דולפינים

לרוש 2

New member
דולפינים

קודם כל אני אוהבת דולפינים ושמחנה שנפתח פורום זה. שניה אני עושה עבודה על רבייה של דולפינים, אמצעי חיזור,וכדומה. הייתי מעוניית שכל מי שיש לנו חומר\ מידע בנושא יגיד או ישלח לי אותה. תודה

לילב

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מידע רב בנושא תוכלי למצוא באתר של מחמל"י כמו כן אם יש לך שאלות יותר מפורטות את כמובן מזומנת לשאול פה אין לי ספק שתקבלי תשובות חג שמח

לרוש 2

New member
דולפינים

תודה לך על האתר. וכן יש לי שאלות מפורטות יותר: 1. מהי הדו צורתיות הזיווגית\ המינית של הזכר ושל הנקבה? 2. מהם אמצעי ודרכי החיזור של הזכר והנקבה? 3. מה המבנה של מערכת הרבייה הזכרית והנקבית? 4. כיצד מתפתח עובר הדולפין? 5. כיצד מוזן העובר? 5. כיצד הדולפינה האם מזינה את הולד? 6. כיצד מטפלות הדולפינות בצאצאים שלהם? תודה מראש לכל מי שיענה על שאלותי

לילב

New member
../images/Emo45.gifשאלות מעניינות

אני מניחה כי בימים הקרובים תקבלי תשובות מפורטות. בקשר לתודה - אז ראשית אין בעד מה, שנית היוזמה היא של מחמל"י ולא שלי הפרטית אני רק מתנדבת לעשות את הפורום למקום שנעים יהיה להיות בו... חג שמח

לילב

New member
לאחר התיעצות..

מתברר כי שאלותייך אינן ספציפיות כלל וכלל כל שאלה יכולה להוות מחקר בפני עצמו אני מציעה כי תבדקי טוב באתר של מחמל"י, שם אני מניחה שתוכלי למצוא לא מעט תשובות בנוסף, בקרוב יהיו מאמרים באתר שגם מהם תוכלי לשאוב מידע. אני מבינה כי את מבצעת איזוהי עבודת גמר לצערי כנראה שתצטרכי להשקיע עוד מאמץ קטן בנוסף, אני אבדוק בפגישה החודשית שתיערך ביום ו' הקרוב האם מישהו יכול לעזור לך קצת יותר, אם בצורה ישירה ואם בלהפנות אותך למקורות מידע.

השאלות האלה מעניינות אותי גם מאוד|!

השאלות האלה מעניינות גם אותי המונים
חוץ מזה, אני מקבלת את הודעות מחמל"י בדוא"ל, וקבלתי הודעה על פסטיבל האביב, אבל ההודעה באה עם צירוף של קובץ, ולא הצלחתי לפתוח את הקובץ...האם ניתן לצרף את ההודעה בתוך קובץ לפורום? או כשרשור להודעה הזו? אשמח לכל נסיון...
בנוסף ארצה לדעת על מה ידובר בפגישה החודשית? המון המון
מראש, לוויתן ורוד

לילב

New member
אכן../images/Emo70.gif וגם אותי

את צודקת, אולם לענות עליהם על רגל אחת יהא מאד לא אחראי מצד מי מאיתנו אלו שאלות מרתקות, מעניינות ואני יודעת שצריך לתת להם במה, לכן מצאתי לנכון להתייחס לכך בכובד ראש. בימים אלו אנו עובדים על תכנים נוספים לאתר בינהם מאמרים ודברים נוספים. אז קצת סובלנות תהיינה תשובות להכל מקיפות עד כמה שניתן. לגבי המפגש: נסקור את שלושת המקרים הנדירים של הגעת יונקים ימיים לאזורנו בשבועות האחרונים, נצפה בסרטונים ותמונות מהשטח ועוד. לגבי המייל ממחמל"י, שלחתי לך מסר מקווים לראות אותך ביום ו'

לילב

New member
כריש אינו יונק ימי

כריש הינו דג סחוס, (אין בגופו אפילו עצם אחת) והוא טורף על, אבל לא יונק ימי

נו...זאת הטענה שלי../images/Emo3.gif

את כתבת שבפגישה החודשית ידברו על שלושת היונקים הימיים שהגיעו לחופי ארצינו, ואני מצטטת:"נסקור את שלושת המקרים הנדירים של הגעת יונקים ימיים לאזורנו". ואני שאלתי אותך בתגובה, למה כתבת שלושה, אם מי שהגיע לחופי הארץ היה לוויתן, דולפינים וכרישים...
לוויתן ורוד

לילב

New member
../images/Emo12.gifשלושה מקרים לא שלושה יונקים

גורת גרמפוס אפור שהגיעה לאישוש במרכז מחמל"י, גור לווייתן מצוי ששיגע את המדינה במשך כמה ימים כשהוא מסתובב בנמל חיפה, והדולפינים שהסתובבו גם הם בנמל חיפה...

לילב

New member
אין בעד מה

תמיד עדיף לשאול זה לא מטריח בדיוק בשביל זה אנחנו פה לא
מקווה שנראה אותך בשישי כדאי לבוא ולראות ממקור ראשון את הדברים

דולפינים תלומי שן בנמל חיפה

האירוע הנ"ל נסקר בפגישה החודשית הקודמת (זה היה בחודש שעבר, איך הזמן טס...), פרטים על הפגישה הקודמת אפשר למצוא באתר מחמל"י - http://immrac.haifa.ac.il . בפגישה הנוכחית נתמקד באירוע החפת גורת הגרמפוס האפור, ובלווייתן המצוי שביקר בנמל חיפה. להתראות ביום שישי, 14:00, מכמורת.

קובץ מצורף להודעה

הקובץ הוא קובץ pdf, וכדי לפתוח אותו צריך תוכנה שנקראת Acrobat reader (Adobe Reader) הניתנת להורדה חינם מהאינטרנט. בנוסף, פרטים על פסטיבל האביב באכזיב אפשר לקבל בטלפון1800-546666 של רשות הטבע והגנים.

למעלה