דולי של גבריאל!

Charmed Gal

New member
דולי של גבריאל!../images/Emo56.gif

אני לא יודע אם אתם מכירים דוליז או לא אבל קיצור עשיתי דולי של גבריאל! עשיתי לשיער שתי גירסאות שהפוני טיפה שונה... אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם כי אני מתכנן להכין עוד דוליז של זינה! ושאלה קטנה אם כבר אני כותב מי זה סטריף? אתם יכולים לשים תמונה שלו?

שלומית1

New member
הדוליז מאד יפים... וגם מאד דומים...

ודרך אגב סטרייף זה זה שבתמונה נ.ב סורי על האיכות

stephanie w:p

New member
אם על דולי דיברנו אז הנה של זינה

שהכנתי בזמני הפנוי לפני מס´ חודשים

Charmed Gal

New member
הדולי של זינה ממש יפה!../images/Emo56.gif

גם אני מתכוון להכין דולי של זינה! אבל הצ´אקרם שלך כל כך יפה! אכפת לך שאני אולי טיפה אעתיק ממך אם יהיה לי ממש קשה?

stephanie w:p

New member
לפי מה שאני יודעת

או מה שאני לא ממש יודעת דוליז זה בובות כאלה שמציירים במחשב אני עשיתי אחת של זינה (כמובן!!!!) כשהיה לי משעמם וראיתי את הפורום דולי ושאלתי את עצמי מה זה.

Candle Girl

New member
התמונה ששלחת ממש יפה!

התמונה של הדולי ממש יפה! כל הכבוד!

Dafi the Mighty

New member
סטרייפי!!!

נתנו לו בסוף תפקיד רישמי או שאני פשוט לא מודעת לתואר שלו? הוא אל, האחיין של ארס למעשה- והוא, דיסקורד וארס כל הזמן ניסו להציק להרקולס ולהרוג אותו (ואותי זה מאד מעציב שהם אף פעם לא הצליחו, חבל). סטרייף גם רצח את אישתו של הרקולס (סרינה קראו לה אם אני זוכרת נכון) ואח"כ הצליח לגרום להרקולס לחשוב שהוא בעצמו רצח אותה. את סטרייפי משחק ג´ואל טובק המתוק. תמונה מצורפת. לצערי הוא נרצח באכזריות ע"י קליסטו עם ההיינדס בלאד.
תמונה מצורפת. סטרייף הופיע רק בהרקולס.

Niff74

New member
סטרייף חי וקיים!!! ../images/Emo54.gif

כולנו כבר יודעים שהסדרה מלאה אי דיוקים, וכל קשר בין מה שקורה בה ל*מציאות* מקרי בהחלט... וכל מי שראה את הפרק המופלא "Yes Virginia, there is a Hercules" יודע שסטרייף חי וקיים! והוכחה - התמונה הזו צולמה לפני חודשיים בערך... :)

Dafi the Mighty

New member
יו, איך שכחתי מהפרק הזה...

טוב, ראיתי אותו רק פעם אחת! גם לי מותר למעוד!

לפי מה שזכור לי סטרייף מת

זינה הרגה אותו בסוף עונה חמישית היא הרגה את דיסקורד ואז הוא היתעצבן ורצה להרוג את זינה אבל היא כמובן הביסה אותו בשניה

*זינה*

New member
לא לא לא...

למיטב ידיעתי בפרק החביב ההוא שזינה טבחה בכל האלים, זה לא היה סטרייף, אלא דודנו (?) דיימוס.

*זינה*

New member
הההלללווווווו??? מה זה דולי?!../images/Emo88.gif

בטח סוג של דמות (מאד קטנה...) בצייר או בתכנת גרפיקה אחרת... שמלבישים עליה תלבושת ותסרוקת שיוצרים באותה התכנה... תקנו אותי אם אני טועה כי אין לי ממש מושג... אני סתם מנחשת לפי מה שאני רואה. יפה מאד!! חמוד לאללה גם זינה וגם גבריאל. פעם עשיתי בצייר את זינה וגבריאל, שתיי תלבושות לזינה ושתיים לגבריאל. אבל מאז פירמטתי את המחשב ואין לי מושג איפה הדיסק עם התמונות!!
אל תדאגו אני אמצא אותו...

Charmed Gal

New member
דולי של זינה!!!

גם אני עשיתי דולי של זינה! והעתקתי מהדולי של סטפני את הצ´אקרם [URL='http://'] המדהים[/URL] וטיפה במגן שעל הבגד! מה אתם אומרים?

למעלה