגענו למקום...ההבטחות היו בשמיים....הכל יפה מבחוץ..אבל מה? לא אוהבים שם את האורחים! .. ריהוט זול שבכלל נלקח מחנויות לריהוט תיאלנדי... פרחים מפלסטיק בכל מקום.. חזר קטן ודחוס.. בחדר היה רעש נוראי של המזגן שלנו/של השכן/ של הטלויזיה של השכן /של כל מי שעבר ליד החדר. לא הצלחנו לישון!!! הוילון לא כיסה את החלון הזערורי ..השמש חדרה וסינוורה .נוף היה רק אם מתחנו את הצואר... ארוחת הבוקר היתה עם קפה דלוח, זיפ תפוזים מדולל , והלחם הגבינות והירקות היו ממש צנועים...כמו בצנע... ברעש היה גם בלובי , בחדר האוכל ... בקיצור- ברחנו משם מיד על הבוקר!!לא מפנק ,לא מזכיר אפילו את פרובנס...עוד זוג שחושב שאפשר לעבוד על הישראלים הבורים

drtrip

New member
תודה על ששיתפתם אותנו../images/Emo39.gif

מאוד חבל לי שלא נהנתם. כ"כ חשובה ההנאה בחופשה כי עד שאנו נותנים לעצמנו זמן לצאת ולנפוש, חשוב שנהנה ונמצע כל רגע. אני הייתי לא מזמן במקום, אך רק נכנסתי ללובי, הלובי נראה מפואר האנשים היו נחמדים, אך בדיוק הגיעה טלויזה לצלם ולא יכולתי לעשות סיבוב ולבדוק גם את החדרים. החצר מטופחת אף על פי שהיו הרבה מדרגות לעלות עד למלון. חבל שכך היה גם לכם וגם להם!
מקווה שהחופשה הבאה תהיה מהנה יותר

איך אפשר לדעת מראש?

תודה על ההבנה...:) אכן זה נורא מבאס כאשר חופשה נדפקת במיוחד שיש ציפיות גבוהות בהתאם להבטחות ... אני מקווה שפורום כמו שיש כאן יתרום לשיפור של מקומות מבאסים וימנע מאנשים ליפול.. שבת שלום מיכל

שמר2

New member
אני מומחה קטן לצימרים

אבל נתקלתי ב2-3 ביקרות די דומות על וילה גלילי, כולל בטוקבקים על איזו כתבה שהיתה ב YNET. כל הביקורות טענו את אותו הדבר: רוב החדרים רחוקים מהתיאור של המקום, צפוף ויחס לא לעניין מצד מנהלי המקום.

אתה צודק

בחיפוש באינטרנט אכן ישנו הרבה ביקורות דומות לשלי על וילה גליליי... אני מקווה שאנשים יקראו לפני שיסעו לשם.

איריסג

New member
איך יודעים?

הייתי בכמה וכמה צימרים בשנתיים האחרונות (וגם בחו"ל). השיטה שלי היא מאד פשוטה - כל צימר או מלון שאני רוצה להזמין בו חדר - אני בודקת את ביקורות הגולשים עליו. יש המון פורומים ואתרים, גם לגבי מקומות בארץ וגם לגבי מקומות בחו"ל - ועד כה לא נפלתי אפילו פעם אחת. אני משתדלת להזמין רק מקומות שמקבלים מהגולשים ציונים של 4-5 כוכבים. אני גולשת אני מסננת תגובות שנראות לי קטנוניות ונועדו סתם להוריד את הציון הכללי וכאמור - עד עכשיו השיטה הזו הוכחה כמאד מוצלחת.

ביקורות מוזמנים לוילה גליליי

הי איריס זו באמת השיטה הטובה ביותר ואני אאמץ אותה. לצערי התרשמתי מהאתר שלהם , מהמכירה שעשו לי בטלפון ומכתבות שהיו בעיתון(כנראה עיתונאים שהוזמנו ופונקו ללא הרף) מיכל

למעלה