דוכן קומיקס מנגה וקלפים בכ"ס

• פותח הנושא lexx
  • פורסם בתאריך

lexx

New member
דוכן קומיקס מנגה וקלפים בכ"ס ../images/Emo70.gif

שלום לכולם ! רציתי להזמין את משתתפי הפורום לשני דוכנים שיהיו מחר יום שישי ה 13 לחודש בקניון ערים בכפר סבא מ 10 בבוקר עד 1600 אחר הצהריים . היריד כולל - מעל 300 חוברות מנגה כולל : Ranma 1/2 Lum Futabe Kun Change Ninja Boy California Out There Danger Girl Kamikaze Mai The Psychic Girl Sanctuary Striker Mini Series Caravan Kid Silent Mobius ועוד ועוד . עשרות סרטי אנימה כולל : Dirty Pair Orguss 02 Robotech Macross Huricane Polymer Judge ועוד מעל 2000 קומיקסים כולל : Spiderman X Men Transformers Battle Of The Planets Batman WitchBlade Darkness TombRaider Battle Chasers Tellos ועוד מעל 5000 קלפים כולל : Ghost in The Shell Spawn X Men Movie Spiderman Cpm Manga ועוד מבצעים למי שיציג את עצמו כמשתתף הפורום : Tellos 1 ב 15 ש"ח . Steampunk 1 ב 20 ש"ח . TombRaider 1 - ב 20 ש"ח . חבילות קלפי ספיידרמן וספון ( סגורות ) ב 8 ש"ח ועוד ועוד . לפרטים נוספים : גיא 055965992 מקווה לראותכם , גיא .

../images/Emo18.gifזהירות גיא איילון לפניכם!!!

לכל באי הפורום הזה- הזהרו מן האדם ששמו גיא איילון! מנסיוני העגום בתור קורא קומיקס טרי לפני 4 שנים הייתי מנוי במישל עולם הירחונים שם הוא היה אחראי על הקומיקס. הבנאדם דרש מחירים מופקעים, וסיפק סחורה פגומה ובאיכות ירודה ובאיחור של חודשיים. חוץ מזה במין יריד כזה שהוא עשה אז הוא לקח ממני כסף על חוברות שהיה אמור לשלוח לי בדואר יחד עם המנוי ואשר מעולם לא הגיעו אליי כי "הן אבדו בבלגן" (Wolverine #75 ו- X-Factor #102). מאוחר יותר הוא פוטר מהחברה הזו בגין מעילה בכספים. אני מזהיר אתכם לא מתוך נקמנות אישית (אם כי באמת מגיע לו) אלא מתוך דאגה כנה לעמיתיי לפורום הזה ולקהילת קוראי הקומיקס בארץ. ושי- זוהי לא השמצה אז בבקשה אל תמחק אותה כי חשוב שכולם ידעו... נמרוד הוד.

amitais

New member
גיא אילון אדם ישר ולא מעל בכספים.

אני לא מתווכח עם הנסיון האישי שלך כלקוח, אבל את סיפור הפיטורין אני דווקא כן מכיר. גיא השקיע עשרות אלפי שקלים מכיסו בשותפות עם מישל מגזינים, והם ניצלו אותו, גנבו את כספו ולבסוף גם נישלו אותו מהשותפות. גם לנו ב"סטיות של פינגוינים" היתה התקלות מאוד מלוכלכת עם המנהל של מישל מגזינים. כך שלפחות מההאשמה הזאת אני יכול לנקות את גיא לחלוטין. כאמור, לא הייתי לקוח של גיא, אבל אני מכיר אותו כאדם ישר.

Emblem Wearer

New member
לדעתי...

לדעתי אין מקום בפורום לדיון מסוג זה. מוצגות פה גרסאות סותרות לאירוע שאינו ממש מעניינו של איש מאיתנו. הקלישאה והחוק טוענים כי אדם חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת, אז בוא נשמור על סטנדרט זה. חבל להכניס בעיות משפטיות לפורום ולומר דברים שעלולים להתפרש כהוצאת דיבה. באופן אישי, הכרתי חלקית את שני הצדדים ואין לי טענה כלפי אף אחד מהם.

תגובה

כנראה שיש לך אינפורמציה על הקטע עם הפיטורים מעבר למה שיש לי ואם טעיתי אז אני מתנצל אבל התנסויותיי כלקוח לשעבר הנן אותנטיות (ולא מוגבלות רק לי לאחר שיחה עם כמה אנשים). המטרה שלי פה היא לא להשמיץ את גיא אלא להזהיר את באי הפורום על סמך נסיוני שלי. זה הכל.

למעלה