דויד

דויד../images/Emo168.gif

למישהו פה יש את האלבום סולו של דויד? מה דעתכםן עליו, הוא שווה משהו?

1. כן, 2. לא

לגילמור יש שני אלבומי סולו (אלבומי אולפן), הראשון מ 78 שנקרא פשוט David Gilmour והוא אחת היצאות היותר מביכות הקשורות לשם פינק פלוייד, פשוט אלבום בינוני ורדוד לחלוטין, לצערי אני הבעלים החוקיים של אחד מעתקי האלבום הזה (פעם התלהבתי), השני About Face מ 1984 הוא יותר שמיע, אבל גם הרבה יותר פופי מכל מה שפינק פלוייד עשתה (לפחות עם ווטארס), אישית אני לא ממש אוהב את הדבר הזה. אפילו שגילמור הביא כמה תותחים שיעזרו לו: פיט טאושאנד, שהשתתף בכתיבת שני שירים, ג'ון לורד מסגון כהה, סטיבי ווינווד וגם רוי הרפר, שמוכר למערצי פינק פלוייד מתרומתו לאלבום whish you where here, האלבום לא ממש מצליח להתרומם לרמות גבוהות, לשמחתי איבדתי את העותק שהיה לי. דיב גילמור תמיד ידע לנגן גיטרה, למי שמסתפק בשה ולא דורש מהשירים שהוא שומע יכילו גם דברים זניחים כמו מילים שאפשר לשמוע בלי להתכווץ בכיסא או נגיד לחן, אלו אלבומים מושלמים, מי שגם רוצה להנות ממוסיקה לא ממש יואהב את הנסיון של גילמור לקרירת סולו.

המממ...

חבל. דווקא אני שמעתי את No way out ואהבתי אותו. כאילו, הוא לא כזה גדול ומיוחד, אבל היה חביב. בכל אופן, קיבלתי ביטול על קניית אלבום חדש.

לא צריך ממש להאמין לי

הטעם שלי מאוד מדויק ומאוד ספציפי, אני לא אוהב לראות את האגדות של ילדותי עושות דברים חדשים יכול להיות שזה מעוות את ההתרשמות, למרות שלא נראה שזה מה שקרה כאן, הייתי מאוד שמח לשמוע מה החברה היותר צעירים (ואולי קצת פחות מקובעים ממני חושבים על אלבומי הסולו של דיב

האמת...

שגם אני שמעתי את רוב האלבום, ואני חושבת בערך כמוך, פשוט אתה מתנסח יותר טוב ממני! "ממש לא עשה לי את זה".

adiville

New member
אולי הסולו שלו בינוני אבל.....

איזה שווה הוא על העטיפה של about face ?!?

תראו אני באופן כללי בדרך כלל לא

בעד קריירות סולו(נא להוציא את ג'ורג' הריסון מהכלל) במיוחד לא של גילמור ושל סיד בארט(שציפיתי הרבה יותר מהדיסק שלו מיותר לציין שככגודל הצפייה גודל האכזבה).... עם רוג'ר ווטרס המצב הוא אחר.... הפיינל קאט זה ווטרס בכבודו בעצמו תחת השם פינק פלויד....ככה שיש הבדל ממש קטן בין העבודה של ווטרס בפינק פלויד השנים המאוחרות יותר והעבודה שלו לבד....(למרות הכל אני לא בעד הסולו שלו יכול להיות זה פסיכולוגי?) תהיו בריאים מאיה

למעלה