דוכן מנגה מחר בכפר סבא

lamanga

New member
דוכן מנגה מחר בכפר סבא ../images/Emo70.gif

שלום לכולם ! מחר , ב 14 למרץ , יום שישי החל מ 10 בבוקר עד 17:00 יתקיים דוכן מנגה , קלפים פוסטרים ועוד בקניון ערים בכפר סבא . מאז המפגש האחרון הגיעו מעל 22 קילוגרם של מנגות ביפנית ! Inuyasha 1 to 20 - אחת הסדרות הקשות ביותר להשגה Angel Sanctuary 1 to 10 Rurouni Kenshin 1 to 15 Oh! My Goddess 1 to 9 X by Clamp 1 to 16 Ayashi No Ceres 1 to 10 וגם - Animerica Extra - Utena , X , Video Girl and more באנגלית ! מנגה נוספת באנגלית : Dragon Ball Z Inuyasha Oh! My Goddess Neon Genesis Evangelion Battle Angel Alita Masamune Shirow's Appleseed Gundam Wing Slayers Robotech Love Hina Gunsmith Cats Akira Silent Mobius Dark Angel Ranma 1/2 Lum Fist of the NorthStar Eat Man El Hazard ועוד מנגה ביפנית : Utena Fushigi Yuugi Oh! My Godess Card Captor Sakura פוסטרים ו pencil boards : Cyberdelics by Masamune Shirow One Piece Gundam Es Lost Universe Galaxy Express ועוד קלפים - Ghost in The Shell ! Dragon Ball Dragon Ball Z Princess Mononoke Fushigi Yuugi Oh! My Goddess Trigun Cowboy Bebop Cpm Manga Final Fantasy - The Spirit Within Motion Cards ובנוסף קלטות וידאו , לוחות שנה , dvds ועוד ! לפרטים נוספים : גיא 067653426 הצעות ? תגובות ? אני ב : [email protected] מקווה לראותכם , גיא .

BustA

New member
אוקי, אני חייב לדעת

מתי אתם הולכים לתת גם לירושלמים שבנינו הזדמנות לקנות קומיקס???????? לא מספיק שאני גר בעיר נתולת ציורים גם אף אחד לא מגיע אליה?? בבקשה תגיעו

chatenoire

New member
בירת מדינתנו

צר לי לספר לך על נסיון בלתי מוצלח שהיה לקומיקום עם ירושליים. רצינו לעשות דוכן בקניון זה או אחר, וכשהודענו להם שאנחנו מוכרים קומיקס, הם מהר מאוד ניתקו. לצערי, תאלץ לבוא לאזור ראשל"צ/מודיעין/רמת-גן/רמת-השרון בשביל למצוא קומיקס. בעתיד הקרוב, לפחות.

BustA

New member
אפשר לשאול מתי....

ניסיתם לעשות את הדוכן? כי אם לא בקניון אפשר לעשות במרכז העיר ובקניון על מאה אחוז אפשר לעשות בשבוע הספר

ykonijn

New member
ירושלים

למיטב ידעתי, עם כל המחסור בקומיקס בבירה, האספנים הגדולים ביותר בארץ גרים שם. אני יודע על לפחות שלושה, מ.ל (שאני לא יודע אם הוא רוצה שאני אסגיר את שמו המלא, אך יש לו כמה עשרות אלפי קומיקס), צבי קויש ועבדך הנאמן.

למעלה