דוח פעילות יום שישי

sailfish1

New member
דוח פעילות יום שישי

אני יודע שנמאס לכם אולי לשמוע את הסיפורים שלי אבל אני כל כך נהנה מדייג מוצלח (בלי עין הרע) שאני חייב לשתף אתכם יום שישי 0515 יציאה מהמרינה של אשדוד ים שמן בלי טיפת רוח 0545 הדורדו הראשון 2 קג שוכב בתוך הסירה עד השעה 0915, 29 חתיכות תדענה את אותו גורל כאשר שחררנו 14 דורדו של כקילו כל אחד הכל עם ציוד light tackle ,חוט 0,30 הים בירך אותנו ובנוסף זכינו לבלט מרהיב של להקת דולפינים

אני כבר חייב לראות תמונות -

לא יכול יותר להאמין "על עיוור". קשה לשמוע ולהאמין לכאלה סיפורים, על 29 דורדו במספר שעות, כאשר אצלנו הדיג כל כך חרא, ובלי לראות ולו תמונה אחת. אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולנו ולבקש שתעלה תמונה, שתיים, שלוש, כמה שיש, כדי שנראה ונקנא.

sailfish1

New member
תמונות

אני מצטער אבל אין לי מצלמה דיגיטלית אבל SKIPPER או רמבי יודעים על מה אני מדבר ואם אתה לא מאמין זו בעיה שלך אני מצידי עושה את שלי אבל בקרוב תקבל הוכחה שאני לא מבלף ואז אשמח לקבל את התנצלותך

תקבל טפיחה על השכם, לא התנצלות -

באמת כל הכבוד על הדגים שאתה מוציא בכל פעם, שלא תחשוב שיש אפילו טיפת זלזול בדברים שאמרתי. פשוט, יש שתי סיבות שאני מבקש לראות תמונות: 1) כדי לראות את הדברים המדהימים שאתה מוציא כל פעם ומספר ומוציא לנו את העיניים. 2) באמת כדי להאמין פיזית. מקווה שלא לקחת זאת בדרך הלא נכונה.

Rembi

New member
יהיו תמונות !

ניר, אני אדאג לצילום בפעם הבאה ! רמבי.

S K I P E R 2

New member
כל מילה מן הדיווח של יום שישי

אמת ויציב ז´אן ז´אק היה והינו אחד הדייגים הבודדים שגם יודעים לדוג גם מחזירים למים את הקטנים וגם לכל יש סימוכין.

sailfish1

New member
חן חן על הפירגון

מקורותיי המהימנים ביותר מסרו שהפלמידות הלבנות הגדולות עושות את דרכן מצפון לדרום תנסה ליירט אותן בדרך

paluta

New member
אמון , אמון

אני מאמין לכל מה שחברי הפורום כותבים. למה להצטדק? תמשיכו לדוג בכייף וספרו לנו על הצלחותיכם ולא חייבים תמונות כדי להאמין

למעלה