דוקא יצא לא רע, המנגל
אז זהו, כנראה שאפשר לעשות מנגל גורמה למרות הציוד הבינוני-מינוס והתנאים הלא-כל-כך נוחים. במחלקת העופות כיכבו:
נתחי כבד אווז צלויים ברוטב דובדבנים
כנפי עוף ברוטב מייפל
נתחי ירכי עוף ("פרגיות") בגלייז מנדרינה-ג'ינג'ר (של תום דגלאס, באדיבות הנסיכה)
"פרגיות" ברוטב הברבקיו הכי טוב בקרולינה את ההולכים על ארבע ייצגו:
קוטלט חזיר ממולא בסטילטון, מרווה וחמאה (בהשראת הצפוני המבשל)
אנטרקוט על מצע של ירקות שורש צלויים מהים שחו עד למנגל:
שרימפס ונתחי סלמון צלויים במרינדת עשבי תיבול, על מצע ירקות צלויים ועלים ירוקים, עם איולי עגבניות מיובשות
סטייק סלמון צלוי ברוטב אוריינטאלי
פילה מוסר צלוי ברוטב חמאה ולימון
דניס שלם אפוי בחמאת בזיליקום
בס שלם אפוי במילוי שאלוט, שום ושקדים ברוטב אוזו ואת כל הנ"ל ליוו:
תאנים טריות בויניגרט
ירקות שורש צלויים ברוטב יין
תאנים צלויות בגבינת עיזים ורוטב בלסמי
סלט ירוק בויניגרט עם פרוסות עגבניה ובצל סגול צלויות
סלט משוויה עם כוסברה (בהשראת המלכה ובאדיבות הנסיכה
) וצריך גם להרטיב את הגרון, אז:
סנגריה פירות יער
וודקה ג'ינג'ר ובלי משהו מתוק לסיום אי אפשר:
אפרסקים צלויים ברוטב בלסמי
ליצ'י ברוטב פאפאיה
פירות טרופיים צלויים ברוטב רום-קרמל, עם בריטל אגוזי מלך וצ'ילי
קוביות אבטיח ברוטב בלסמי (בהשראת הנסיכה)
אבטיח שיכור
פרוסות אננס צלויות ומקורמלות (בהשראת אסף) שכשמכינים אוכל באהבה - מלקקים את האצבעות ו-
את הטבח
ואם מישהו רוצה מתכון, שיגיד אני!
אז זהו, כנראה שאפשר לעשות מנגל גורמה למרות הציוד הבינוני-מינוס והתנאים הלא-כל-כך נוחים. במחלקת העופות כיכבו: