דומיני במצלמה וסטרייט במציאות

דומיני במצלמה וסטרייט במציאות

היי אני אני בחור בן 30 סטרייט בחיים הרגילים שלי, אני גולש כמו רבים בבלוג TV ובצאטים כמה שנים, שמעתי שזה ממש מגיפה באינטרנט, מחפש פרטנריות לסיבר במצלמה, אני מתקשה למצוא בחורות למצלמה הביקוש כנראה עצום והיצע הבחורות נמוך, אבל למצוא בחור למצלמה ממש קל גיליתי בעקבות הבלוג TV והמסנגר, במיוחד אחרי שקניתי מצלמה שיש לי נטיות דו מיניות במצלמה שאני מדבר אחד על אחד עם בחור חלק. רציתי לדעת אם אפשר להיות דומיני במצלמה באינטנרט ועדיין להשאר סטרייט במציאות?, אני מקבל מלא הצעות מגברים להיפגש אבל דוחה אותם,זה פשוט לא מושך אותי למציאות,אולי יש בתוכי גם חשש מסויים(אני יודע שברגע שנחשפות פנים זה מוריד את כל החשק והפרטיות שיש לי בבית) עם בחורות אני זורם בקלות גם למציאות. רציתי לדעת אם יש פה בחורים או בחורות שמרגישים כמוני. מחכה לתגובות

magenta73

New member
לא יודעת מה להגיד לך

חוץ מזה שזה נראה לי הגיוני וטבעי... אני מהאלה שמאמינים שכולנו קצת דו-מיניים. כלומר שהטרוסקסואליות והומוסקסואליות זה לא דבר דיכוטומי כ"כ כמו שיש סוג של רצף שכזה, שכל אחד מתביית בו באיזה שהוא מקום, לפה או לשם או לאמצע. אז אתה סטרייט, אבל במקרים לא מאיימים במיוחד אתה יכול להנות מסקס, שהינו אוננות, על ידי גרוי חזותי + מגברים. סבבה. מה שכן, וזה בכלל, חשבת על הרעיון של לעזוב את הסייבר סקס? ולמצוא אותו במציאות?... אולי זה כן מראה על מהשהו... פחד מאינטימיות וכו'?... טוב, אני אפסיק לנתח...

התרגשתי לקרוא תתשובה שלך אני

מסכים עם הניתוח שלך כמעט לחלוטין. לדעתי יש אנשים שהם דומיניים במצלמה וזורמים גם למציאות, לי אין את הדחף הזה לפגוש בחורים במציאות, אבל בחורות אני מודה שפגשתי,חלק היה מאוד מוצלח. אבל היו מיקרים שבמעמד הפגישה ההתרגשות ירדה והזיקפה נעלמה. אני מסכים איתך שאין כמו מציאות, ההתנהגות שלי נובעת ללא ספק מתיסכול. כאשר אני בקשר עם בחורה וטוב לי איתה בקשר כמעט ולא יראו אותי עושה שטויות בבלוגים או במסנגר,למרות שזה נורא זמין. כמעט תמיד שאני מתפתה להכנס לבלוג TV מבוגרים, אני זורם עד הסוף במצלמה. ער לחולשות שלי. לגבי פחד מאינטימיות, דווקא אני צמא לאינטימיות, במציאות יותר חום אהבה רכות ליטופים הדדים, אהבת נפש וגוף, באינטרנט מחפש סיפוקים מידיים. הייתי מעדיף שזה יהיה הפוך אבל כנראה שהאישיות שלי פחות פתוחה בעולם המציאות. קל לי לזרום שהקשר הוא כייפי וקליל,אבל שמאיימים עלי ברצינות ושואלים שאלות, מה אתה מחפש? לאיפה הקשר הולך, ההתלהבות יכולה לפחות, אני מחפש משהו שזורם לאט לאט ומתפתח בלי לחץ. בשבילי הבלוגים זה השלמת חסכים, לצערי יש כנראה הרבה אנשים כמוני וזאת ממש מגיפה כמו שכתבתי. אשמח לתגובה שלך ושל אחרים. יום ניפלא

magenta73

New member
תשמע...

אני לא רואה את עצמי משתתפת בסייבר סקס. אני מעדיפה את הדבר האמיתי. וגם לי יש חששות, וגם אני נלחצת וכו'... אני חושבת שכולנו... אומרים הרי שהדבר שאתה הכי רוצה הוא הדבר שמפחיד אותך מכל... אז מה... זה חלק מהסיכון שלוקחים. זה מה יש. אם אני רוצה סיפוקים מידים, אני מעדיפה לאונן. באמת. לבד. עם עצמי. ההבדל בין אוננות לבד לאוננות מול המחשב, הוא שאתה מהמחשב כביכול מקבל פנטזיה של אינטימיות זוגית, של ביחד. וזה אכן כביכול עונה על הצורך שלך לאינטימיות וזוגיות... אבל מה שכן, זה רק, נראה לי, עושה אותך יותר ויותר מבודד ולבד כי בסופו של יום, זה אתה מול קופסא עם כפתורים. רק מה, שהקופסא הזאת נותנת לך סוג של מענה... וככה הגלגל מסתובב לו, ואתה פחות ופחות מנסה בחוץ, בעולם האמיתי, ויותר ויותר נכנס הביתה, לקופסא, וככה יהיה יותר קשה לצאת מזה. כלומר, ברגע שיש לך צורך, אתה לוקח את האנרגיות לתוך הסיפוק המיידי ב"עלאק אינטימיות אינסטנט" הזאת, וככה לא גדל מספיק צורך שידחוף אותך לחפש בעולם האמיתי... בקשר לזה שזה תופעה/מגיפה כן או לא, זה לא ממש משנה. מה שמשנה זה איך אתה מרגיש עם זה, אז מה אם כולם עושים את זה? אז... ואם כולם יקפצו מהגג?... אני מבינה שזה נותן לך תחושה שאתה לא לבד במערכה ושיש עוד אנשים כמוך, אבל אם אתה מרגיש שזה בעייתי בשבילך, אתה צריך לפנות ולטפל בזה...

תשמע, תראה....

לא הייתי ממהר להכנס להגדרות של מיניות ונטייה.... כמו שהדס אמרה - כולנו קצת "דו-מיניים" - השאלה מה מגרה אותך באותו רגע. מצלמה היא דבר מסתורי, מרגש, קר (??).... ומעבר לעובדה שאתה למעשה מסתתר מאחורי "מסיכה" ולכן אתה מאפשר לעצמך לעשות דברים שאולי ביום יום לא הייתי עושה - כלומר : משחק תפקידים שכזה... אני כרגע מישהו אחר לגמרי - לכן אני משנה את הרגלי - או במקרה שלך (לפי מה שאתה כותב) את הנטייה המינית (אולי ?)... לדעתי זה נחמד, לא מזיק, בהחלט מגרה (כל עוד הכל נעשה בהסכמה ומודעות) -אבל צריך שלא לטבוע בזה. ואם טוב לך עם זה - אז קודם כל - אתה לא צריך לקפוץ למסקנות ולתהות לגבי הנטייה המינית שלך בעולם "האמיתי". כל עוד נחמד לך עם זה - זרום
. אל תכביד על עצמך בשאלות מיותרות שאין עליהם תשובה חד-משמעית.

למעלה