דולה בלידה

דולה בלידה

אני והבעל השתכנענו שכדאי לנו גם דולה בלידה (בצימר של אילנה שמש) אז רציתי לשאול לגבי מחירים - כמה לוקחת דולה ותיקה וכמה דולה מתלמדת? הרעיון של דולה מתלמדת קוסם לנו כי כך נהווה נסיון עבור הדולה וגם נוכל לעמוד בהוצאות הכספיות (ילד ראשון , יש המון הוצאות...) מה אתן אומרות? ואני מאוד אשמח להמלצות... בעיקר לאחר שנעזרתי בהמלצות פה למדריכה לקורס הכנה ללידה (שוב תודה
) תודה

mise

New member
היום בדיוק שאלה מישהי

שאלות דומות כאן אולי תוכלי להעזר גם בזה.

אשכר ש

New member
מחירים

אני חושבת שדולה וותיקה לוקחת סביב 1500 ש"ח, אבל אני לא בטוחה. לגבי דולה מתלמדת, אם הייתי פוגשת אחת שמוצאת חן בעיני, הייתי לוקחת אותה.

מחירי דולות

נעים בין 1500-2000 שח. דולות מתלמדות יכולות לקחת פחות (נגיד בין 800-1400) אני יודעת מניסיון שלי + של קולגות שלי שללידות בית יש כאלו שלוקחות הרבה פחות... כי לא הרבה יוצא לנו להיות בבית- וזו חוויה :) יש לי חברה מקסימה שלוקחת סכום מופחת בגלל שהיא רק עכשיו התחילה לעבוד בזה, למרות שיש לה המון ניסיון בטיפול באופן כללי. הבעיה היחידה שאני חושבת עליה זה המרחק- היא גרה באיזור נתניה. אם את רוצה אני אכתוב לך את הטלפון שלה במסר. אבל שוב, גם דולות ותיקות אולי יסכימו לעשות מחיר מופחת יותר בגלל שזו לידת בית (ובכל זאת גם היא עולה הרבה כסף) לירון

נתי, תוכלי לפרט

מאיזה אזור את בארץ? אם תרצי עזרה במציאת דולה מתאימה וקרובה את יכולה לפנות אלי במסר

../images/Emo207.gif מחפשת דולה לליווי בלידה.

שלום -בהמשך לשירשור הקודם מחפשת דולה. -התקציב שעומד לרשותי אינו גבוה. -איזור המרכז. -לידה בבית חולים. פניות במסר. תודה

למעלה