דוח דוברת

vitamin P

New member
לא מוצדקת......

לדעתי הדו"ח בכלליות טוב וככה לא שובתים- יש דרך מאורגנת יותר(ואני תלמיד)

מילי17

New member
../images/Emo45.gif

אכן, השביתה גם לדעתי הייתה מיותרת. מה עוד שכ80% מהשובתים לא ידעו אפילו על מה הם שובתים שזה דבר עצוב לכשעצמו. אולי בדו"ח יש דברים טובים, ודברים פחות טובים... אבל מצב החינוך הוא כל כך עגום שצריך לעשות משהו. להחליט ולעשות. העיקר שיתחיל פה שינוי. (עכשו שאני חושבת על זה , זה קצת מזכיר לי את חדר מלחמה שהתפקיד שלהם זה להחליט, לפעמים פחות חשובה תוכן ההחלטה העיקר שיחליטו משהו
. אבל עזבו את, זה פרט שולי ביותר. זה רק אני שמתי לב שvitamin P שינה את החתימה שלו והפורום של חדר מלחמה כבר לא מתנוסס לו במלוא הדרו!!!
מקווה שיש לי תירוץ הולם. יומטוב. מילי.

טלמ

New member
גם אני חושב ככה

אני מתנגד לדו"ח אבל בתור סיו"ר מועצת תלמידים בבית ספר שלי ובתור מי שרואה את עצמו מערוב בזכויות התלמיד בישראל אני חושב ששביתה היא לא הדבר שצריך לדעתי צריך להתדיין, לא רק המורים אלא גם התלמידים ולא צריך לקחת נציגם ממועצת נוער ארצית לועדת היגוי של דו"ח דוברת כי לבנת ותירוש מחזיקים שם את כולם וכל מועצת נוער ארצית עושה מה שלבנת אומרת שלהם

ענבץ בץ

New member
צודק בהחלט מסכימה אם כל מילה שלך

אני אישית חושבת שהדוח צריך כמה שינויים וכמובן שבכל שאר הדברים אתה כל כך צודק!! ככה לא שובתים זה נכון!! אבל הקטע הוא שהצחי הזה בכלל לא ניסה הידברות הוא פשוט אמר טוב אני לא אוהב את זה אני עושה שביתה והפיץ את זה ואתה יודע כמה מהר הדברים רצים באנתרנט.... בהחלט יש דרך מאורגנת יותר אני לפחות את שלי כבר עשיתי היום אבל וואי אם הייתי מדברת אם הגינגי 16עכשיו... (צחי בכינויי שלו...)

למעלה