דוח דייג חלק 2 תפיסת אנטיאס מסכן

Barracuda

New member
דוח דייג חלק 2 תפיסת אנטיאס מסכן

חברים אני חייב להודות שכתבתי אתמול את הדוח קיצרתי חלק ממנו בגלל שלא היה לי כוח לכתוב יותר. בגלל התגובות הרבות שהיו אני ממשיך היום את הדוח ואני רוצה להודות לכולם על הפירגון, ובמיוחד אני רוצה להודות לדודי הדייג על ההדעה שלו תודה דודי...
בשעה אחד עשרה בלילה שלא היה לי דג קטן חי לקחתי סרגוס גדול שהיה לי חתכתי אותו לשניים לקחתי מהאוטו מקל 2 חלקים של ספורטקס מטר שמונים רולר של DAIWA GS-100 חוט 0.55 של SUFIX XL ק"ג23 TEST קרס 4\1 גדולה חדירה אחת ליד הראש של החצי סרגוס (רק החצי כ250 גרם) זריקה קרוב לזרימה השמאלית מרחק כ40 מטר (באזור יש סלעים לא גדולים) עומק 2 מטר שעה וחצי המקל עמד ללא תזוזה אז החלתתי לבדוק את הפיתיון אבל הוא היה עדיין שלם. זריקה נוספת קצת יותר רחוק מהפעם הקודמת פעמון בשפיץ וחזרה (כ10 מטר) לתפוס עוד סרגוסים השעה שלוש ורבע בבוקר אנחנו שותים קפה רתוח ואז אני שומע את הפעמון אנחנו רצים למקל ואני רואה את החוט משוחרר באויר אני מתחיל לגלגל את הרולר (וחושב לעצמי הדג ברח) אבל הוא לא אני מרגיש משקל גדול על המקל אבל הוא לא נלחם (זה אופיני ללוקוס)אני מגלגל את הרולר והוא הולך ממש קשה כמו איזה שקית נילון גדולה תפוסה בקרס,החבר שלי כבר מוכן אם הגנצ' אנחנו כבר רואים את הדג כ2 מטר מאיתנו חבר שלי מניף את הגנצ' ותוקע בלוקוס ליד הראש ושולף אותו החוצה. לוקוס לבן במשקל 8.7 קילו ,הקרס תקוע עמוק בתוך הזימים. שוב הלבשתי חצי סרגוס אבל ללא תוצאות..עד האנטיאס בבוקר על מקל אחר את הסיפור אתם כבר יודעים. זו הפעם הראשונה אני תופס לוקוס לבן גדול במרחק 50 מטר מהחוף תפסנו לוקוסים יותר גדולים בברכות של ק.צ.א.א אשקלון או על הגשר של חברת חשמל בעומקים של 30 מטר או בברכות שהעומק שם כ15 מטר וזו היתה הפתעה נעימה כמו שPALUTA אמר שבכול פעם שהלכתי לדוג חויתי משהוא חדש. בהצלחה לכולם..

ToMeR B2

New member
אחי כל הכבוד

אחלה של דגים אתה מוציא שיהיה לך בהצלחה ושתוציא עוד הרבה כאלה ברכות ק.צ.א.א באשקלון זה בריכות של ים יעני בלי תשלום או משהו נכון?

Barracuda

New member
כן זה בריכות של ים שמה עוגנות

גוררות של חברת חשמל ובסיס קטן של חיל הים.

BEN86

New member
באנה מה נסגר איתכם אנשששששים!!!

שמעתי על מקרים של שולות של 30 קילו עם מקל בהתחלה לא האמנתי אבל אחרי הסבר קטן מאבא שלי שהוא התותח בדייג הוא הסביר לי שזה אפשרי אבל רק אם הבן אדם ממש תותח נחמד למדתי משהו חדש... אבל שבן אדם יראה שולה של 5 קילו ויגיד שהיא 7 ומשהו או יצלם לוקוס של 3-4 קילו ויגיד שזה לוקוס של בסביבות 9 קילו מה נסגר איתכם אתם לא השולה יותר גדולה מהלוקוס זה דבר ראשון ותגידו לי זה בגלל המבנה של הדג נכון אבל לא הבדל כל כך רציני אני ראיתי דגים בחיים שלי שספק אם רובכם ראיתם פה שלא תבינו אותי לא נכון יש פה אנשים שאני צריך להוריד בפניהם את הכובע שהם ממש תותחים אני לא אומר שלא אבל גם כולנו דייגים אזמ אם להיות דיגים אז להיות בקטן לא בכזאת הגזמה !!!! חברה אני לא יודע אם ראיתם אי פעם לוקוס לבן כמו שהוא צילם של 10 קילו אבל זה ממש נראה מפלצת ממש מממש מפחיד וזה לא מתקרב למה שהוא צילם!!!! בלי להעליב פה אף אחד זה מכתב לא רק נגדך אלא מתוך נקודה של כעס כלפי הנטייה של הדייגים להגדיל והתחרותיות שיש שם !!!!!

Barracuda

New member
הלוקוסים הרבה יותר רחבים מהשולות

ויש את העניין של זויות צילום כשאני כותב את המשקל תהיה בטוח שהמשקל נכון. אני מפרסם את התמונה של אותו דג שאבא שלי מחזיק אותו ואתה תראה מזוית שונה ותגיד לי אם הוא לא נראה יותר גדול מהתמונה הקודמת..

BEN86

New member
אמרתי בתגובה....

אמרתי בתגובה שזה לא מופנה רק אליך אבל הפעם אני מוריד את כל הכובע מתנצל מכל הלב אני יסביר לך למה אני ככה בגלל שאצלנו הקטע עם הדגים הוא מעצבן אבל בכל מקרה סחטן עליך לוקוס בן זונה מוריד בפניך את הכובע ואת השיערות ומתנצל פעם הבאה תזמין אותי שאני יצלם ואז תראה איזה תמונות יצאו לך!!!!!!!!!!!!!!! מפרסם בפומבי התנצלותתתתתת!!!!!!!

BEN86

New member
היייתי מעוניין לדעת איזה דג הכי ...

גדול שתפסת!!! ברולר כן! אני יכול להגיד לכם סתם כדי לסבן את האוזן שאנחנו בשרקים הבאנו הכי גדולה שולה של 40 קילו לוקוסים לבנים של בין 14-20 קילו וגרבידות ופרידות שהכי גדולה היתה 12 קילו אה ופלמידות וכל השאר

Barracuda

New member
תשובה..

בארץ:אנטיאס של 24 קילו לוקוס לבן 18 קילו פרידה לבנה 6.2 קילו פרידה אדומה 7.6 קילו גומבר 9 קילו ולסוף טונה אלבקור מאוד נדיר בארץ 36 ושזה נחשב קטן כי חברים שלי תפסו בשנת 98 טונה אלבקור 117 קילו .. במשך הזמן אני אפרסם תמונות של כול הדגים שתפסתי וגם את הסיפור. בחול: זה סיפור אחר...

zoharfi

New member
מה במשך הזמן...ואיך אני יצליח להרדם

עד אז ?!
יש לך עוד סיפורים...ספר מהר, ספר עכשיו!

BEN86

New member
והשאלה היא גם אם...

הבאת את כל הדגים שאתה מזכיר ב5 שנים אחרונות שהמצב ממש קשה וגם האם תוכל לעלות בהקדם את התמונה של הפרידה לבנה הטונה והלוקוס הלבן

zoharfi

New member
מה ?! באותו דייג ?!

אתה בדייג אחד מביא דברים שאני חולם עליהם כל השנה...(ועדיין ממשיך לחלום)... שוב זרקת בלי משקולת ובלי מצוף ? תלאי מתכת בקצה, היה ? אחלה דייג, תמשיך כך... הממ ואולי גם אני...

Barracuda

New member
הפעם זרקתי בתוספת משקולת (100)גרם

כי זה היה ליד הזרימה ולא בתוך הזרימה. כן היה תלאי מתכת 45 ליברות בגלל הגומברים הרבים באזור.

תודה על התודה

כיף לפרגן ,למה לא? זה בעצם הצלחה של אחד מאיתנו ששיתף אותנו בדו"ח מפורט ומהנה שבהחלט כיף לקרוא. בהצלחה בהמשך,כן ירבו ההצלחות והחוויות של דייג ספורטיבי. כמה זמן בסך הכל לקח להביא את הלוקוס? למיטב הבנתי ללא מאבק ולכן אני מסיק זמן קצר ביותר? נכון? תמשיך להנות ולשתף אותנו.

למעלה