דווקא הודעה לבני הזוג המיניים

אליELI1

New member
דווקא הודעה לבני הזוג המיניים

שלום, אני רוצה לכתוב דווקא לבני הזוג המיניים שבדרך כזו או אחרת מצאו עצמם עם בני זוג א-מיניים. אני מתנצל מראש בפני חברי הפורום הא-מיניים, ובמיוחד בפני התוקפנים שבהם..אין לי כוונה לפגוע או משהו, פשוט נראה לי שכדאי גם לשמוע ולהבין את הצד הנוסף במערכת יחסים קשה שכזו. אני בן 34, נשוי + 1. בערך שנתיים ראשונות לקשר היו טובות, איפושהו זה נעצר ואנחנו כיום ממש שותפים לבית ולטיפול בילד, זה הכל. אני אדלג על כל הסיבות כי זה מתיש. מה שחשוב לציין הוא שיש הבנה גדולה בינינו ואנחנו מסכימים שחל שינוי שמשמעותו היא שאשתי עברה תהליך של א-מיניות, וטוב לה עם זה. משמעויות? יושנים כבר 3 שנים בנפרד. בהתחלה של התקופה הנ"ל הייתי נחוש בדעתי "לרפא" אותה והתאמצתי מאוד, היה סקס אולי פעם בחודש. מאולץ, חסר יצר, תסלחו לי ותסלח לי אשתי - משעמם להחריד (לא היה ככה בהתחלה!). לא עזרו חופשות מדהימות, פרחים, הפתעות, רגש, YOU NAME IT - נדה. באיזה שהוא שלב פסקו הנשיקות, החיבוקים החום. היא פשוט לא מתחברת לזה כהגדרתה, לא נגעלת אלא "זה פשוט לא עושה לה את זה". בשנה הראשונה לא הצלחתי להירדם לבד, למרות שבחדר השני היא ישנה היטב. אח"כ התרגלתי. איך זה מרגיש? יום שישי בצהריים, הילד יושן, אשתך במיטה בתחתונים קוראת ספר, אתה מסתכל, נקרע ופשוט בא לך (מצטער על השפה) להיכנס למיטה ולזיין לה את הצורה, מין זיון מתוק של בעל ואישה שלא היו יחד שבועות. אחרי כמה פעמים שאתה מנסה ומקבל את התגובות הצוננות, למרות כל ההגיון שזה לא אתה, זו היא, אתה נעלב. אחרי זה אתה מפסיק. היו שיחות מלב אל לב בהן היא שללה בכנות (כך נדמה לי, לא יודע) שאולי אני לא מושך אותה ("לא נמשכת כרגע לכלום"), או שמעוניינת להיפרד. בכל השנים הקשות הללו אנחנו שותפים מלאים לגידול הילד, לטיפול בבית וכו' - הורים טובים. מבחוץ הכל נראה בסדר. והנה החלק הרע. באיזשהו שלב אחרי שנתיים כאלו, החשק כלפיה דעך. אני נכנס בערב למיטה לבד ונרדם. מסתכל עליה, מחייך - אבל בפנים שונא ומרחם ביחד. הצורך המיני לנשים - בוער. עניין של זמן והכרתי בחורה בגילי, פרודה, והתפתח קשר מדהים שנמשך חצי שנה, והסתיים אחרי ששנינו הבננו שאנחנו מתאהבים נואשות וזה לא רק מין. ושנינו לא יכולים לוותר על הקשרים האחרים, מכל מיניי סיבות. ומאז, לצערי, אני פשוט בוגד מפעם לפעם עם נשים שונות. לכולן אני מספר את מצבי, לכולן יש מצב כזה או אחר שבעטיו גם הן מחפשות קשר מהצד. אין לי שום רגשות אשמה וכך זה נמשך ונמשך, אני לא יודע לאן ועד מתי, אני פשוט לא מסוגל להדחיק את הצורך מיני החזק שלי, הצורך באשה. אשתי כמובן לא יודעת, אני לא מספר, אם כי היא אישה פקחית וחכמה - קשה לי להאמין שאינה מודעת באמת למה שקורה. כנראה מן עסקה של הסכמה בשתיקה. לסיום אני אציין ששנינו משכילים, עובדים בג'ובים מכובדים, נראים מצויין וכל שאר הבולשיט. אני אשמח לשמוע תגובות, עצות, סיפורים דומים ועוד. שבת שלום, אלי

avi1283

New member
ההודעה שלך

מתאימה הרבה יותר לפורום של בגידות מאשר לפורום הזה.

פרק ב

New member
ובכל זאת

ובכל זאת מעניין לשמוע תגובה מהצד הא-מיני על צעד כזה או אחר שעשוי לנקוט בן הזוג המיני בכדי לפצות על החסכים בזוגיות

p019

New member
טלוי בבן הזוג הא-מיני

חשבתי שההודעה המקורים היתה לבני הזוג המיניים. אתה רוצה שנגיד שאין לנו בעיה אם בן זוג מיני מוצא פורקן אצל אנשים מחוץ לזוגיות? אני חושבת שמי שצריך לענות על השאלה הזו זה בן הזוג הא-מיני. יש א-מינים שזה לא יפריע להם, יש כאלו שיבינו אבל זה יפריע להם, ויש כאלו שלא יהיו יכולים לקבל את זה. אין ספק שמערכת יחסים בין אדם א-מיני לאדם מיני יוצרת בעיות בנושא המין. אני משארת שכל זוג צריך למצוא לעצמו את הפתרונות, אם בשיחה או בהתעלמות מהפיל הלבן (כמו בסיפור של אלי).

פרק ב

New member
מה לא ברור?

אני לא רוצה שיגידו לי ככה או אחרת כל מה שביקשתי זה להכיר יותר טוב את נקודת המבט של הא-מיני ברור שכמו בכל דבר יש לכאן ולכאן גישות שונות, מבקש לשמוע מניסיונכם.

מיכאלה38

New member
הי אלי

הי אלי, קראתי את המכתב שלך, והזדהתי מאוד עם תחושותיך. אני, כמו שאתה מבין טיפוס מיני מובהק. הגעתי לכאן בדיוק מאותה סיבה שאתה הגעת, להבין את התופעה. רק שאצלי זה קרה כבר על ההתחלה. בן זוגי (אם אפשר לקרא לו כך) הצהיר כבר בתחילה שהוא אינו אוהב מין, ותדירות קיום יחסי המין שלו היא משהו כמו פעם בחודש. הופתעתי לגלות תופעה מעין זו, לא ברורה לי הסיבה. אני רק יכולה להבין ממה היא נובעת. על פי מאמרים שקראתי דרך האתר, ישנן שתי סיבות; האחת, היא מפגש רע בסיטואציה מינית, והשנייה היא היוולדות עם רמת הורמונים נמוכה מאוד. לטענתי טיפוסים מהסוג השני הם אלו שכנראה לא פגשו בני זוג מיניים יותר מהם והנישה הזו לא התפתחה. מיכאלה38

korpiklaani

New member
זה לא נכון!

יש א- מיניים שהם בכלל לא כאלה מטראומה של מפגש רע בסיטואציה מינית <אגב הם לא נחשבים א- מיניים בכל מקרה> ויש א-מיניים שבכלל לא סובלים מרמת הורמונים נמוכה, למשל אצלי הכל תקין וקראתי שהיו כאן עוד כמה שבדקו והיה תקין... ופגשתי טיפוסים <נכון יותר לומר "טיפוסיות" מיניות> לא ראיתי בזה המשכיות וגם הן לא אז נשארים ידידים

מיכאלה38

New member
ואיך בכל זאת

אתה חושב להסביר את התופעה אם לא כך. הרי אני רק מצטטת מאמרים שצורפו לפורום הזה. לא המצאתי כלום. השכל אותי.

korpiklaani

New member
איזה מאמרים?

באתר של AVEN שהוא כולו באנגלית, תוכלי למצוא כמעטכל דבר שתרצי על ה"תופעה" של הא-מיניות בגדול אדם שעבר תקיפה מינית הוא אינו א- מיני אלא לא מעוניין במין בגלל טראומה - יש הבדל לגבי ההורמונים זה סיפור שלדעתי לא נחקר בכלל וגם כנראה לא הכי קשור..

Limbonic Art

New member
איך להסביר את התופעה?../images/Emo2.gif

איך את מסבירה את "תופעת" ההומוסקאליות? או אפילו את "תופעת" הסטרייטיות" בע"מ? אין מה להסביר- לא כולם מיניים ויצריים כמוך...

פרק ב

New member
חוזר ושואל

בזוגיות בין א-מיני ומיני (שהיא בסדר גמור למעט הנושא המיני) איך מקבל הא-מיני את העובדה שהמיני מוצא לפעמים את סיפוקו מחוץ למסגרת? ולפני שקופצים עלי שוב, אנני זקוק ואנני מחפש "צידוקים" רק מבקש את נקודת המבט של הא-מיניים כאן.

avi1283

New member
זה תלוי,

אם זה תוך כדי בגידה ובהסתרה ובשקרים אז לדעתי זה מגעיל, ואין לזה הצדקה. אם שני הצדדים מסכימים לזה אז בעקרון אין לי עם זה בעיה. באופן אישי לא מאמין שהייתי מסכים לזה כי אני בספק אם באמת יכול להתקיים קשר טוב ביננו תוך כדי המעשים הללו.

פרק ב

New member
קשר טוב

אתה אומר: "אני בספק אם באמת יכול להתקיים קשר טוב ביננו תוך כדי המעשים הללו. " אפשר להבין את זה, עכשיו תגיד לי משהו אחר, האם אתה חושב שבאמת יכול להתקיים קשר טוב בין בני הזוג כאשר האחד כבוי לחלוטין מהבחינה המינית והשני בעל "תאבון בריא"? כמה זמן הבן זוג המיני יכול להתאפק? בהנחה שהם אוהבים, כמה זמן הא-מיני יתן למיני לסבול מבלי לחשוב או להציע ""פתרון"" כלשהו?

avi1283

New member
לא

אני לא חושב שיכול להתקיים קשר טוב בין בני זוג כשהאחד מעונין לעשות דברים אחרים והשני "חייב לקיים יחסי מין" , ולכן אני ארצה למצוא מישהי שהיא א-מינית, או מישהי שמעונינת בזה רק לעיתים רחוקות ויכולה להסתדר בלי זה.

פרק ב

New member
OK, עד כאן אנחנו מסכימים, אבל,

אבל מה קורה אם הגישה הא-מינית מאומצת ע"י אחד מבני הזוג שנים לאחר תחילת הקשר בינהם, עקב בעיות וסיבות שונות (שאינן קשורות בזוגיות) ואז? נפרדים? "בוגדים"? מתוסכלים?

avi1283

New member
תלוי בבני זוג

באופן כללי אני בעד להישאר, ולעבוד על בעיות שקורות אחרי הנישואים. צריך לדבר על זה אחד עם השני ולהגיע להסכמה, אבל אם הבן זוג המיני לא מוכן לוותר על מין, והבן זוג הא-מיני לא מוכן ליחסי מין מחוץ לנישואין, אז כנראה שאין ברירה וצריכים להיפרד.

למעלה