דויד ברוזה

the benjamin

New member
דויד ברוזה

הולה לכולם, נעים מאוד שמי בני. בזכותו של ברוזה אני מנגן על גיטרה וזה התחיל לפני כ-16 שנה.... אני אמנם מעריץ אלמוני יחסית, ורק לפני כחצי שנה העזתי לגשת לומר לו מילים חמות אחרי הופעה שלו. אך עניין אותי לדעת מה הגילאים שלכם, האם מתקיימים מפגשים עם ברוזה, האם מתקיימים מפגשים בין חברי הפורום לנגינה ושירה... אשמח לשמוע תגובות. שמח להשתתף בפורום. נעים מאוד כולם, בני

SHANILIROY

New member
ברוך הבא

בקשר לשאלתך אני בת 27 ואני הולכת להופעות בערך מגיל 14

the benjamin

New member
היי

כדי להכיר טוב יותר, ולהריץ רעיונות - האם יש לך מסנג'ר? בני

lile0

New member
היי בני,שמחים שהצטרפת אלינו

אני לילך, בת 24 עדיין לא יצא לנו לארגן מפגש לכל חברי הפורום, אך נפגשים מדי פעם בהופעות. אם אני לא טועה, שרית ויעל מנסות לארגן מפגש בקרוב, בינתיים בלי דויד... את דויד אנחנו פוגשים כל אחד בנפרד אחרי הופעות שאנחנו נמצאים בהם.

sarita4

New member
היי בני, שוב...

ברוך הבא
אכן יש מפגש ב16/2 וכולם מוזמנים ואני רוצה שכולם גם יגיעו!!!!!

glitter8

New member
הי, אני ענבל,

בת 31 עד לא מזמן נשאתי בתואר זקנת הפורום אבל הנה באה חנית הממי וחטפה לי אותו (וגם את המגבת....)- ראה תמונה בפורום המקביל הפסקתי לספור בכמה הופעות שלו הייתי (הראשונה ב86) מעל 10 בטוח, ראיתי אותו ב- אילת(וודסרוק2), מצדה, ירושלים (3 פעמים) חיפה (פעמיים), כרמיאל ועוד איפשהו, כבר לא זוכרת תל אביב ...בקיצור סובו ציון והקיפוה לכן הוא לא זכר אותי בכל פעם כשנפגשנו כי כל פעם זה היה במקום אחר רק ב- מפגשים האחרונים הוא כבר הצהיר שהוא זוכר אותי. יש לי כמעט את כל האלבומים שלו ( בערך 20 ) שלושה נעלמו לי באורך פלא. ויש סיפורים למכביר אך הזמן קצר ברוך הבא

popikon23

New member
שבת שלום לבני ולכולם!

ברוך הבא לפורום. אז אני קרן, בת 24 (אנחנו סוג של קבוצת תמיכה פה...
) אני הולכת להופעות של דיויד למעלה מעשר שנים, בפעם ה-20 כבר הפסקתי לספור (כמובן שדיויד מכיר אותי ואני זוכה לחיבוק בכל סוף הופעה!!). יש לי כמעט את כל האלבומים שלו (גם באנגלית ובספרדית), בדיסק החדש זכיתי לא מזמן בתחרות סיפורים שנעשתה בפורום!

YulaShpil

New member
ברוך הבא, בני ../images/Emo140.gif

הי, אני יעל, עוד מעט בת 25. בהחלט יש מפגשים בין חברי הפורום, בינתיים ווירטואליים, אבל אחד ממשי ב-16/2, כפי ששרית כבר אמרה. מקווה שתמשיך לבקר כאן, ותהנה יחד איתנו מהמוסיקה הנפלאה של דויד, ומהחברה כאן.

handlessman

New member
ברוך הבא!

אני עמרי, בן 15, מנגן כבר 5 שנים בגיטרה ומעריץ את דויד כבר 3 שנים, נראה שיש לנו כמה דברים במשותף...

soffito

New member
בנג'מין שלום

אני אוהד שרוף של דיויד יש אולי אקורדיו לשיריו?

handlessman

New member
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלך...

את "האישה שאיתי" לא הצלחתי למצוא, אבל אקורדים לשירים אחרים דווקא כן, זה לא הרבה, אבל זה מה שיש, רק תלחץ כאן. תהנה!

the benjamin

New member
במפגש הבא -

לא ב-16/2 מכיוון שלא אוכל להגיע - תוכל לרשום את כל האקורדים שתרצה כשאנגן. פשוט כרגע אני בעומס של מבחנים. אשתדל לרשום לך בהזדמנות.

למעלה