דוקטור- בבקשה עזרה

vondiplo

New member
דוקטור- בבקשה עזרה

שלום, ראשית ברצוני לעזור לך על התשובה שנתת לשאלה הקודמת שלי. הבעיה היא שהכאב התגבר, ובכל פעם שאני הולך לבית שימוש אני פשוט לא יכול להתחיל לגשת לעבודה, הכאב גדול מדי, וככה אני פשוט לא מצליח להוציא- מה שמוביל לעצירות קשה ולכאבי בטן. בפעמים שאני כן מצליח להוציא והכאב גדול, גדול מאוד, אני מצליח להוציא מעט מאוד והאזור כואב במשך כמה שעות. אני כמעט ולא אוכל עכשיו, רק פירות ירקות ומים. התור שלי אצל הרופא נקבע לעוד חודש, ובינתיים אני עובד עיצות? יש לך רעיונות איך להקל את הכאב?

vondiplo

New member
מדאיג...

דוקטור, הלכתי לשירותים פעם נוספת היום, מצאתי דם כהה לצד דם בהיר ובנוסף משהו שמזכיר קצת... מוגלה. בנוסף היציאה התחלקה לחציה דם וחציה צואה. קבעתי תור אצל הרופא ליום חמישי, אבל עד אז... מה גם שהוא לא יוכל לבצע את הבדיקות עצמם ביום חמישי אז צפוייה לי עוד המתנה ארוכה.

מדאיג

לצערי אינני מסוגל לתתת לך טיפול רפאוי דרך המחשב . אתה צריך להבדק בהקדם האפשרי על ידי רופא מטפל שלך ובמידה ויחשוב לנכון להפנות אותך בשל חומרת הסימפטומים לחדר מיון יש אפשרות לבצע בדיקות בדחיפות.

vondiplo

New member
כמה נקודות נוספות

אוקיי לאחר כמה ימים, התברר שהדם הוא לא שחור, רק אכלתי משהו עם קליפה שחורה. אבל הדימום מתחזק, וצבע הדם בהיר מאוד. באחת מהפעמים שהלכתי לשירותים, והיא דרשה עבודה קשה מאוד ללא ספק, יכולתי להרגיש פצע (ממש כך פצע לא מוגלתי אבל שופע דם) שפשוט טיפטף דם. כמובן שלא יכולתי ללכת לשירותים כמו שצריך, אבל הצלחתי להציץ קצת בו (לא משנה איך), הוא נראה כמו שריטה שהתרחבה לכדי קרע קל. שמתי עליו משחה מהר מאוד (קניתי איזה משהו נגד טחורים, לא יודע אם זה עוזר אבל בטח לא מזיק) והייתה ירידה ברמת הכאב. השאלה שלי היא: איך אני נפתר מזה בינתיים? יכול להיות שזה המשך למה שהיה לי קודם ופשוט התרחב? יכול להיות שזה היה באיזור עם מעט עצבים ועכשיו שגדל אני מרגיש אותו יותר? איך עליי לנהוג? לצערי הליכה לחדר מיון היא לא אופציה, יש לי תור אצל הרופא ביום חמישי, אבל בינתיים אני מרגיש קצת כמו חבית מלאה ב..... שוב תודה לך דוקטור, דרור

vondiplo

New member
תוצאות של בדיקות דם

טוב אז הלכתי לבצע כמה בדיקות דם, בשביל לקבל קצת מידע על מה קורה לי, הנה התוצאות אשמח לקבל תגובה כלשהי ובמיוחד מה משמעות התוצאות (קשה לחפש בגוגול כל כך הרבה...) 110 ( * 97 ) 70 | mg/dl | Glucose (B) | 10.9 ( * 9.8 ) 8.6 | mg/dl | Ca-Calcium (B) | 8 ( * 7.8 ) 5.7 | g/dl | Protein Total (B) | 5.8 ( * 4.6 ) 3.7 | g/dl | Albumin (B) | * 115 | micg/dl | Fe - Iron המטולוגיה-כללי | * 26 15 ( ) 0 | mm/hr | ESR 1 hour המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר | 11 ( * 9.2 ) 4.5 | 10*3/micl | WBC-Leucocytes | 5.6 ( * 4.94 ) 4.2 | 10*6/micl | RBC-Red Blood Cells | 17.2 ( * 14.4 ) 13.1 | g/dl | Hemoglobin | 50 ( * 43.6 ) 39 | % | Hematocrit | 97 ( * 88 ) 79 | fl | MCV-Mean Cell Volume | 35 ( * 29.1 ) 27 | pg/cell | MCH-Mean Cell Hemoglobin | 36 ( * 33 ) 32 | g/dl l | MCHC-M.Cell Hb cont. | 15 ( * 13.6 ) 11.6 | % | RDW-Red Cell Distri.Width | 450 ( * 325 ) 150 | 10*3/micl | Platelets | 12 ( * 10.5 ) 7.8 | fl | MPV-Mean Platelet Volume | 75 ( * 61.2 ) 40 | % | Neutrophils % | 43 ( * 23.1 ) 22 | % | Lymphocytes % | 13 ( * 12.5 ) 3 | % | Monocytes % | 6 ( * 2.7 ) 0 | % | Eosinophils % | 2 ( * 0.5 ) 0 | % | Basophils % | 7.7 ( * 5.63 ) 1.8 | # | Neutrophils # | 4.8 ( * 2.13 ) 1 | # | Lymphocytes # | * 1.15 1.1 ( ) 0 | # | Monocytes # | 0.6 ( * 0.25 ) 0 | # | Eosinophils # | 0.2 ( * 0.05 ) 0 | # | Basophils # קרישה | 100% - גדול מ | | PT (%) | 11.3 ( * 10.3 ) 8.4 | Sec. | PT (Seconds) | * 1 | | I.N.R | 30.6 ( * 26.3 ) 21.6 | sec. | PTT שתן-כללי | 8 ( * 6 ) 5 | | PH (U) | NEGATIVE | | Nitrit (U) | NEGATIVE | | Ketone (U) | NORMAL | | Glucose (U) | NORMAL | | Urobilinogen (U) | NEGATIVE | | Bilirubin (U) | NEGATIVE | | Protein (U) | NEGATIVE | | Leucocytes (U) | NEGATIVE | | Erythrocytes (U) סרולוגיה/וירולוגיה | * 0.8 0.5 ( ) 0 | mg/dl | C.R.P

למעלה