דויד ויונתן -זוגיות מושלמת !

SHANILIROY

New member
דויד ויונתן -זוגיות מושלמת !

איזו הופעה , אנרגיות מטורפות . מי בכלל יכול ללכת לישון ... דיויד היה במצב רוח טוב , כל החברה והנגנים היו במיטבם . דיויד התמוגג מכל מילה שיצאה לגפן מהפה ..ויונתן לא הפסיק להגיד איזה חבר טוב דיויד , ושזה כל מה שצריך , כזה חבר ! פשוט מעולה .כן ירבו הופעות כאלה !

בטי369

New member
מסכימה עם כל מילה...

..אולי זה כבר נשמע נדוש...אבל כמה כייף שיש לנו את אישנו הזה! אכן גמאני לא ממש הצלחתי להרדם אתמול. שבתי הביתה עם אנרגיות מדהימות כל כך התגעגעתי לצמד. יש בשילוב של שניהם משהו כל כך שלם האחד ציני מדבר ומקטר בחינניות והשני מחוייך שלוו שר ומקרין כל כך הרבה אהבה לעולם.. מרגישים את החיבור ואהבה שבניהם. ..וכל זה כמובן מבלי להזכיר את שאר הנגנים המדהימים ואת האנרגיות המטורפות שהם מכניסים להופעה.. ועד לפעם הבאה..זכרו "החיים הם חומר טוב" ... ותמיד "יהיה טוב".. שבוע נפלא

keren arbel

New member
כל מילה בסלע!../images/Emo13.gif

הופעה פשוט מדהימה, האנרגיות עדיין משתוללות בתוכי... איזו הופעה,איזה חיבור קסום בין דויד ויונתן... יכולתי להמשיך לשיר ולרקוד עוד שעות!!! אני בעד לפתוח כל שבוע ככה
ודרך אגב,מי בכלל הצליח לישון אחרי ערב כזה?! שבוע נהדר לכולנו

sarita4

New member
אין מילים

לישון גם אני לא הצלחתי כל הגוף כואב לי העיניים כבדות אבל ... הלב שר ורוקד אני מאושרת
היתה הופעה עם אנרגיות מטורפות כל ההפקה אתמול היתה מעולה יונתן קרע מצחוק באמת שאין מילים על אתמול מספיק החיוך שלא יורד מהפנים (וכולם שמו לב לזה) שבוע נפלא לכולםםםםםם

YulaShpil

New member
בחייאת, שימו גם פה קצת תמונות

באישור המצולמים, כמובן. בואו נשמור על ההפרדה בין הפורום לבין פייסבוק, אפילו שרובנו חברים בכל המקומות.

altofhen

New member
תמונות

קרן יש תמונה אחת שלך ממש יפה אשמח לשלוח לך אותה

glitter8

New member
../images/Emo45.gif במיוחד בשביל מי שלא היה בהופעה..

אבל שמעתי שברוזה סיפר לעופר פרוינד (המפיק המוזיקלי של צחי) שהיה לו כל כך כיף שהוא לא רצה לרדת מהבמה

למעלה