דווח מתאילנד

aviron

New member
דווח מתאילנד

מזג-אויר : המזג אויר הגשום במיוחד חלף עבר לו - אין בעייה לטייל בכל מקום ואיזור. גבול תאילנד-בורמה: עדיין סגור. (מסאי וכל מקום אחר.)

תותי-בת

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה עדיין סגור?! ../images/Emo8.gif איזה באסה עכשיו הלך לי כל הטיול! חיחיחי ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif תודה על העידכונים, שמור על עצמך, אני.

aviron

New member
וכעת: שטפונות בבנגקוק !!

והנה, חשבנו שמזג-האויר הסוער חלף הלך לו - הבוקר , במשך מספר שעות, גשמים מונסונים עזים בבנגקוק. ובנוסף: נהר הצ´אופריה , נהר ענק המקבל מיימיו מנהרות רבים אחרים (מיי פינג ועוד) - ואשר מתחיל כמה מאות ק"מ צפונה מבנגקוק - בנאקון סאואן - (עד למקום זה מגיע נהר הפינג ומתחבר עם תחילתו של הצ´אופריה)- קיבל הרבה הרבה מים מהצפון ועלה על גדותיו באגן איוטיאה ובאיזורים שונים בבנגקוק, בעיקר האיזורים הנמוכים הקרובים לנהר. אין כל מניעה והפרעה לטייל - איתני טבע זה דבר (ויזואלי) מעניין. הגבול עם בורמה עדיין סגור - לכן אי-אפשר לתכנן הארכת ויזה ע"י מעבר לבורמה וחזרה! (כעת הבנת את הנקודה, תותי´לה?)

תותי-בת

New member
יא אללה עם השטפונות האלו כבר! איזה מבאס! לגבי הגבול עם בורמה... תאילנד עדיין גובלת עם מדינות נוספות (כמו: קמבודיה, לאוס וחצי האי מלקה) ככה שאפשר לתכנן הארכת ויזה על ידי יציאה אליהן ../images/Emo8.gif שיהיה לך המשך ערב מאורנב, נשיקות, אני.

aviron

New member
../images/Emo15.gifויזה מאורנבת ../images/Emo3.gif

מסאי - עיירה בצפון-צפונה (אין צפון יותר ממנה בתאילנד) - הגובלת עם בורמה - שימשה, משמשת ותשמש יעד לארנבים ותיירים המבקשים להאריך ויזתם המאורנבת בתאילנד - בחודש נוסף. ואיך הארנבים עושים זאת? כשהגבול פתוח - מה שלא נכון כרגע - כי כרגע הגבול סגור, לא רק לארנבים- גם לאנשים ואנשות - עוברים הארנבים את הגבול לבורמה, שותים כוס מיץ גזר, וחוזרים לתאילנד. כל זה בתהליך דרך משטרות ההגירה (התאית המאורנבת והבורמזית השפנית). כך שב-2 דקות, לעתים שתיים וחצי דקות (תלוי בגודלו של כוס מיץ הגזר) הופפפפה... קופץ הארנב בתייר ויש לו ויזה לחודש נוסףףףף.... לא כך-הוא (איזה יופי: לא-כך-הוא..) במעברי הגבול ללאוס - עלות גבוהה, תהליך יותר ממושך, קמבודייה (אפשר לעבור רק עם ויזה שניתנה מראש ע"י שגרירות הארנב הקמבודי) וחצי-האי "מלקה" (מלזיה) - שם אין כניסה לארנבים ישראלים בכלל. אז כעת בואי נעשה תירגול נוסף: לכל המבקשים להאריך את הויזה בתאילנד בחודש נוסף - באמצעות מעבר לבורמה וחזרה לתאילנד - בעיירה מסאי - הגבול סגוררררררר ואין אפשרות לעשות זאת!

תותי-בת

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!!! הקטע הוא שאין מה לעשות ולרוצים לשהות יותר מ-30 יום במדינת התאים המאורנבים (כמוני) חייבת להיות ויזה נוספת, אז יוצאים ללאוס השכנה (עלות גבוהה יחסית למי?...), לגבי מלזיה אין מה לעשות! לא רוצים ארנבים ישראלים בעולם! ../images/Emo8.gif בקיצקוץ באמת חבל שהגבול עם בורמה המשופנת סגור! לא נורא, מחר יהיה עוד מיץ גזר, ליאת.

Benkok

New member
אז חזרתי מסופשבוע קסום בפאטייה...

וגיליתי שטבעה לי העיר!!! אין מצב להגיע למשרד. בשיא האלגנטיות חלצתי את נעליי ,הפשלתי את מכנסיי והלכתי לי באמצע סילום המוצף (כמו שכונת הארגזים בחורף גשום במיוחד בת"א)... סופשבוע בפאטייה כבר אמרתי???

aviron

New member
איפה אתה , בנאדם?

שנורקל רכשת? נוחת בפוקט ביום רביעי הקרוב. להרבה הרבה זמן... (4 חודשים) . מה אני אגיד לך? המוני תיירים בדרך להציף את הקאוסן , בערב, לשעה... לראות את הבבונים של השכנים מנתניה (וגם רעננה, דימונה וק.שמונה..) צריך משהו? (גרעינים/בטנים, טיל קםן מעראפת, זריקה נגד אבעבועות-שחורות) ותעשה לי טובה: תנקז את איזור המסאז´ים.

למעלה