דווקא יש משהו שמסקרן אותי לדעת

דווקא יש משהו שמסקרן אותי לדעת

תגידו חלק מההורים שלכם יודעים שאתם מעשנים איך אתם אמרתם להם או שתפסו אותכם? אצלי דווקא היה אחרת אני באתי אליהם וסיפרתי להם שאני מעשנת

אמ.......

אמא שלי יודעת על נרגילה.. שפעם אחת היה בטלויזיה על סוגי טבקים ואני כזה אמרתי "דווקא תפוחיים לא כלכך אוהבת" ואני תקעה לי מבט כזה->
ואמרתי לה שלפעמים אני מעשנת נרגילה "לעיתים רחוקות" ועל הסיגריות לא יודעים חושבים שאני נגעלת מכל העסק הזה אחותי תפסה אצלי בתיק קופסת סיגריות ואמרתי לה שזה של ידיד מה שהיה נכון אבל בוא נגיד שלקחתי לידיד לפעמים. אמרתי לה שהפסקתי ועוד פעם הייתי בזולה של הבית ספר ואיזה ידיד שלה ראה והלשין.. עכשיו אני משתדלת לא לעשן במקומת ציבורים כלכך אני הולכת לאיזה פינה.. ואני לא מתכוונת להגיד לאמא שלי היא תהיה יותר מאוכזבת מכועסת..

Negative one

New member
אותי תפסו כמה פעמים

פעם אחת אחותי חיפשה משהו בחדר,שהייתי עם ההורים שלי מחוץ לבית,ומצאה קופסת סיגריות,אז היא התקשרה אליי וסיפרה לי אז אמרתי לי שתחכה ואני יסביר לה מה זה שאני יחזור הביתה.אבל המלשנית לא התאפקה ואחרי שתי דקות התקשרה לאמא שלי וסיפרה.אז ההורים שלי כעסו קצת וזרקו לי את הסיגריות ואמרתי להם שאני יפסיק לעשן...אבל לא הפסקתי. בפעם השניה אמא שלי אמרה לי שהיא יודעת שאני ממשיך לעשן,וחשבתי שאם היא יודעת אז אין לי איך להכחיש,אז אמרתי לה שאני באמת מעשן לפעמים. אז היא ביקשה שאני לא יהפוך את זה למשהו קבוע. אחר כך שאלתי אותה איך היא גילתה,והבלשית הזאת אומרת לי שהיא ראתה את חבר שלי מעשן וככה ניחשה שגם אני עדיין מעשן...

הם יודעים..

גם ההורים שלי מעשנים. הם יודעים כי חבר שלי הגאון אמר היום בצהריים על יד ההורים שלי שירלי תגידי יש לך קופסא עליך? אמא שלי עשתה פרצוף כזה->
ואז היא באה אלי אומרת לי שירלי את מעשנת? אני רוצה שתגגידי לי ואני לא אכעס ולא אאסור עליך כי במילא תעשי מאוחורי הגב שלי ואני מעדיפה לדעת אז אמרתי לה שאני מעשנת לפעמים עם החבר'ה אז היא אמרה בסדר אני כועסת אבל מה יש לי לעשות? היא אמרה לי שהיא רוצה שאני לא יעשן יותר מ3 4 סיגריות ביום.. היא לקחה תקטע הזה דיי בסבבה לא ציפתי שהיא ככה תגיב. ואז קלטתי אותה מדברת עם חברה שלה על זה אני קולטת משפט כזה "במה טעיתי? במה חטאתי? למה זה קורה לתינוקת שלי" נשפכתי על הרצפה!!!!!!!!!!!

Vindictively

New member
אמא שלי ידעה

כי היא לא טיפשה, ואני לא טרחתי עד כדי כך להסתיר ריח ושטויות. אבל כדי שלא יהיו אי נעימויות פשוט סיפרתי לה. (מיותר לציין שהיא אמרה לי שהוא יודעת) אבל זהו. היא כל הזמן אומרת לחבר שלי "אני מקווה שאתה עוזר לה להפסיק, כן?"

רותמיקה

New member
ההורים שלי חושבים שניסיתי...../images/Emo29.gif

רק פעם אחת ועוד פעם ... אבל זה כמובן לא נכון. הם לדעתי יודעים שאני מעשנת אבל לא אומרים לי כי הם יודעים שאם הם יגידו לי אני רק אעשן יותר... אני רוצה לספר להם אבל מפחדת מהתגובה. וכן. אני מסתירה ריח.(אפשר להגיד שאפילו מאוד מסתירה..)

sgold666

New member
אני למדתי על הנרגילה מאבא שלי

אז לא הייתה לי סיבה לגלות להם

Queen Alice

New member
ההורים שלי לא יודעים...

ומוזר שהם גם לא מריחים... אבל אני לא מתלוננת. חוץ מיזה שאני עושה לאמא שלי פסיכולוגיה הפוכה, ומנסה לשכנע אותה להגמל, אז אני לא חושבת שהיא אפילו חושדת.

וואקה

New member
היא לא מריחה כי

מישהו שמעשן לא יכול להריח מישהו אחר שעישן גם!

בנה

New member
אז ככה...

אני אישית אמרתי לאבא שלי יום לפני שהוא טס לחודש... ולפני יומיים הוא אסף אותי מההופעה של אביב והיה לי קופסא של נובלס בכיס והיא ביצבצה החוצה... אבא שלי ראה את זה ועשה פרצוף...אבל לא יותר מזה... אמא שלי יודעת אבל היא אמרה שאם היא תשמע על זה שוב אני מרותקת הביתה... יאללה שתלך !!! כוס ראבק עלייה!

למעלה