דוקטור באשיר יהיה האיש הרע בעונה החדשה של 24 משפט ראשון פסקה שנייה מעניין איך הוא בתור רשע ...
ה האיש וה אגדה New member 11/10/06 #1 דוקטור באשיר יהיה האיש הרע בעונה החדשה של 24 משפט ראשון פסקה שנייה מעניין איך הוא בתור רשע ...
ט טאשה יאר New member 13/10/06 #4 באמת אין סיבה,צריך לשמוח בשבילו!../images/Emo13.gif אנחנו לא רוצים שיהיה מובטל לנצח... הוא עדיין נשוי ל"קירה"?
באמת אין סיבה,צריך לשמוח בשבילו!../images/Emo13.gif אנחנו לא רוצים שיהיה מובטל לנצח... הוא עדיין נשוי ל"קירה"?
ה האיש וה אגדה New member 14/10/06 #6 קירה לא הייתה נשואה לאודו ../images/Emo35.gif ואני לא עצוב, אני מופתע מהעובדה שעד עכשיו הוא היה מוכר בתור איש טוב לב שתמיד עוזר לאנשים ועכשיו נראה אותו כטרוריסט נתעב. זה יהיה מעניין
קירה לא הייתה נשואה לאודו ../images/Emo35.gif ואני לא עצוב, אני מופתע מהעובדה שעד עכשיו הוא היה מוכר בתור איש טוב לב שתמיד עוזר לאנשים ועכשיו נראה אותו כטרוריסט נתעב. זה יהיה מעניין
B Bajoran Priest New member 15/10/06 #7 לא. ננה ויזיטור הייתה נשואה לאלכסנדר סידיג (ואף הרתה ממנו). למיטב ידיעתי, הם התגרשו. לא?