דוח חניה- אודה על עזרה

xxxpass

New member
דוח חניה- אודה על עזרה

שלום, קיבלתי היום בדואר רשום התראה אחרונה לפני נקיטת הליכים על דוח חניה מלפני שנה וחצי. זו הפעם הראשונה שאני רואה זאת. ההתראה לא הגיע מהעירייה שבה קיבלתי את הדוח אלא ממחלקה משפטית של חברה שמטפלת בדוחות. מבחינתם, לפני שנה וחצי שלחו לי את הדוח בדואר רשום, ולא מעניין אותם אם קיבלתי אותו או לא. לאחר שיחה ארוכה, הבנתי שמבחינתם היות ועבר הזמן (שנה וחצי) עכשיו אין באפשרותי לערר, לגשת להישפט ואפילו להוכיח מהדואר שלא חתמתי על קבלת הדואר הרשום הם שלחו = אני קיבלתי גם אם לא = חייב לשלם כולל תוספות לדוח המקורי מבחינתם, אין אפשרות להקטין את הדוח, אין אפשרות בעצם לכלום! ואני תוהה- למה אני כאדם שומר חוק שרואה זאת בפעם הראשונה לא יכול לערר ? לא יכול להוכיח שלא קיבלתי דוח זה לעולם. האם מה שהם עושים זה חוקי? תודה

be_roo

New member
למה? ככה? זה המצב.

חובת הרשות היא לשלוח את הדו"ח בדואר רשום לכתובת הרשמית. מרגע שעשו זאת הם מלאו את הצד שלהם, ואם יש לך טענה כלשהי היא צריכה להיות מופנית כלפי רשות הדואר.

be_roo

New member
תוכל לנסות להתחקות אחרי המכתב

ואם תגלה שלא הגיע אליך בגלל רשלנות, אולי תוכל לתבוע מרשות הדואר פיצוי על החוב.

ביפו

New member
כשממשרד "גביה" אומרים לך "ככה זה"- הכוונה

היא שירוויחו אם תשלם.... בתשובה לXXXpass - דוח חנייה- אודה על עזרה ======================================= אז מדובר פה בכך ש"המשרד לגביית החוב" של הדוח חניה מלפני שנה וחצי- תובע ממך- בהליך אזרחי "במעמד צד אחד" אחרי שהוציאו "צו הוצאה לפועל". זה "רק הליך אזרחי"... באופן אזרחי- עומדת בפניך האפשרות לתבוע אותם ב"הליך אזרחי" שיפצו אותך על: 1. גרימת נזק כספי ל"שמך הוטוב"- שהרי אתה ידוע כמי שמקבל מכתבים, וגם עונה להם, כמו חשבונות מים, חשמל, טלפון... הוכחות לך - לא חסר. כמה הנזק? אתה תבחר. 2. עבירה פלילית על חוק הוצאה לפועל שמחייב אות להודיע לך - גם על החוב המקורי, גם על הריבית שצברת= ובייחוד לפני מועד הדיון בהוצאה לפועל- להודיעך המועד ולאפשר לך לבוא לדיון. אגב: עבירה פלילית לכאורה כזו- היא עבירה שאפשר ורצוי להתלונן עליה במשטרת ישראל- כי האישור על התלונה - מהווה ראיה לכאורה. כמו כן ניתן כיום - לבצע התביעה בהליך של ,בימ"ש לתביעות קטנות" - עד לגובה של 30,000 שקלים. אם יש לך 2 עילות("נושאים") לתבוע - תוכל להגיע ל 60,000 שקל, ולזה יש עוד 2 "צ'ופרים": אין ה"חברה לגביה" רשאית להעמיד מולך עו"ד וגם אתה לא צריך לוא עם עו"ד. אם הבימ"ש עמוס- זה עשוי להיגמר בדיון אחד... שהחלטה בו - תוכל לבטל את הליך ההוצאה לפועל החד-צדדי של הגביה... 3. תוכל גם לדרוש מנשיא בימש "השלום" לזרז את ההליכים ו/או להציע לו להתלונן גם הוא במשטרה - "על שימוש בבימ"ש של הוצאה לפועל - לגביית כספים במרמה"... אם יבוצע, זה יהיה עילה לבטל את רישיון חברת "הגבייה" לגבות כל חוב מכל ,חייב בהוצאה לפועל במעמד צד אחד"..... בסיכום- חברת הגביה אומרת לך "שב ואל תעשה לנו בעיות" - זה בדיוק מה שאתה ציך להשיב להם- שישבו בשקט ולא ישתמשו בבימ"ש כלשהו - כתירוץ ל"לכלוך עסקיהם"...

למעלה