דויד ב-ynet הערב ב-17:00

YulaShpil

New member
ואני בינהם...

אבל אפשר להשאיר שאלות, כדי שדויד יענה.

sarita4

New member
דיווח מהילה

היא השיגה לנו את הסיכות להופעה במצדה יום שבת מתקרבבבבבבבבבבב

glitter8

New member
אפשר לקרוא את האירוח-תיכנסו ללינק

גם מי שפיספס, תיכנסו ללינק שיעל שמה, האירוח היה נחמד מאד..דיויד ענה בסבלנות לכל השאלות שהיו שם _כמעט../images/Emo13.gif) גם אני לא הייתי בזמן אמת...

handlessman

New member
רק שימו לב שזה מתפרש על שני עמודים...

העמוד שנפתח בקישור, ועמוד קודם... השאר זה של אמנים אחרים.

handlessman

New member
אני קורא עכשיו את הדיון שהיה...

ומעלה נקודות חשובות ונראה מה יש לכם להגיד... 1) דויד ענה למישהו שהוא עובד עכשיו על אלבום ישראלי חדש וגם על אלבום אמריקאי שהוא בהתקדמות לקראת יציאה!! 2) דויד אמר שאפשר להשיג את time of trains באוזן השלישית... טוב אחרי שמצאתי שם את second street, בטח צריכים להיות להם עוד דיסקים שלו באנגלית. אז כמו שהוא אמר - צריך רק לשאול. 3) דויד אוהב את המוזיקה של קרן פלס... המממ טוב שיהיה לי בכיף 4) דויד אמר שההשראה שלו ל"זה הכל או כלום" לקוחה מאיזה שיר אלג'יראי שנקרא "יא רייך". מישהו יודע על מה מדובר?

YulaShpil

New member
כמה תשובות

1) כבר מזמן דויד הדליף (בכוונה, או שלא) שהוא עובד על אלבום חדש. זה שהוא עובד על שניים עכשיו - מה טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif 2) באוזן השלישית בהחלט כדאי לשאול ולבקש הזמנה, כי מכל חנויות הדיסקים בארץ הם אלה שמחזיקים בד"כ דיסקים כאלה, שפחות מה-mainstream (ובכך אני מתייחסת לדיסקים שלו באנגלית, שלא ממש ראו אור בארץ...). כשאזדמן לשם בפעם הבאה אברר. 3) את החיבור של דויד לקרן פלס ראינו כבר לפני מס' שבועות אצל יאיר לפיד, כמדומני, שם ביצע איתה חידוש לשיר סיגליות, וכבר דיברנו פעם על זה. 4) בשיר זה הכל או כלום יש נעימה שאכן לקוחה מתוך שיר אלג'יראי, ונדמה לי שגם על זה כבר דיברנו (למרות שלא הצלחתי למצוא קישר לזה).

handlessman

New member
אני יודע שהוא כבר הדליף על זה...

רק טוב לדעת שזה מתקרב... ובקשר לקרן פלס - אין כל כך קשר למה שאמרת, זה שהוא ביצע איתה שיר לא אומר שהוא בהכרח אוהב את המוזיקה שלה... והוא כן... טוב היא מוכשרת זה ברור, אבל היא פשוט לא ממצה את עצמה וסתם עושה מוזיקה זולה.

YulaShpil

New member
דוקא יש קשר

כי באותה הזדמנות אצל לפיד הוא גם סיפר למה דוקא קרן פלס בדואט הזה, וכמה הוא אוהב את המוזיקה שלה.

myid

New member
תשובה ל-4

הקטע האינסטרומנטלי באמצע השיר באמת דומה. בטח יש באחד הדיסקים של אמיל זריאן ששר עם התזמורת האנדלוסית הישראלית.

YulaShpil

New member
עוד מאירוח דויד ב-Ynet

כאן, בכתבת הוידאו הזו. האם אתם מרגישים מוטרדים? ../images/Emo8.gif

glitter8

New member
לא מרגישים מוטרדים בכלל!

ההיפך, הטרידי נא!! כל המרבה...

glitter8

New member
הופס..פיקשוש קטן..

כתבתי את התגובה לפני שראיתי את הראיון..חשבתי שאת מתכוונת לזה שאת מטרידה עם הקישורים... זה בסדר, גם אנחנו מטרידים את דיויד בחזרה...הנודניקים ממצדה...הוא בטח חושב שאנחנו גרים שם...

handlessman

New member
עובדה שאותו "קהל מוטרד" ממשיך לבוא להופעות...

אולי הוא מטריד את אלה שלא מעוניינים לשמוע אותו אבל שומעים אותו מה שנקרא "בעל כורחם", אבל בתכלס כולנו כבר יודעים שמה שמעניין את דויד ומה שאכפת לו זה שהקהל ששומע אותו מרצונו אוהב את היצירה שלו, ושכל השאר יקפצו.

למעלה