דוח שטח

S K I P E R 2

New member
דוח שטח

יציאה ב-7.00 וגרירת חוטים בעומקים משתנים של 10 מטר ועד 60 מטר לכל אורך הקטע שבין מרינה תל-אביב ועד אוניית ערוץ 7 וחזרה לכיוון מרינה הרצליה. פתיונות משתנים של רפלות,אוקטופוסים ואפילו דגי בורי חי. ו- כלום,נאדה. אז בבקשה לא להתלהב ולצאת לדוג עדיין .ממליץ להמשיך לשוחח באתר כי הדגים כנראה לא שמעו מבועז מפורום מזג אויר כי מזג האויר הסוער של סוף השבוע כבר חלף. או לחילופין יודעים כי חזית חדשה בדרכה אלינו ולכן יושבים היכן שיושבים וממתינים. בכל מקרה היה ים מדהים בצבעים שונים ומתחלפים ועם הרבה זרמים מכיוונים שונים.

אוריא

New member
הכל קישקוש חוץ מהגשם.

תראה לפי מה שאני מבין מכל החזאים, מחר וביום רביעי זה ימים של גשם. אז יכול להיות שהם עוד מרגישים משהו. אבל אם אני לא טועה זה אתה היית שהורדת אותי סופי מהמיתוסים של היום שאחרי והיום שלפני. הכי חשוב שנהנת מהים לי כבר זה מתחיל להציק.

S K I P E R 2

New member
אני ניזון רק מעובדות

והעובדות שבשבועיים האחרונים לא זכיתי לראות אף זנב של דג במים לא רדיפות ולא קפיצות ולכן אנו שוב חוזרים לנקודת ההתחלה שהיא: האדם שידע לקרוא נכון את " ראש " הדגים היכן ומתי הם נמצאים ואיזה סוג פתיון יהיה נכון לאותו הרגע יהיה אדם מאושר חוץ מעוד כמה דברים נוספים שיתוספו לו.

בגלל הזיהום והפסולת

לדעתי לפי מה שראיתי בחדשות "המיני" סערה האחרונה גרמה לפלטה החוצה של פסולת מהים,המון שיירי ניילון על כל סוגיו. למה שהדגים יתקרבו? מחפשים מתנדבים לניקוי חופים. אם לא נדוג אז אולי משהו מועיל יותר? למרות שאני כבר מתחיל לקבל רעידות בגוף,סימני הפרשת קצף , אי שליטה על ...ומי שמכיר אותי כשאני רועד כדאי להתרחק,כי מוטת הכנף ביחד עם החכה הצמודה.....סכנה יותר מטיל יוביובי ירוק. ממש הקריז עולה לראש,אולי .....?... לא יודע ,אצלי כבר כל הציוד,עבר שיפוץ וטיפול. כל השחזה אפשרית עשיתי... כל קשירה או החלפת טבעות עשיתי,אפילו צבעתי בולונז וציפיתי בלכה לחכות. מה נשאר? קשרתי קרסים לבולונז,לרולר,לחי,מלכודות,ועוד כל מיני....פשוט מחכה להם בסיבוב,אפילו על דניסים שבורחים מכלובים חלמתי טרם הודעתו של לייזר היקר,אבל כלום נדה,פשוט אין מצב מספיק טוב. אני יושב בעבודה רואה 20 דקות שמש מהחלוןומיד מפנטז על לעזוב הכל ולרוץ לים , ואז שוב השמיים מתהפכים והכל חוזר למצב של אין מצב. מי יושיעני? בועז? מה בפיך?

למעלה