דוסון גירל

המרחפת

New member
דוסון גירל

מיונים? לספר חוויות. הגעת למקום בשלום? כמה סיבובים בקריה עשית בדרך?

סיונתו

New member
אווו נמש../images/Emo70.gif

ביטאון חיל האויר
איפה את

Dawson girl

New member
זה נ-מ-ש לא דוסון גירל ../images/Emo3.gif

ואתם חמודים שזכרתם שיש לי מיונים!
אממ. היה פסדר.. המיונים הראשונים שהיו לי אי פעם
כן, את הקריה מצאתי אחרי שעקבתי אחרי השילוט בכביש.. זה היה שונה לגמרי מכל מה שאמרו לי! אמרו לי לחצות כביש וזה יהיה שם. אז בסוף בכלל לא היה צריך לחצות אותו, רק להמשיך מעזריאלי ימינה איזה רבע שעה הליכה.. אז ראיתי שיוצאים מהכיוון הזה הרבה חיילים, המשכתי ללכת לכיוון ההוא ובסוף הגעתי לשער קפלן
מזל.. (הרגע עברתי על בט''ש? ) אממ.. איתי הגיעה עוד אחת שלא מתנדבת (מה שהפתיע אותי כי הייתי בטוחה שזה רק למתנדבים היום.. חשבתי שאני אהיה לבד או עם עוד כמה). ב-11 אחראי שרשרת המיון של הבטאון (שכולכם מכירים אותו בטח
) באה לשם, ליווה אותנו לבניין של ח''א (פאק זה באמת מבוך! איך לומדים ללכת שם בכלל?....). עלינו למעלה (הייתי בטוחה שיש מעלית!!! כמה מדרגות יש אלוהים), נכנסנו למערכת, המון שערים על הקירות
. שמו אותנו באיזה חדר לעשות את המבחן ולמלא טופס עם פרטים אישיים וכמה שאלות על עיתונות וזה.. היה פסדר, גם נתתי את הכתבה שאמרו לי לכתוב. ו. זהו. אחרי זה חיילת אחת משם ליוותה אותי עד שער קפלן, שאלתי אותה מה התפקיד שלה והתברר שהיא העורכת והמפיקה, "שזה הכל חוץ מלכתוב" כדבריה. או וול. נחמדה
ו. זהו. חזרתי לעזריאלי. היה בסדר המבחן.. לא ידעתי כמעט חצי על ח''א, אבל כל השאר ידעתי++. זהו. היה יום מעייף עם כל הרכבות האלה

רק דודי

New member
וואלה???

איזה קטע... אם היית באה כמה ימים לפני זה הייתי פוגש אותך!! באיזה חדר היית? (אולי זה היה החדר שלי לשעבר??) ואל תתייחסי למה שדור אמרה לך.. היא ממש ממש לא עורכת.. וגם לא ממש מפיקה... היא מעין פקידה של העורכת הראשית, אבל יש לה עוד כמה תפקידים כמו דואר חתימות וטופס 1... וואיי... כמה שאני לא מתגעגע לשם...

Dawson girl

New member
אותך חיפשתי ../images/Emo10.gif

ראיתי את המשרד שלך ושל שיר, הם שמו לך שלט של "מזל טוב דודי!" על הדלת, חמוד מצדם
אממ.. הייתי בחדר השמאלי בסוף המסדרון (שנכנסים והולכים ישר).

the illusion

New member
דודי אתה יודע אולי מתי המיונים

הבאים........ מכיוון שגם אלי גל התקשר ביום ראשון לזמן למיונים אבל הייתה לי בגרות במתמטיקה..............

רק דודי

New member
את צריכה לדבר איתם דחוף...

כי כיודע, אני כבר לא שם, ועד כמה שידוע לי המיונים של השבועיים הקרובים הם האחרונים לשנה זו....

the illusion

New member
ברצינות?!?! יאו..... טוב בסדר אני

אשלח לגל אימייל מקווה שזה יעזור..... אתה חושב שאין עוד מיונים?

למעלה