דולר קנדי ימשיך לרדת נכון ? ( ראש כתפיים)

יוטו2

New member
דולר קנדי ימשיך לרדת נכון ? ( ראש כתפיים)

אחרי שהפסדתי 250$ החלטתי ללכת עם ה 50 הנותרים בכול מחיר . שמתי אותו בשורט בדולר קנדי - הלילה עשה 100 + פיפס ( מינוף אפסי של 10 סנט לפיפס ) - לי נראה שהוא רק בתחילת הירידות לפי גרף יומי . מה דעתכם ?

יוטו2

New member
אני יצאתי לפני שפרץ למטה , אני שוקל להיכנס

להיכנס לשורט שוב מחר בלילה . הוא עדיין נראה שרק מתחיל את הירידה שלו .

rafipips

New member
אני נשארתי לשבת עם דולר קנדי , והפאונד יין

חיכיתי כל היום ביום שישי שיעלה , כמעט סגרתי אותו , בסוף הביא איזה נר חבלז . ויצא בפרופיט . הדולר קנדי ברווח יפה אני יסגור אותו מייד בפתיחת המסחר ביום ראשון . יורו דולר הגיע לנקודה מעניינת ביומי , אם יפרוץ למעלה יגיע ל 1.4 , או חזרה ל 1.35 תלוי בחדשות שיגיעו . ופאונד יין אם יתקן איזה 100 פיפס אני יכנס שוב ללונג . שבוע טוב ומבורך

יוטו2

New member
לדעתך להיכנס לדולר קנדי לשורט שוב זה ראלי ?

או שיש מצב שיתקן למעלה ?

rafipips

New member
תחכה עד יום ג' בבוקר

בדרך כלל יום שני לא כדאי להכנס . השוק לא סגור בימי שני על הכיוון בדרך כלל . ואני עצמי הייתי מחכה לתיקון .

rafipips

New member
לחילופין אם ימשיך במהלך חזק למטה

אפשר להכנס בתיקון בתוך הנר עצמו בנר שעתי , הכוונה שהנר יורד מהלך מסויים חוזר אחורה חצי דרך לפחות , ואז כניסה עם סטופ שער גבוה של הנר הנוכחי . אם תפס לך רווח כארבעים פיפס ומעלה להפעיל סטופ עוקב . שיהיה לו מרווח מספיק לתיקון , שלא יזרוק לך את העסקה . סתם ככה במצב של מהלך חזק במטבע תנודתי , אפשר בכל נר שעשה נגיד 30 פיפס וחזר אחורה 20 פיפס להכנס לעסקה עד סוף הנר . אם בכל נר לקחת 10-20 פיפס אז המצב טוב . צריך ראיה טובה של המהלך כמהלך עם תנועה , ולא משהו דשדושי או תזזיתי בגלל הודעה או משהו כזה . השיטה הזו עובדת בפאונד פרנק ופאונד יין . וצריך לשים לב לספרד שהוא נמוך . תנסה קצת בדמו ביום שני בהצלחה

יוטו2

New member
שמע שנכנסתי לעסקה הזו - שמתי סטופ

שאם הוא היה מגיע לשם היה מוחק לי את כול התיק . חח . ( כמעט בראש ה ראש כתפיים ) נראה לי שמעכשיו אחפש ראק ראשי כתפיים - זו הדרך היחידה לרווח בטוח .

rafipips

New member
ייתכן ואתה צודק , האם תחזיק מעמד ?

לא כל יום מגיע ראש כתפיים , עלול להיות הרבה זמן בלי עסקה .

למעלה