דולומיטים / אלפים

אסף563

New member
דולומיטים / אלפים

שלום,

אני רוצה לעשות טיול של שבוע בדולומיטים / אלפים. ראיתי שהכי זול לטוס לוינה ולהתחיל משם את הטיול. זה קצת מאריך את הנסיעה (חשבתי להגיע לצפון איטליה/שוייץ כיעד שסביבו נסתובב בטיול) אבל אני מניח שיש הרבה מה לעשות על הדרך לשם. האם זו נקודת פתיחה הגיונית לטיול כזה? יש אולי המלצות להתחיל מנקודה אחרת שבה הטיסות יהיו זולות באותה מידה או יותר?

תודה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
השדה הכי קרוב עבורך הוא מינכן
מאידך אפשר לקחת טיסה לוינה ולטוס משם לזלצבורג או אינסברוק אם הכוונה לטייל בדרך. מוינה לזלצבורג זה כ-300 ק"מ על האוטובאן. תרצה לטייל בוינה? בזלצבורג? באגמים? לא ישאר לך זמן לדולומיטים.
אם תסע ממינכן לדולומיטים הנה יש לך לו"ז מה לראות בדרך, תראה מה מתאים לך ומה לא
https://www.tripadvisor.com/ShowTop...vice_wanted-Munich_Upper_Bavaria_Bavaria.html
&nbsp
המרחק ממינכן לבולזנו 285 ק"מ אבל אתה ממש קרוב לדולומיטים וגם בולזנו עיר יפיפיה. בדולומיטים תארגן לך לו"ז יש לא מעט הצעות אם תחפש בגוגל.

אסף563

New member
תודה על המידע

אבל הטיסות שראיתי למינכן יקרות כמעט פי 2 (אני משווה טיסות ישירות, אין לי כוח לבלות הרבה שעות בשדות תעופה). אם אני טס לוינה אני חוסך בערך 400 דולר שאותם אוכל להוציא על עוד יומיים שהיה. השאלה היא האם הגיוני לעשות טיול כזה שמתחיל בוינה עם מטרה לבלות לפחות כמה ימים באזור צפון איטליה (עם טיול על הדרך מוינה כמובן ולא נסיעה ישירה - רכב שכור כמובן).

תודה.

אספרסו2

New member
לא הגיוני

ברכב שכור,בדרך עתירת מכמונות מהירות ומלכודות משטרה סמויות יותר או פחות ששמו להם למטרה את התיירים שרק עוברים באוסטריה בדרכם ליעדם,ייצא לך יקר יותר אבל תצבור חוויות לספר בבית.

butwhy

New member
כדאי לדעתי לבדוק טיסות למילאנו

בזמנו אנחנו טסנו לשם כבסיס לטיול בצפון איטליה. למיטב זכרוני הטיסות לא היו יקרות.

למעלה