דוח התקדמות שלי

דוח התקדמות שלי

והפעם- עם התקדמות.
לאחרונה קרה לי מספר פעמים בחלום שהבנתי שמשהו סביבי לא הגיוני, ושאני כנראה חולם. ממש מיד הרגשתי שאני מתעורר, החלום החשיך סביבי ונגמר.
האמנתי שאני מתעורר, אבל במחשבה לאחור אני חושב שזה לא מה שקרה, ושסתם החלפתי חלום בגלל ההבנה וההלם.
בפעם הבאה- לא לוותר, ולנסות לייצב את החלום גם אם אין לי כבר ראייה. זה מבאס, אבל אפשר לעשות את זה.

זה רק סימן שבדיקות המציאות עובדות ואני מעלה את המודעות לעניין ביומיום. מקווה להתקדם לחלומות צלולים אמיתיים בהקדם.

jagurax

New member
כל עוד יש התקדמות אז הכל בדרך הנכונה..

אגב קרה לי מקרה דומה הבנתי שאני בחלום, לאחר כמה דקות ראיתי שאני מאבד אחיזה וחדות בחלום והתחלתי להסתובב במקום, מיד לאחר מספר סיבובים התעוררתי במיטה כשהשעון המעורר צלצל( שהתברר אחר כך כהמשך לחלום). התבאסתי מיד ופתאום קמתי שוב והיה רק לפנות בוקר:( התעוררות כוזבת אבל מאוד מאוד אמתית.

לגבי ההתקדמות שלי, לפני מספר ימים שוב הגעתי לחלום צלול תוך כדי שאני מנקה בחלום(?!) הבנתי שמשהו לא קשור, וכך פתאום הבנתי שאני בחלום, ואפילו תוך כדי החלום אמרתי לעצמי לעשות לספור אצבעות וישר חשבתי למה? אם אני כבר יודע שאני חולם, בכל מקרה החלום היה מאוד צלול ומאוד חד, אבל כל כמה רגעים או "סצנות" בחלום, התחלתי לאבד אחיזה וחדות והייתי צריך להזכיר לעצמי שזה חלום.
יש דרך לחזק את החלום שישאר חד וצלול לאורך החלום כולו בלי שאני אצטרך להזכיר לעצמי כל הזמן שזה חלום ולבזבז זמן חלום יקר?

שבוע טוב חברים

וולפהרט

New member

יופי, תמשיך ככה!
אצלי אין התקדמות וגם לא חצלול שבתי. עברתי הרבה סיפורי חתולים קשים אז ראשי היה מוטרד בזה ולצערי כל פעם שבדקתי מציאות זו היתה מציאות. שני חתולים חולים בבת אחת זה לא צחוק:S
למזלי נראה שההשקעה בינתיים משתלמת והם משתפרים להם, תודה לאל:)
ראשי פנוי לחצלל שנית!;)

למעלה