דופלגנגר: לאיזה סלב אתם דומים? מסתבר שזה מתחיל היום...
D DogsPCI New member 1/2/15 #22 מה את צוחקת... היה לי קראש רציני על לילה... ראיתי בזכותה/בגללה את כל הסידרה, וגם את כל הסרטים!!!   אה... לילה, לילה...    
מה את צוחקת... היה לי קראש רציני על לילה... ראיתי בזכותה/בגללה את כל הסידרה, וגם את כל הסרטים!!!   אה... לילה, לילה...    
D DogsPCI New member 1/2/15 #12 טוב, יש לנו עוד שני נסיונות... ויש גם רמז: כתפיים שמזכירות את של שר הצעירה... טוב זה לא עוזר בכלל ... גם כן רמז   אז תני איזה רמז... בחיים לא נדע...
טוב, יש לנו עוד שני נסיונות... ויש גם רמז: כתפיים שמזכירות את של שר הצעירה... טוב זה לא עוזר בכלל ... גם כן רמז   אז תני איזה רמז... בחיים לא נדע...
א איש המתח New member 1/2/15 #14 כבר הרגשתי זאת. זוכרת? ראייה פנימית. רק שאני מודה שהיא לא תפעל...כי... אני ממש ממש לא מעודכן.   כשקראתי את הרשומה שלך עלה לראש השם:'איימי ויינהאוס' (אסוציאציה - סיגריות). לכן עברתי לשאלה הזו.   "טוב, חבר'ה להתפזר, זאת לא היא..."
כבר הרגשתי זאת. זוכרת? ראייה פנימית. רק שאני מודה שהיא לא תפעל...כי... אני ממש ממש לא מעודכן.   כשקראתי את הרשומה שלך עלה לראש השם:'איימי ויינהאוס' (אסוציאציה - סיגריות). לכן עברתי לשאלה הזו.   "טוב, חבר'ה להתפזר, זאת לא היא..."
P puma141 New member 1/2/15 #16 חחחח מה זה לא! אבל המוסיקה שלה מעולה..... יאללה נסיון אחרון.........זרוק עוד משהו. רמז- היא בלונדינית. *יש לה שיער בהיר מאוד......הרבה יותר משלי חחחח*
חחחח מה זה לא! אבל המוסיקה שלה מעולה..... יאללה נסיון אחרון.........זרוק עוד משהו. רמז- היא בלונדינית. *יש לה שיער בהיר מאוד......הרבה יותר משלי חחחח*