דוקטורט בארה"ב - מהר ולא יקר..

SahniZohar

New member
דוקטורט בארה"ב - מהר ולא יקר..

שלום, אני מחפשת תוכנית דוקטורט בארה"ב המבוססת בעיקר על למידה מרחוק (באינטרנט) עם מס' ביקורים בקמפוס עצמו. (בכל מדינה שהיא). אני מחפשת תוכנית בתחום מנהל עסקים / שיווק / תקשורת וכד' שהיא יחסית מהירה, ולא יקרה - אבל כזו שמוכרת בישראל ושתאפשר לי להשתלב בעתיד כמרצה חוץ/אורח במכללות אקדמיות בארץ. אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ / לשלוח לינק על מוסדות מתאימים. תודה! שני

TheReverend

New member
גם אני מתעניין בתשובה לשאלה זו

אז מקפיץ כדי שיהיה עוד סיכוי לתשובה

בשביל כבוד צריך לעבוד

אני לא מכירה דרכים כל כך קלות לדוקטורט, ודאי לא באוניברסיטאות רציניות (שהן לצערך היחידות שמוכרות בארץ ע"י המועצה להשכלה גבוהה). לא ידוע לי על תכניות דוקטורט "מרחוק" מכיוון שדוקטורט דורך עבודה קרובה מאוד עם מנחה. לגבי המהירות, רוב תכניות הדוקטורט (שוב, במוסדות הרציניים) אורכות בין ארבע לשבע שנים. מצד שני, אם תתקבלי לתכנית רצינית אמיתית רוב הסיכויים שתוכלי לקבל מילגה ולא תצטרכי לשלם כלום.

mili33

New member
Adi is right

i have a PhD from outside of israel but from a good univerity and i teached in a college in israel if you don't have a PhD from a good place even a college won't give you a job

rubik

New member
אומנם תשובה מאוחרת אבל.....

מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא, בכל מקרה ישנו מכון בישראל (יושב ברמת גן מול קניון איילון) הנקרא מכון סלע, הם מתמחים במסלולי PHD בארה"ב. הלימוד נעשה מרחוק ע"י האינטרנט (עד כמה שאני יודע) וישנם מס' ביקורים בשנה באוניברסיטת האם. קוראים לאדם שמנהל את התוכנית פרופ. עקיבה אין לי את הטלפון שלהם אבל אני מניח שפניה קצרה ל-144 תפתור את התעלומה. מקווה שעזרתי...

למעלה