דוח חמישי לילה מרינה הרצליה

דוח חמישי לילה מרינה הרצליה

אז כמו הרבה פעמים נפגשו לפני לקפה.. והחלטנו על המרינה בהרצליה.. בחוץ כמה קרסים לא במיוחד גדולים.. פלטה אחת דווקא יפה כ600 גרם כחילה אחת נחמדה.. ואז החלו ההפתעות.. כפי הנראה בתוך המרינה הגיעו כמה וכמה פלמידות .. כמו בטיול מאורגן.. ובמהלך כשעה עלו בחכתי 3 פלמידות יפות של כ1.5 עד שנים וחצי קילו.. בקיצור ניתן לומר ערב ראוי לשמו.. לאור זאת את הקרסים הקטנים יותר כ6 במספר קיבל חברי שלא כול כך הצליח לו .. בשורה אחרונה אני יצאתי עם 5 דגים ס"ה והוא יצא עם 10.. מספרית הוא גב עלי.. משקלית.. אני הייתי במקום הראשון.. יעני.. נצחון בנקודות.. ( רק מה הענין.. הפלמידות הוא לא הדג הכי טעים הוא קצת יבש בעיני..נראה לי שנצטרך לבשל אותו ברוטב.. מתאים.. אז שב"ש לכולם ובהצלחה גם לכם.. אגב לא הייתי היחיד שהוציא אתמול פלמידות במרינה...

אוריא

New member
אני רואה שיש חדש במרינה.../images/Emo41.gif

שלום המורה, אני רואה שיש חדש במרינה. אם תוכל לומר איך תפסת את הפלמידות? איזה פתיון? חי? עם מצוף? כמו כן באיזה איזור של המרינה? כרגיל ב-700 מטר? אני שם לב שבשבועות האחרונים יש המון טורפים בצד הפנימי של המרינה. האמת, מזמן לא הייתי שם בדייג לילי ואני רואה שאני מפסיד. בהצלחה בשבוע הבא.

rondadon

New member
ואתם אומרים שאין טורפים במרכז...

כל הכבוד מורי! הלוואי והשלוש שלך ימשכו עוד 30 אחריהם... בכל זאת, אולי ההורים שלהם דואגים עכשיו...

סרגוס

New member
ערב טוב מורה,

אני גם דג במרינה אז יש לי כמה שאלות, כמו שאורי אמר אז אתה דג ב700? וגם יש שם דייג וותיק שאני מכיר אותו הוא שם כל יום כמעת אולי אתה מכיר אותו, השם שלו הוא יודה, והוא דג בדרך כלל בסוף או ב860 ומאיפה הפלמידות? במרינה יבש מעוד.....

אישית אני לא מכיר

אולי בפנים ואולי נפגשנו אי אילו פעמים בדייג.. בקיצור במרינה ישנם כמה עשרות של דייגים לעיתים לכולנו ...יבש ולעיתים חלקנו מבסוטים... ולעיתים נדירות כולנו שמחים.. אז להתראות פעם..

שלום

א. נכון זה בערך ב700 ב מכיוון שלא היה לי פתיון חי.. שמתי ראש קלמרי שלם על קרס 02 חוט דקרון 40 ליברות .. וגם סבלנות... ג. לאחרונה יש גם פלמידות גם לברק.. גם מוסר ותמיד היו גם לוקוסים כרגע יש גם בורים גדולים מה שנקרא בורי שפן... בקיצור עם קצת רצון גריז ותרגולת.. אפילו הפיל יהנה עם תרנגולת...

תודה על אתמול.......

הייתי בסוף בים והתרמוס ממש עזר לי אבל.........לא תפסתי כלום כלום כלום אפילו לו בננה קטנה כלום כלום כלום....לא יוגע מה קרה ...בכל מקרה תודה ויום טוב.............חיים

למעלה