דווקא לא מתחתנת , צריכה עצה

ביז

New member
דווקא לא מתחתנת , צריכה עצה

חברה טובה וותיקה מתחתנת עוד כחודש, ועושים לה מסיבת רווקות, שזה נפלא. ה-שאלה היא כמובן מה לקנות לה מתנה. זה צריך להיות מתוחכם אך לא פלצני מקורי אבל בכל זאת שימושי בקיצור הבנתן. אשמח לשמוע מה אתן חושבות (חושבים) ומה הייתן רוצות לקבל מתנה למסיבת רווקות. תודה

מתנות למסיבת רווקות

קודם כל, הסתובב פה רעיון מקורי של אתי ושכלולים של בנות מהפורום, בקשר ל´סל מזל´ עם המון דברים קטנים שמביאים מזל ואושר (חמסה, דבש, פתיתי סבון, חמש אגורותים וכו´)- חפשי אחורה ויש הכל. זה בעיני רעיון מתוק נורא ומושקע, שאפשר לצרף לו דברים שימושיים כמו נרות, צעצועי ושעשועי מין קטנים, שמנים ארומטיים, דברים לאמבטיה ושאר פינוקים כיפיים. עוד דברים שאני הייתי אוהבת לקבל הם או דברים שקשורים לחברות שלי עם נותנת המתנה, לדוגמא אלבום תמונות, או, כמו שדודה שלי קיבלה, מסגרת גדולה עם מלא תמונות שלה ושל בעלה לעתיד (דודי, שיחיה) מכל הקשר בינהם עם המון כיתובים קטנים וחמודים - זה תלוי להם בחדר שנה וממש מקסים. אפשר של הזוג הצעיר, או של החברות, או כל רעיון דומה. אפשר גם מתנה של זוגיות - זוג חברים שלי עבר לגור ביחד, והבאנו להם סט ארוחת בוקר פינוק, מגש ועליו זוג צלחות, זוג קערות וזוג ספלים תואמים בצבעי בוקר עליזים וחמודים. גם רעיונות האמבטיה-פינוק שחברה עשתה לבעלה ליום הנישואים הולך - כל מיני שמנים, סבונים ושאר מגניבים לאמבטיה. בקיצור, זה הסגנון שלי... כשכמובן קטנותי מלפסול דברים נשיים כמו יום פינוק בספא, ארוחת בוקר של בנות, לבנים סקסיים או אביזרי מין שווים (רק בבקשה לא אזיקים ג´יפיים שיותר משהם עוצרים מישהו, הם פוצעים לו את פרקי הידיים... אם אזיקים, אז יש כאלו שווים, חזקים ושימושיים מעור... המלצה אישית כואבת...) הולך ?

למעלה