דוח עכו...

rondadon

New member
דוח עכו...

ידידי... לי הפעם לא היה מזל... אבל הנה דו"ח שטח מפורט מעכו... לכל המז´רז´רים לא היה מזל, חוץ מאחד שתפס חניתן שגם הוא נפל בסוף... דייגי הבוס כמובן דגו ארסים... מי שדג עם רולר וגמברי / חתיכות סבידה תפס סרגוסים יפים...ואחד תפס סרגוס ממש גדול...אולי 800 גרם... ועכשיו לגולת הכותרת... דייגי הפיתיון חי... קודם כל...שכחו מלזרוק פיתיון חי ותחשבו על "לשחות" עם פיתיון חי... עכשיו אני מבין איך הם תופסים אותם.... לדוגמא...חייל ואבא שלו זרקו 3 בורים חיים עם חוטים... (נב. הבורים היו בגודל של 600-700 גרם...משוגעים...) ובכדי לקחת את זה רחוק...החייל הביא גלשן ושחה איתו למרחק של בערך 100-120 מטר מהחוף ושם עזב את הבורי... התוצאה אצלם: 2 דגים. אינטיאס של 13 קילו (נשקל במקום) ופלמידה של 8 קילו (גם כן, במקום). דייג נוסף זרק תמנון שלם...אומנם אם רולר...אבל גם הוא שחה למרחק של 100 מטר ושם עזב את הפיתיון. התוצאה אצלו: אריאן - 6 קילו (בערך...לא שקול). דייג נוסף זרק חי אך ללא הצלחה...

מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

רון, לא הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהם שחו... הם פשוט ירדו למים עם סליל החוט ביד וחיכו במים ?! איך הם עמדו במים, זה לא עמוק ? בורים של 700 גרם ?! יו, כל הסיפור הזה שיגע אותי קצת... הפתיון, התוצאות, השחייה.... יא אללה. שיהיה להם לבריאות.

לייזר

New member
ליר לידיעתך.....

לפני הרבה שנים זה היה דבר מקובל מאוד אחד שוחה או אם גלגל ים מאה או מאתים מטר מהחוף חוזר .ומחכים לדג הגדול. זה היה נפוץ וראית אותם בכל החופים.

אני לא מבין משהו....

מה זאת אומרת נכנס לים עם גלגל ואז חוזר...? הוא נכנס עם גלגל הים והסליל חוט + פתיון חי לים, מגיע לאן שהוא רוצה, זורק משם את החוט ואז חוזר ? אם כן אז הבנתי...

rondadon

New member
מעט הסברים...

תראה... החייל עלה על הגלשן לקח את הבורי ושחה איתו בזמן שאבא שלו עומד עם הגלגל חוט בחוף ומשחרר לו חוט... ואני חושב שאחרי מה שראיתי היום אי הולך לעשות משהו דומה שבוע הבא... אני ילך עם חבר שלי, נקח מקל מלא וגלשן בוגי, נתפוס בורי ונקח אותו לעומק...

למעלה