אני חושבת שאנחנו אנשים
תרבותיים ואין שום סיבה שנרד לדיונים בעלי אופי נמוך . אנשים מדברים על זה בכל מקום בישוב ואין סיבה שדווקא בפורום יתעלמו מזה במיוחד לאור מה שקורה כאן ובמיוחד לאור זה שהבחירות מתקרבות . אנחנו עם דמוקרטי , ישוב דמוקרטי ולכל אחד מותר להביע דעתו , וצריך וחשוב לכבד את הדעות של האחר. אז אני לא יודעת ממה הפחד ,,, אבל שוב אני מעריכה שיש כאן אנשים מספיק נבונים כדי לא לרדת במדרון של שפיכ זוהמה כמו שאמרת. זו דעתי. לגבי קנדציה שניה - אני מכירה את הנושא מקרוב ואני יכולה להגיד ,,,, שהפער לא נובע מציפיות גבוהות אלא מכך שחסרי ניסיון מגיעים לישוב ומנהלים אותו. גם ממן וגם רוצקי - לא ניהלו מועצות לפני כן ,, לא היו לא מנכלים ולא שום דבר שדומה באף מועצה אחרת .. כך אני לפחות יודעת .... מקווה שאני לא מטעה ולכן , שוב דעתי , שאנחנו היינו שפני ניסיון של החברים היקרים . יש מועצות הרבה יותר מסובכות לניהול והרבה יותר גדולות , וערים גדולות שיש בהן פי 10 לעשות מאשר בישוב ומנוהלות מעולה . פשוט נפלו עלינו האנשים הלא נכונים , ואני מחזיקה עצמי בלשון כדי לא להשמיץ , וזה מאוד קשה. אבל אם ממן היה משקיע את כל כולו בישוב ,,,, אילו היו סביבו אנשים רציניים ,,, שכל היום נלחמים על הישוב ,,,, אילו היה מקשיב לתושבים ,, ורק אילו היה פותר בעיות אפילו פשוטות של מתן מענה לתושבים שמתקשים למוקד ... הכל היה נראה אחרת ואולי היו מצליחים להגיע לקנדציה שניה ושלישית . אבל הכל זה רק "אילו" ואת הצ'אנס הם כבר קיבלו. וצריך להעביר את הכובע לראש אחר ומקווה שהפעם נעשה בחירה נכונה והראש החדש ישאר מעל קנדציה ואפילו מעל 2 או 3 אבל אנחנו התושבים צריכים באמת לבחור באדם הנכון . חוץ מזה מה זה ציפיות גבוהות ? אין להם מספיק זמן ? אין משאבים ? אין להם יכולת ? מוגבלים ? אני לא יכולה להסכים עם דבר כזה. צא למועצת דרום השרון , ותראה איזה ניהול מצויין , איזה איכות , איזה שליטה בעניינים ... ולכן דלג'ו יושב שם קנדציות על גבי קדנציות . הכי קל לומר - שהדג לא מסריח מהראש . אבל הוא ממש כן . מקווה שאף אחד לא ייקח אישית , אבל , בהחלט אני בטוחה שבישוב יש המון אנשים שיסכימו איתי בנושא. שבת שלום