דוכן מנגה בקניון ערים ביום שישי

lamanga

New member
דוכן מנגה בקניון ערים ביום שישי ../images/Emo70.gif

שלום לכולם ! ב 28 לחודש , יום שישי החל מ 10 בבוקר עד 17:00 יתקיים דוכן מנגה , קלפים פוסטרים ועוד בקניון ערים בכפר סבא . רשימה ( חלקית ) של מה שיהיה : מנגה באנגלית : Dragon Ball Z Inuyasha Neon Genesis Evangelion Battle Angel Alita Masamune Shirow's Appleseed Gundam Wing Slayers Robotech Love Hina Gunsmith Cats Akira Silent Mobius Dark Angel Ranma 1/2 Lum Fist of the NorthStar Eat Man El Hazard ועוד Art Books : Slayers Slayers Next You're Under Arrest Nadesico ועוד מנגה ביפנית : utena Fushigi Yuugi Oh! My Godess Neon Genesis Evangelion Card Captor Sakura Qp Moon Princess פוסטרים : Utena Chobits Love Hina Gundam ועוד קלפים - Ghost in The Shell ! Dragon Ball Dragon Ball Z Princess Mononoke Fushigi Yuugi Oh! My Goddess Trigun Cowboy Bebop Cpm Manga Final Fantasy - The Spirit Within Motion Cards ובנוסף קלטות וידאו , לוחות שנה , pencil boards ועוד ! לפרטים נוספים : גיא 067653426 הצעות ? תגובות ? אני ב : [email protected] מקווה לראותכם , גיא .

omer0

New member
דוכן מנגה

יהיו גם קומיקסים רגילים (באנגלית)?

lamanga

New member
קומיקסים רגילים

היי ! יש לי כמה אלפי קומיקסים רגילים אבל ההתמקדות הפעם היא במנגה . אם יש חוברות ספציפיות שאתה רוצה שלך לי מסר ואני אביא אותן אם יש לי . יש לי גם קלפים של קומיקס אמריקאיים ואשמח להביא אם יש לך בקשות . ביי , גיא .

effigy

New member
היי גיא

חבל שלא עשית את הדוכן עוד שבועיים... אני מצטרף לשאלה... יהיה גם קומיקס רגיל ואם כן.. יש לך כבר את Rising Stars 5-8?

lamanga

New member
הדוכנים הבאים

היי ! במרץ יהיו עוד מפגשים אבל כנראה שלא בקניון ערים . שלח לי מסר ואני אתן לך עוד פרטים . ביי , גיא .

למעלה