דווקא..

THE WIZARD 55

New member
דווקא..

אז למה נדמה לי, בעצם לא נדמה לי, אני בטוחה שחלק מאיתנו, ולא מתכוונת לכותבים כאן ספציפית חושבים משהו ואומרים משהו אחר..בפרט בכדי לא לשמח את "האוייב".. בכוונה לא להסכים איתו, כי הוא לא מסכים איתי למרות שאתם בעצם חושבים אחרת... לדעתי, זה המכשול הכי גדול בדו שיח, כי כל אחד מתבצר בעמדה שלו, לא מגנה אירועים, רק על מנת לעשות דווקא, ולא מגנה את הצד שלו רק בשביל שהאוייב לא ישמח...חס ושלום.. בקיצור, אני חושבת שאם אנשים היו אמיתיים ואומרים את האמת, מגלים אמפאתיה לסבל של האחר, אולי היה נפתח דף חדש... סיגננתי מעפן, אבל תראו מה שעה:) לילה טוב ישראל, גוד מורנינג פלסטין...

מוחמד5

New member
רק דווקא

THE WIZARD 55

New member
אתם עושים לי דווקא?

התיאוריה שלי לא נכונה?.. אני הוזה?..
שבת שלום ומבורך, סוף שבוע נעים לכם..

גידעון1

New member
רק הצד הערבי אשם בזה והצד היהודי לא

שימי לב שסלטעון(שנחשב כיהודי) הוא המגנה הרשמי נגד מדינת ישראל אך לעומת זאת לא תמצאי כאן מישהו ערבי שמגנה את הרשות הפלשתינית. רמת הגינוי של סלטעון נגד ישראל ועמדותיו מרוככות מאוד בכל הנוגע לצד הפלשתיני והטרור. לכן לנו יש צד כזה אך לכם אין.

גידעון1

New member
הייתי צריך לתת קונטרה לתיאוריה שלה

והכל מותר במלחמה ואהבה. פעם אתה כלי בזוי ופעם אתה כלי רצוי. בקשר לזה שאתה נחשב ליהודי,בין אם תרצה ובין אם לא אתה יהודי בדיוק כמוני

../images/Emo13.gif חחחח טוב נעביר אותך הפעם

בקשר ליהודי, התכוונתי דווקא להפך, לא הבנתי למה במקום לומר שסלטעון הוא יהודי אמרת שהוא "נחשב ליהודי", יעני כאילו לא יהודי באמת...

גידעון1

New member
אה אני כבר הבנתי ממך אחרת חח

חשבתי שגם ליהודים אתה מתנגד ולכן אמרתי שאתה יהודי גם אם תרצה וגם אם לא

חחחחח חס וחלילה ../images/Emo9.gif

תמיד שערבים מדברים איתי ושואלים אותי אם אני ערבי, אני מצהיר שאני יהודי. זה כולל פגישה מקרית והזויה שהיתה לי עם זוג סורי מחלב לפני כמה חודשים באיטליה... הם בלעו את הלשון מרוב מבוכה כשהבינו שאני לא מערביי 48 אלא מיהודי 48
אבל אחרי כמה שניות של תדהמה הם המשיכו לדבר איתי.
מקווה שעכשיו לא יזמינו אותי לחקירה במשטרת פתח תקווה. תחפה עלי הא גדעון?

גידעון1

New member
אתה יכול להיות רגוע

אם עד עכשיו לא שלחו אותך לחקירה אז כבר לא ישלחו.

שאלה

איך הגעת לרמה כ"כ טובה של ערבית עד דלא ידעו להבדיל בינך לבין מי שזו שפת אימו?
או שהמסקנה שלי שגויה ודיברת איתם אנגלית...?

זה בעיקר המבטא, זה היתרון הגדול שלי

יש לי אוזן מאד טובה למבטאים, והרבה סבלנות בלסגל אותם. התרגלתי לדבר כמו שהיו מדברים הערבים בחיפה פעם, וזה הטעה אותם. הרמה של הערבית עצמה טובה, אבל אחרי שיחה של 2-3 דקות אפשר לראות את המגבלות שלי בשפה. השאלה אם אני ערבי הגיעה עוד לפני שהתפתחה ממש שיחה, אז הם עוד לא הספיקו להרגיש.

בעיקר לבד, עם קורס ללימוד עצמי, ועם הרבה

שאלות ששאלתי חברים ערבים. הייתי גם פעם בקורס קיץ באוניברסיטת ת"א, אבל הוא לא תרם לי הרבה.

והיכן אפשר להשיג את הקורס ללימוד עצמי הזה?

כי עוד לא נמצא החבר הערבי שתהיה לו הסבלנות ללמד אותי הכל כמעט מאפס
(אני מתכוון לערבית מדוברת כמובן)

למעלה