דולפינה-עכשיו שלחתי לך את האתרים!!!

דולפינה-עכשיו שלחתי לך את האתרים!!!

לאי מייל שלך אז מקווה שתפתחי את הדואר ותתחילי להוריד לך מלא מלא שירים ותיהני מהם. שבת שלום - רק תגידי שאין לי מילה אה?! בקשר לגובה גם כאני לא ממש גבוהה -1.63 ס"מ זה ככה ככה נוראמלי לבחורה אבל אני כל כך מכירה את הקטע שמבקשים תעודת זהות במועדונים או פאבים (ביעקר אוהבת פאבים לא אוהבת רעש וכל זה ) אז הייתי בסרט הזה- לפעמים עדיין זה עוד קורה-אבל רק שאני יוצאת כבר למקומות קבועים שמכירים אותי. שבת שלום נשמה - אוהבת תמיד- ותפתחי את האי מייל שלך. <<<<<<< ילדת חופים>>>>>>>> אלין.

תודה מאמי מתה עלייך..

ושתיהיה לך אחלה שבת ותעשי חיים... מה שאני לא אעשה השבת הזאת בלעעעע חברה שלי לא כאן ומשעמם ליייייייייייי וחוץ מזה יש לה יום הולדת יום חמישי ואני מנסה לארגן חברות שלה שיפתיעו אותה.. ואני לא יודעת מה לקנות לה בלעעעעעעעעעעע

דולפינה בכייף נשמה- מכל ה-

וחוץ מזה איזה לעשות חיים ואיזה נעליים? אני גם כן בבית היום משומעמת קצת, לא יצאתי ולא תיכננתי כלום אבל שטויות אני מורידה כאן שירים וגולשת קצת פה ושם גם כן בצאט לסירוגין- וחוץ מזה אולי אלך עוד מעט לים, בקשר לחברה שלך שיהיה לה המון המון מזל טוב ממני וכל טוב והרבה אושר בחיים- תעשו מה שבראש שלכן בלי לחשוב על כלום - אם לא עכשיו אז מתי בכלל??? אצלי יש מפשט אחד בחיים שאני תמיד הולכת איתו והוא כזה" כולם שווים"- לא מ שנה מי ומה ואיך וכמה, וכמו שאת אומרת - מי שלא טוב לו,,,,, שבת שלום נשמה ו אם תיצטרכי עוד משהו אני תמיד תמיד כאן ביי נשמה תפיגי קצת את השיעמום מאמי יהיה בסדר הזמן עף כאן מהר במחשב תאמיני לי מתוך נסיון שלי. >>>>> זרוקה על החוף>>>>>>> אלין.

למעלה