דולפינים בקרואטיה . חזרתי מהפלגה.

דולפינים בקרואטיה . חזרתי מהפלגה.

שבת שלום לחברי הפורום חזרנו מעוד הפלגה מקסימה באיי קרואטיה . מזג אויר נעים וקריר ללא גשם וללא סערות. בדרך צפונה לאי LOSINIJ הבחנו בקבוצה של כ- 7 דולפינים בוגרים מדרום לאי SKRADA ובמרחק של 200-300 מטרים מהחוף. העומק 50 -60 מטרים . הם צללו למשך 3-3.5 דקות בכל פעם ועלו לזמן קצר לפני המים ושוב צללו. כך במשך כרבע שעה עד שעזבנו את המקום. למחרת הבחנו ב 3-4 פרטים ממערב לאי LOSINIJ ובקרבת האי הקטן SUSAK כ-200 מטר מהחוף . העומק 20-30 מטר. היות והיינו על מפרשים ברוח חלשה וללא רעש המנוע , הם שהו בקרבתנו ולא מיהרו להתרחק מאיתנו. תמיד נעים לפגוש דולפינים בים ולא משנה כמה פעמים כבר נפגשנו בעבר. ואביעד , לפני שתשאל . לא, לא היה מכמורתן באזור . ולמי שלא הצטרפה להפלגה , הפסדת ! ( יהיו עוד הפלגות ) ולסיום , גם סלובניה מקסימה. בלי איים אך יפה יפה . שבת שלום אורי

*קנאה עזה*

איזה כיף..
זאת חוויה..ללא ספק...
כמובן שנשמח לתמונות..
המשך יום נעים ומלא דולפינים..

כיף לכם - ברוך שובך

שמחה לשמוע שהיה לכם נפלא!! כמובן שמפרגנת ומקנאה גם יחד. נשמח לראות תמונות אם יש.... שבת שלום שרה-לי

geostant

New member
אפרופו הפלגות

בקוטב הצפוני לא ראיתי דולפינים
יש שם בכלל כאלה ? (מצרף תמונה מההפלגה האחרונה שלי שם, מינוס 26 מעלות בחוץ)

יש מיני דופינים שחיים בים הצפוני

כגון הבלוגה, החד-שן. אך הם אכן יותר נדירים שם. אביעד

הבלוגה זה דולפין?../images/Emo12.gif

כשהייתי בארה"ב משומה אמרו לי שזה לוויתן...אלא אם כן whale הפך להיות המילה הלאומית לדולפין...
אשמח להארות בנושא. ד"א, אם מותר לי לשאול [|חבול], במה עשית תואר ראשון?

geostant

New member
נשמע ונראה כלוויתן...

חיפוש זריז ב-GOOGLE מצא : http://www.seaworld.org/infobooks/Beluga/home.html

תודה על העידכון

מחכים לתמונות, מחר אני טס
לתורכיה להחזיר יאכטה לארץ, מקווה לראות דברים מענינים בדרך. שיהיה לנו שבוע טוב אביעד

למעלה