דוקטורט בסופיסטיכוסיות או בקיצור דר' לסופיות

דוקטורט בסופיסטיכוסיות או בקיצור דר' לסופיות

פעם לפני כמה שנים, לא הרבה אחרי שהתגרשתי נתקלתי בסופי היה לי חדש, כל העולם הזה של הסופיות, מעולם לא נתקלתי באחת כזו. היה לי את כל מה שהייתי צריך, נראתי מצויין, הרווחתי מצוין, הכל באמת היה טוב ואז הכרנו, בתור בסופר. בחורה יפיפיה, אחת היפות שראיתי, אינטלגנטית, חטובה מאוד, משעשעת, יודעת בדיוק מה היא רוצה, מודעת למי היא ומה היא שווה, פאסון של מלכת אנגליה אבל לא שחצנית, בקיצור, סופר סופי שכזו. בהתחלה חשבתי שאני שולט במערכת היחסים הזו ואני מחדד מה הכוונה לשולט, לא BDSM, לא שליטה בבת הזוג אלא שיש לי שליטה על ההתנהלות שלי במערכת הזו. הסתבר שלא :) במשך שנה, אולי קצת יותר, עברתי את בית הספר של החיים שלי וסיימתי בהצטיינות, חכם יותר, נבון יותר וכתוצר לוואי גם ביץ' יותר. כשנגמרה מערכת היחסים הזו הייתי בקרשים, למרות שאני זו שסיים אותה, היא הסתיימה באהבה גדולה ובכאב אפילו קצת יותר גדול, אבל בשלמות מלאה עם ההחלטה. יצאתי מאז עם לא מעט נשים, היו לי כמה מערכות יחסים, מתוכן עם כמה סופיות שכבר לא יכלו לי, אחרי שיצאתי עם סופר סופי, ידעתי כל צעד ומהלך שלהן 2 צעדים מראש, בעצם בתור דר' לסופיות, הפכתי להיות סוג של סופי גברי. בקיצור, סופי ההיא, נזכרה בי לפני שבועיים, רצתה שנחזור להיות ידידים, אז נפגשנו בשבוע שעבר, יצאנו יחד לבר, אני,היא וחברות שלה, חברות שלה די התלהבו ממני, רקדנו יחד ודי חגגנו, התחילו איתי לידה אבל לא נענתי, כי לא היה נראה לי לעניין, וגם היא די ניפנפה את עדת המעריצים סביבה, ובסוף הערב כל אחד חזר לביתו (לא הגענו יחד). מאז היינו בסרט, מסעדה, עשינו שופינג יחד בקניון. אתמול היא הציעה לי לצאת איתן שוב לבר אבל קבעתי עם ידידות והיא די נשמעה מאוכזבת שאמרתי לה שלא ושלא רציתי להצטרף עם הידידות לשם. בשורה התחתונה נראה לי שהיא רוצה לחזור, למרות שכמובן היא מצהירה הפוך, אבל משיחות הטלפון, מהמפגשים, זה כמו מאבק סופי בסופי, כאשר היא מנסה לגרום לי להיות זה שישבר.. אני לעומת זאת באמת מעוניין בה כידידה, כי היא מדהימה, אבל שום דבר מעבר. יש הצעות איך לעשות את זה? אם אפנה אליה ואדבר דוגרי, היא תגיד שאני הוזה, ואם נמשיך כך אני יודע שהיא תפגע. רעיונות?

1Shir

New member
אפשר לרמוז כשעולה הזדמנות

אם היא מצהירה הפוך ומנסה לגרום לך להישבר אין לך הרבה מה לעשות עם זה כשתדברו בכיוון תגיד לה איזה משפט שיבהיר לה שאתה מחפש אבל לא אותה.. וכל הסופי הזה לא נשמע לי כזה היי-לייט, מצטערת נשמע יותר מדי משחקים ופחות מדי אותנטיות ופשטות איכשהו

magenta73

New member
לא הבנתי כלום.

ובכול מקרה, מאוד חבל שבגלל בחורה אחת אתה השתנת. ועוד לחשוב שיש "מהלכים" בזוגיות... זה לא מעייף לחשוב ולחיות ככה? בגדול, אני לא מאמינה בידידות בין שני אנשים שהיה בניהם משהו רומנטי, עם הרבה רגשות מעורבים וכו'.

באז באז

New member
לא הבנתי

היא לא אומרת שהיא רוצה לחזור, אתה לא רוצה לחזור. משום מה שתיכם רוצים בחברתו אחד של השני, אז למה לא?

yuli c

New member
אם הבנתי נכון...

עבר המון זמן מאז שנגמר הקשר הרומנטי בינכם, לדעתי זה שהיא אולי יותר להוטה ונלהבת מלשמור על קשר הידידות הזה לא אומר בהכרח שהיא גם מעוניינת במעבר לזה. בכל מקרה אני במקומך הייתי מתקדמת מאוד בזהירות בקשר הידידות הזה ולא מראה שום עניין רומנטי, תשמע אני חושבת ששניכם כבר ילדים גדולים ואם היא מעוניינת ביותר מידידות היא במוקדם או במאוחר תראה את זה באופן שלא משתמע לשתי פנים ואז כמובן שיהיה צורך להבהיר את העניין, כרגע לא רואה טעם לעסוק בניחושים וספקולציות.

אישון36

New member
תן לי להבין

יצאתה עם בחורה שהיא פסיכית מקצועית. אתה רצית והיא לא.....אתה הייתה בנקודה חלשה בחייך והטלת עליה את חייך...........היא לקחה את הצד של הפסיכו............היינו במקום לטפל (כניראה היית זקוק לטיפול) בך פגעה בך (חוסר מסוגלות? ). עבר זמן.........היא לקחה חושבים לאורך הזמן והבינה שהיא דפוקה, ואולי אתה הייתה הזדמנות טובה לקשר עם בחור נורמאלי, הייעוץ/ההבנה שלה אומר לה לנסות לתקן. היא לא ממש מצליחה בכוחות עצמה, ודואגת לתפאורה (הטיפול לא מושלם). בכול אופן היא חזרה ומתברר שאתה כבר "מקולקל" היינו אתה הוא זה שהוא סופר פסיכו................אז אולי היא צדקה בהתחלה ? אולי היא זאת שקילקלה ? זה באמת משנה למה אתה פגום ? אז רגע...........אולי זה לא מתאים כי היא אחרי טיפול ואתה לפני...........אבל אולי כדאי לבוא לזה "נקיים" ולנסות ? ואם לא אז לחתוך. אישון. סופר פסיכו.

טוב אז ככה...

נפגשנו היום אחה"צ לקפה ובין לבין קיבלתי כמה סמסים (
) וזה קצת הרגיז אותה ואז כשהחזרתי אותה דיברנו ברכב, מתחת לבית שלה, נגענו בנקודות רגישות, היא קצת דמעה, ואז היא נשברה אמרה לי שהיא רוצה שהידידות תוביל לזוגיות, לאט ובטוח, אמרתי שאין מצב (בקצת יותר רגישות כמובן) ואם היא רוצה רק בידידות אז בכייף. אמרה שכן. האמת? קצת מצטער, כבר לא בא לי בידידות הזו...
לא יכולה להתקיים באמת בואריאציה הזו. באסה.

1Shir

New member
נראה לי שהיא באמת לא תתקיים (הידידות)

היא לא רוצה ממך ידידות. ולא הבנתי מה יש להתעצבן שאתה מקבל אסמסים? אסור לך לתקשר עם אנשים אחרים?.. לא יוצאת טוב הבחורה הזאת. גם בגלל החוסר כנות שלה מלכתחילה.

Star_Dust

New member
טוב אז ככה...

קודם כל, מה העניין עם לשלוח ולקבל סמסים באמצע פגישה?!? זה באמת מעליב. אני יכלה להבין אותה. לגבי הידידות איתה.... לא נראה לי שיש סיכוי. זו ידידות בכאילו. אם היא מעוניינת בזוגיות אז סביר להניח שהיא כל הזמן תנסה להוביל לפסים של זוגיות. אם בא לך לנסות איתה שוב, סבבה. אבל אם אתה סגור על זה שאתה לא רוצה זוגיות איתה, אז חבל על הזמן של שניכם. ודבר אחרון... היית איתה לפני כמה שנים ונכווית. אני לא מאמינה שזה אומר בוודאות שאם תהיה איתה שוב, אז שוב תכווה. אנשים משתנים, אתה יודע. אולי במקביל להפיכתך לסוג של סופי, היא גם השתנתה? אתה אומר שהיא יפה, אינטיליגנטית וכולי וכולי... למה לא לתת לזה עוד צ'אנס? אולי תופתע לטובה.

למעלה