זה נ-מ-ש לא דוסון גירל ../images/Emo3.gif
ואתם חמודים שזכרתם שיש לי מיונים!
אממ. היה פסדר.. המיונים הראשונים שהיו לי אי פעם
כן, את הקריה מצאתי אחרי שעקבתי אחרי השילוט בכביש.. זה היה שונה לגמרי מכל מה שאמרו לי! אמרו לי לחצות כביש וזה יהיה שם. אז בסוף בכלל לא היה צריך לחצות אותו, רק להמשיך מעזריאלי ימינה איזה רבע שעה הליכה.. אז ראיתי שיוצאים מהכיוון הזה הרבה חיילים, המשכתי ללכת לכיוון ההוא ובסוף הגעתי לשער קפלן
מזל.. (הרגע עברתי על בט''ש? ) אממ.. איתי הגיעה עוד אחת שלא מתנדבת (מה שהפתיע אותי כי הייתי בטוחה שזה רק למתנדבים היום.. חשבתי שאני אהיה לבד או עם עוד כמה). ב-11 אחראי שרשרת המיון של הבטאון (שכולכם מכירים אותו בטח
) באה לשם, ליווה אותנו לבניין של ח''א (פאק זה באמת מבוך! איך לומדים ללכת שם בכלל?....). עלינו למעלה (הייתי בטוחה שיש מעלית!!! כמה מדרגות יש אלוהים), נכנסנו למערכת, המון שערים על הקירות
. שמו אותנו באיזה חדר לעשות את המבחן ולמלא טופס עם פרטים אישיים וכמה שאלות על עיתונות וזה.. היה פסדר, גם נתתי את הכתבה שאמרו לי לכתוב. ו. זהו. אחרי זה חיילת אחת משם ליוותה אותי עד שער קפלן, שאלתי אותה מה התפקיד שלה והתברר שהיא העורכת והמפיקה, "שזה הכל חוץ מלכתוב" כדבריה. או וול. נחמדה
ו. זהו. חזרתי לעזריאלי. היה בסדר המבחן.. לא ידעתי כמעט חצי על ח''א, אבל כל השאר ידעתי++. זהו. היה יום מעייף עם כל הרכבות האלה