דוקטור דוליטל- תחילת שנות ה70. מי

סמי א.

New member
דוקטור דוליטל- תחילת שנות ה70. מי

מבין התותחים שבינכם מכיר את שמות חברי הכנופיה של סאם סקרווי? אני זוכר את : זיזט , ציקלופ ,סקרווי, וחוץ מזה גם את להקת ה GRESHOPERS שניגנה מתוך המזוודה של הדוקטור. ויש גם את החיות :דאב דאב , פולינזיה , אז אני עובד על הטלביזיה הלימודית שהיתה בעלת הזכויות בתקווה שיחזירו כמה פרקים מהסדרה. בינתיים זה מה זה ישמח אותי אם מישהו ישלים לי עוד שם של אחד מחברי הכנופיה. רק אחד בבקשה. סמי.

יש אתר של תוכניות טלוויזיה ישנות..

אם תצטרף אליי לאי סי קיו..אשלח לך בכיף ....זה משהו מסובך ולהתחיל לכתוב ..אין לי ממש חשק וכו´....ויש לי גם בבית את הספרים דוקטור דוליטל..מהדורות ישנות ...אני אספנית כך שאם אתה מחפש חומר אולי אוכל לעזור לך כמה שרק אוכל...

סמי א.

New member
שועלה- לאתרים קצרה היד מלהושיע

ואוי לבושה, אני לא מחובר ל ICQ. ואם תצטרפי אליי ל MSN MESSENGER ...אני אקבל בכיף...בכל אופן הרבה תודה על התגובה (למרות ההצהרות על מחסור בחשק וכו´ השקעת בי שלושה משפטים. אז מה את אומרת על להשלים לי את השם האחרון(אני חושב) מהכנופיה של סקרווי???? אהה??? ושוב תודה : סמי.

יו וואלה לא הבנת אותי נכון ../images/Emo7.gif

אתמול היה לי יום קשה חבל´ז ...בקושי תיפקדתי האצבעות מסכנות רחמנא לצלן ..לכןזכרתי שיש לי אתר שחבר טוב שלח לי באי סי קיו והזמנתי אותך בכיף ...באמת שלא התחשק לי לכתוב את כל האתר ...אבל אנסה לחפש אותו יותר מאוחר...ועל שלושה משפטים אני צוחקת כי לך תראה אותי באתרים שבהם אני כותבת אנשים מתחננים שאפסיק...ולגביי השם האחרון איני ממש זוכרת נברתי במוחי אתמול דיי הרבה ...כלום נאדה גורנשיט...אך מבטיחה לבדוק בספרים אולי שם מצוי המטמון שאתה מחפש...ודרך אגב ברוכים הבאים ....וברוכים הנמצאים...ובנוסף זוכר את סדרת הטלוויזיה איים אבודים איזה סדרה גדולה זו היתה??שבוע טוב ונחמד..

magy

New member
היי לסמי ושועלה.....

שמחה שבאתם להיות איתנו..... תביא קטעים של הגשש..........תמונות, טקסטים, וידאו.....כל מה שיש.....

סמי א.

New member
למגי ולשועלה היי- מצורפת תמונה של

החבר´ה הטובים בסיפור(מקווה שהצלחתי). אני רחמנא ליצלן מתעניין דווקא ברשעים. אוי מה הייתי מוכן לעשות כדי לראות פריים של ה "רשעים ערמומים,נבזים וכל השאר" . מגי - קטעים של הגשש....זה בפורום אחר , אבל אשתדל לצרף לך מתישהו. שבוע טוב : סמי

סמי א.

New member
אתגר נוסטלגי למגי לשועלה ולכולם.

אהלן וברכה, אם נוסטלגיה אז יאלה ניכנס לעניין ברצינות. בסוף שנות השישים ותחילת השבעים פרחו בארץ מס´ לא מבוטל של להקות קצב- חלקן התפתחו וחלק גדול נשאר אי שם ב 60/70, בינהם להקות מוכשרות עם קצב (ושמות) חבל"ז . רשימה חלקית שדליתי מזכרוני (ואין לי בעיה לזכור עוד כמה) : "כוכבי ציון" ,"רבעיית הקצב" , "הבמה החשמלית","פעמוני סוני" "הפרחים" ,"הקולות","הביסקוויטים","המוסקיטוס","הסקייהוקים", "סימני השאלה".... אז הנה האתגר: מאיפה לעזאזל אפשר להשיג הקלטות של חלק מ ה"לא נס ליחם האלה"????????? ואגב שועלה -איך אנחנו יכולים להחליף ביננו שירים ישנים (כמו שלמה ארצי)?

magy

New member
בינתיים מצאתי מכונית

בעניין הלהקות.....צריך להכות.... ולא יודעת איפה. בעניין הודעות שנקראו...יש להתייחס בינתיים לכוכבית הכתומה עד שתמצא דרך אחרת לסמן אותן...גם הכוכבית מחזיקה מעמד מספר שעות בלבד. ומי נהג אי פעם במכונית שרואים באתר?????????? כל האוסף באתר המצורף....
))))))))))))))))))))))))))

היי מגי שבוע טוב ../images/Emo13.gif

תודה על קבלת הפנים החמה...טעים הקפה...נעימים השכנים...יאללה שמה פה גם שק שינה...מבטיחה לקפוץ לומר שלום מדיי פעם...להביע דעות..לקבל תגובות...לספר לכם דברים נחמדים...אבל בעיקר בעיקר...אם למישהו יש שירים ישנים של שלמה ארצי אשמח לקבל תגובות....להחליף יש לי אוספים של שירים ישנים במחשב ומוכנה לעשות החלפות בכיף...

למעלה