דוסטינקס-
מדי פעם עולה פה שאלה לגבי יעילות ובטיחות שימוש בכדורים לייבוש חלב.
אני לא רופאה, ולא מומחית לעניין, אלא רק כותבת מנסיוני וממחשבותיי.
אני לקחתי כדורי דוסטינקס דווקא בהקשרים חיוביים. החלטתי שהנקה זה לא בשבילי, ולכן הגעתי לבית החולים לניתוחים הקיסריים מוכנה עם הכדורים.
השימוש בהם היה יעיל מאוד ולא גרם לשום נזק כלשהו.
גם כאשר קוראים את האותיות הקטנות בעלון לצרכן שלתרופה כמו אקמול, אפשר לקרוא שם אזהרות שונות, גם לגבי תופעות לוואי קשות. כנ"ל לגבי כל כדור, כולל הכדורים לייבוש החלב.
כאשר מתרחש אובדן הריון, יש להתייעץ עם הרופא/ה לגבי הצורך בשימוש בכדורים. בכל מקרה, לא נראה לי נכון להילחץ יתר על מהאזהרות, שנכתבות פעמים רבות מתוך כסת"ח רפואי של חברות התרופות.
אני לא רואה שום סיבה שבעולם שאישה שאיבדה את ההריון שלה, תסבול מייצור חלב, מגודש, מכאבים מיותרים עד להגעה אפילו למצב של דלקת. חבל. יש כדורים שניתן לקחת ויכולים לסייע. שוב- בהתייעצות רפואית.
(וכנ"ל לגבי אישה, שלמרבית מזלה ילדה, אך החליטה מסיבה כזו או אחרת שלא להניק).
שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028
מדי פעם עולה פה שאלה לגבי יעילות ובטיחות שימוש בכדורים לייבוש חלב.
אני לא רופאה, ולא מומחית לעניין, אלא רק כותבת מנסיוני וממחשבותיי.
אני לקחתי כדורי דוסטינקס דווקא בהקשרים חיוביים. החלטתי שהנקה זה לא בשבילי, ולכן הגעתי לבית החולים לניתוחים הקיסריים מוכנה עם הכדורים.
השימוש בהם היה יעיל מאוד ולא גרם לשום נזק כלשהו.
גם כאשר קוראים את האותיות הקטנות בעלון לצרכן שלתרופה כמו אקמול, אפשר לקרוא שם אזהרות שונות, גם לגבי תופעות לוואי קשות. כנ"ל לגבי כל כדור, כולל הכדורים לייבוש החלב.
כאשר מתרחש אובדן הריון, יש להתייעץ עם הרופא/ה לגבי הצורך בשימוש בכדורים. בכל מקרה, לא נראה לי נכון להילחץ יתר על מהאזהרות, שנכתבות פעמים רבות מתוך כסת"ח רפואי של חברות התרופות.
אני לא רואה שום סיבה שבעולם שאישה שאיבדה את ההריון שלה, תסבול מייצור חלב, מגודש, מכאבים מיותרים עד להגעה אפילו למצב של דלקת. חבל. יש כדורים שניתן לקחת ויכולים לסייע. שוב- בהתייעצות רפואית.
(וכנ"ל לגבי אישה, שלמרבית מזלה ילדה, אך החליטה מסיבה כזו או אחרת שלא להניק).
שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028