דוחות חניה והוצאה לפועל

eyalcarmi

New member
דוחות חניה והוצאה לפועל

בשנת 1995 קבלתי 4 דוחות חניה מעיריית תל אביב לעולם לא קבלתי את הדוחות לא בדואר רגיל ולא בדואר רשום (אני תושב רמת הגולן) לאחר שהרכב עבר תאונת דרכים ונזק - טוטאל לוסט התברר לי ע"י חברת הביטוח כי הרכב מעוקל. ברור שלי עם משרד הרשוי הבהיר לי כי הרכב מעוקל ע"י עיריית תל אביב. כאמור לא קבלתי דואר על הדו"ח וגם על העיקול. עריית ת"א בקשה שאשלם על 4 הדוחות 3000 ש"ח במקום 70 ש"ח לדוח - הסכום המקורי (סה"כ 280 ש"ח) בסופו של דבר שלמתי 1900 ש"ח לעיריה על מנת לשחרר את העיקול. שאלות: האם ניתן לדרוש ממני תשלום/לבצע פעילות משפטית על דוחות משנת 1995? האם ניתן לדרוש ריבית רצחנית שכזו? האם ניתן להטיל עיקול מבלי להוכיח שבעל הרכב קיבל את הודעת התשלום / עיקול? האם בשנת 2003 יכלה העיריה להטיל עיקול על הרכב (מבחינת התיישנות)? האם ניתן לתבוע את העירייה על התשלום שבצעתי? האם אני יכול לדרוש מהעריה לשלם רק את תשלום הקרן על הדוחות? (הייתי משלם את הקרן שנה שעברה במבצע תשלום הדוחות שהיה, אולם פשוט לא ידעתי שיש לי דוחות)

תגובה

גש למחלקת החניה של עירית ת"א בר"ח שארית ישראל ובקש מהם להראות לך כי שלחו לך דואר רשום במהלך שלוש השנים מיום ביצוע העבירה . אם לא עשו כן אזי יש התיישנות ודין הקנסות והדוחות להתבטל. אני הצלחתי לבטל דוחות

למעלה