"מטבוחה" שמו. זהו הרכב שמשלב סיגנונות רבים, ביניהם הפאן הספרדי של דויד. ניתן לשמוע בעמוד של הכתבה את הסינגל הראשון שלהם, ודויד מאוד בולט. מאוד נחמד ומעניין. למי שמעוניין, מופע ההשקה של האלבום ייערך בחמישי הבא, ה-29.11 במועדון הכליף ביפו. כל הפרטים בכתבה.
היום התלמידים שלי זכו לשיעור על האמן והיוצר....דיויד ברוזה... במסגרת לימודי 60 שנה למדינת ישראל- כל שיעור לומדים על זמר -יוצר אחר- אז אחרי עוזי חיטמן שושנה דמארי ודומיהם החלטתי שהגיע הזמן ללמד על השירים החשובים-יהיה טוב שמתייחס לביקור סדאת בארץ, וחתימת הסכם השלום עם מצרים וכמובן לאחר מכן השיר "בליבי" שמתייחס לשיתוף בין יהודים לערבים. החבר'ה גילו התעניינות מעבר למצופה אבל די התאכזבתי מכך שהם לא ידעו מי זה דיויד ברוזה.... (עכשיו הם כבר יודעים
לגבי ההודעה של עומרי נכון יש שיתוף פעולה בדיסק אך זה בינתיים רק דיסק ללא הופעות יכול להיות שדיוויד יהיה במופע ההשקה של הדיסק במידה ויהיה בארץ .אך בינתיים אין הופעות של ההרכב . המקור לידיעה הוא אחד מחברי ההרכב ששוחחתי איתו בטלפון דודי
שלום לכולם, אני מחפשת דרך לדבר עם דיוויד ברוזה ע"מ להפתיע את בעלי. יש למישהו מושג איך ניתן לדבר איתו? או דרך מי? אשמח לתגובה היות ויום ההולדת של בעלי מתקרב... תודה רבה
השאלה היא באיזה כוון חשבת להפתיע אותו.. אם זה בסגנון סרנדה מתחת לחלון...אז כבר מזמן הוא לא עושה דברים כאלה, (
) אם זה משהו יותר אישי- את יכולה לנסות דרך "כספית הפקות" הם המנהלים שלו- או שאת יכולה לתפוס אותו בבית מיומנה אחרי הופעה ולדבר איתו ומזל טוב לבעלך! בכל מקרה את מוזמנת לעדכן, להצטרף לפורום (מפגש בשבוע הבא) וכמובן...כל שנה לבוא למצדה!
על פרויקט מטבוחה. בכתבה יש הגדרה לסגנון של ההרכב - אלקטרו-אתני, שזה בערך הכיוון שבא לי לראש. אז באמת כמו שדודי אמר אין הופעות (ברבים), יש רק מופע השקה אחד, שהפרטים שלו מצויינים בשתי הכתבות. מישהו מתכוון ללכת?