דוכני דימונה, אקטוס ו-A4 בשבוע הספר

amitais

New member
דוכני דימונה, אקטוס ו-A4 בשבוע הספר

יום רביעי, 11.6 אוניברסיטת בן-גוריון בבאר-שבע. תוכלו לבוא לקנות קומיקס, להרשם לתואר ראשון בכלכלה ולהתחכך בסטודנטים - מאוד משתלם. יום חמישי, 12.6 המדרשה לאומנות בקלמניה, ליד בית ברל, ליד כפ"ס תוכלו לבוא לקנות קומיקס, לראות עבודות אומנות מוצלחות של סופשנה ולהתחיל עם סטודנטיות כוסיות לאומנות - מאוד משתלם! יום שישי, 20.6 רחבת תיאטרון החאן, ירושלים תוכלו לבוא לקנות קומיקס, להתחכך בגברים המסוקסים של A4, ולנסות ללא הצלחה להתחיל עם הקומיקסאיות הכוסיות של דימונה. משלם, אחול משתלם. יהיה דבש!

shnichsser

New member
יו אחותי לומדת שמה בבן גוריון אני

אבקש ממנה שתקנה לי.

shnichsser

New member
יהיו דוכנים כאלה גם בשאר ירידי

שבוע הספר בכול חלקי הארץ?

*GormE*

New member
לכל הרוחות והשדים!

(לא יפה לקלל, ילדים!) אין לי איך להגיע לבאר שבע, שלא לדבר על זמן ביום חמישי אני אהיה מרותקת למרפאה במשמרת לילה(ועוד בבית ברל!! ליד הבית ממש!!) וב-20 לחודש אני נשארת שבת כוננות. נראה לי שאני הולכת לארגן את הלו"ז מחדש מחר!

sherban

New member
אני אהיה באוניברסיטת ב"ש יום ד'

נתראה שם

sherban

New member
רשמים משבוע הספר באוניברסיטת ב"ש

מאכזב משהו. דוכנים היו. קומיקסים יפים וצבעוניים היו. היה מוסיקה של bumba/klaat. גם יוצרי קומיקס לא היה חסר. אקטוס היו משועממים משהו (חוץ מאנגלמאיר שהיה עסוק באיור חתימות). סטודנטים לא קנו קומיקסים ב-70 ש"ח. קבוצת A4 ניסתה לשכנע אותנו שגם אנחנו יכולים להדפיס קומיקס (דו-צדדי!!) אצלם. לזכותם יאמר שבניגוד לשאר הם לפחות פיתחו שיחות עם העוברים ושבים וניסו לעניין אותם במרכולתם. חבורת דימונה נראו כאילו הם בתחרות עם הסטודנטים מי מתעלם ממי יותר. בטח דיברו ביניהם על מתי הרכבת האחרונה לת"א. לשווק קומיקס ישראלי לאלה שלא מכירים פחות עניין אותם. לא נורא, מחר בבית-ברל יהיו ים כוסיות. מאוכזבים, הסטודנטים המשיכו בדרכם לקפיטריה (שלא מוכרת בירה
) לקנות סנדביץ' טונה. היו גם הרצאות אחרי זה. לאלה כבר לא הלכתי. על 'זהות מקומית וקוסמופוליטית בקומיקס הישראלי (בליווי שקופיות)' הצלחתי להבין לבד. גם בלי שקופיות. דווקא חבל כי היו שם יופי של ספרים והמוסיקה של ה-DJ היתה כיפית להפליא. יחסית להפנינג בבית-הסטודנט של ב"ש היה יופי של פוטנציאל. ------------------ sherban v2.0

למעלה